Back to Question Center
0

Hvordan kjøper du kvalitet tilbakekoblinger og ser nettstedet mitt på toppen av Googles søk?

1 answers:

Det kommer med å si at å bygge en kvalitet tilbakekoblingsprofil er den riktige måten å drive nettstedet ditt på toppen av Googles SERPs. Hvorfor? Bare fordi organiske tilbakekoblinger allerede er velkjente for å være blant de sterkeste faktorene (tredje viktigste signalet, for å være mer presis), som Google anser når en ladderposisjon blir gitt i listen over søkeresultatene. Dessuten bør de som allerede vet hvordan man kjøper kvalitet tilbakekoblinger aldri nøl med å investere litt tid og krefter ved å tjene organiske tilbakekoblinger med høy PR eller bygge dem manuelt - avene cold cream krpermilch. Det ville alltid lønne seg, jeg er sikker.

how to buy quality backlinks

Hva mer - de sterkeste pedagogiske eller statlige tilbakekoblinger. e. , som kommer fra dot EDU og dot GOV online kilder med høyest tillit og autoritet) er enda sterkere. De kan forbedre synligheten på Internett for trolig noen virksomhetswebsteder eller blogger - gi deres merkenavn en robust eksponering på søk, og gi mye bredere offentlig bevissthet på samme tid. Og her kommer bare ett kaldt faktum, nemlig at de gutta fremdeles lurer på hvordan man kjøper kvalitet tilbakekoblinger fra utdannings-eller statlige nettsteder. La oss innse det - å få betalte lenker er bare umulig der. Jeg mener at noen ganger trenger du ikke å vite hvordan du kjøper kvalitet tilbakekoblinger i det hele tatt - bare fordi de kun kan tjene. Hvordan? Vanligvis vil de trenge hardt arbeid med å skrive et verdifullt innhold, for endelig å motta den ønskede og verdifulle tilbakekoblingen i retur.

Kommer tilbake til punktet, la oss prøve å finne det ut - hvordan å kjøpe kvalitet tilbakekoblinger trygt. Saken er at det ikke er noen universelle retningslinjer eller tips med et garantert resultat. Jeg mener at du ikke kan ha en klar og nøyaktig handlingsplan for å få betalt tilbakekoblinger trygt og rimelig (dvs.e. , koblinger som faktisk kan fungere for fremgangen din, samtidig uten å hente et rødt flagg med Google). Faktisk er det ikke noe annet enn en skyggefull ordning med Gray-Hat eller Black-Hat SEO. Og selvfølgelig forventes de fleste kjøpte tilbakekoblinger ofte å se tilsynelatende naturlig for alle - både levende søkere og krypende bots.

buy quality backlinks

Selv om jeg fortsatt tror at du bedre bør unngå å lure med søkemotorene - med mindre du vil tjene en rask rangering straff. Uansett, hvis du fremdeles føler deg modig nok til å prøve å få noen betalte tilbakekoblinger til enhver pris, bør du vurdere følgende punktposter, i det minste ikke å bli fanget eller lurt på en gang:

  • Aldri avtale med noen online kilder eller de vennene som åpenbart sier at de har betalt tilbakekoblinger til salg.
  • Sørg for at potensielle kandidater har overbevisende domener og nettsider som er relevante for din nisje, eller business topi.
  • Har dobbelttjekke på domenemyndighet, sideautoritet og PageRank-score for å få maksimal trafikk og tillit fra et bredere publikum.
  • Ideelt sett bør du gjøre en avtale med andre bloggere i din nisje. Gitt at du er klar til å tilby dem et verdifullt innhold, vil det ta litt tid. Ellers vil de belaste en rimelig avgift. Det handler om forretninger, ikke sant?
  • Backlink-hjul (utvekslinger), PBN-er (ellers private blognettverk), samt billige tjenester som tilbyr lavkvalitets sett med tilbakekoblinger i bulk, eller at irriterende e-postmeldinger bare driver sine plasseringer på høye PR-kilder utelukkende - unngå slike "tilbydere" til enhver pris. Bare fordi de allerede har kalt for en rangeringstraff (eller til og med permanent forbud mot søk). Før eller senere kommer Google for dem alle - både skruppelløse "leverandører" selv, og deres uheldig "kunder" også.
December 22, 2017