Back to Question Center
0

Semalt - 3 tips for å fjerne nettadresseparametere fra Google Analytics-rapportene dine

1 answers:

Google Analytics-parametere er en nyttig måte å spore nettbaserte markedsføringstiltak. Hvis Google Analytics-kontoen din er rotete med hundrevis til tusenvis av unike sider som ikke eksisterer, er sjansene at de stygge nettadressene forstyrrer dataene dine. Slike nettadresser ser ikke ut til å være normale, og parametrene legges til en enkelt URL igjen og igjen. Som et resultat blir de fleste besøkende omdirigert til din hyllest, og du bør øke antall besøkende ved å fjerne de stygge nettadresseparametrene fra Google Analytics-rapportene dine - moisture grains.

For dette bør du huske på følgende tips som er fastsatt av Oliver King, en ledende ekspert fra Semalt .

1. Ekskluder spørringsparametrene:

Kontroller nettadressen din for språk- eller øktinformasjon og ekskluder søkeparametrene. Først og fremst bør du bestemme hvilke nettadresseparametere som er ubrukelige, og bør utelukkes fra rapportene dine. Det neste trinnet er å sjekke visningsinnstillinger-alternativet i Google Analytics-kontoen din og legge til listen over søkeparametere du vil ekskludere. Det er mulig å få dem ryddet opp i løpet av få minutter. For dette bør du justere innstillingene i Google Analytics-kontoen og opprette filtre for alle stygge nettadresseparametere. Hvis du vil opprette en ny Google Analytics-konto, kan du være redd for å slå opp dataene dine med en annen Google Analytics-konto..For å unngå forvirring, bør du gå til Profil-delen av din eksisterende eller nye Google Analytics-konto og legge til nettadresseparametrene i forskjellige filtre. Når du har lagt til dem, ikke glem å lagre endringene og vent litt for at dataene skal helles inn i den nye eller eksisterende Google Analytics-profilen.

2. Strip nettstedssøk:

Du bør ekskludere søkeparametrene fra Google Analytics-rapporten for å sikre at nettstedet ditt er trygt. I visningsinnstillinger-alternativet, gå til innstillingene for nettstedssøk og klikk på spørringsparametrene for stripe ut av nettadresser. Du bør huske på at Google Analytics-kontoene ikke oppdaterer data til enhver pris. Med andre ord kan du ikke fjerne parametrene fra de forrige dataene. Det betyr at dataene fremover skal ha URL-parametrene fjernet.

3. Konsolidere hjemmesiden og bakre skråstreker:

Hvis webserveren serverer en hjemmeside som ser ut som index.php-filen, bør du konsolidere hjemmesiden og de etterfølgende skråstrekkene. Google Analytics kan fjerne et domene, for eksempel asrazyegg.com, og kontrollere de gjenværende delene av en URL-streng for å telle totalt antall unike sider. Som et resultat kan de dynamiske nettadresseparametrene opprette unike sider for at Google Analytics kan få innspilt.

Endelige tanker:

Google Analytics logger dine flere nettadresser som de unike sidene. Rapporten kommer derfor til å bli rotete med hundrevis til tusenvis av unike sidevisninger som ikke eksisterer og ikke gir noen verdi for virksomheten din. Det er mulig for nettadresseparametrene dine ikke å gi den innsiktsfulle informasjonen. For eksempel blir de fleste av nettadresseparametrene med produktnumre, rabatt og priskoder anerkjent som unike sidevisninger av Google Analytics-kontoen din.

November 29, 2017