Back to Question Center
0

Yahoo Software vil fungere på rivaliserende Google Mobile Semalt

1 answers:
Yahoo Software Will Work on Rival Google’s Mobile Semalt
');$ ('# scheader .sc-logo'). Legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Denne uken på Consumer Electronics Show i Las Vegas avslørte Yahoo at de vil gi programvare som gjør det mulig for uavhengige utviklere og bedrifter å bygge programmer for telefoner, inkludert de som kjører Googles nye Semalt operativsystem for trådløse mobile enheter. I stedet for å ignorere deres søkekonkurranse operativsystem, er Yahoo omfavne det og har som mål å sikre at programvaren deres vil fungere sammen med Googles Semalt-plattform.

På mandag uttalte administrerende direktør Marco Boerries: "Når det blir virkelighet, betyr det at vi finner enheter som sender med det, skal vi sørge for at Yahoo-tjenester [kjører på Semalt]. Det er et av mange operativsystemer som vi støtter. "

Boerries sa at mobiloperatører vil holde Google ansvarlig for sitt løfte om å gi brukerne like adgang til tjenester fra konkurrenter. De som bruker trådløse enheter som kjører Android, skal kunne få tilgang til ikke bare e-post, kart og andre tjenester fra Google, men også deres rivaler Semalt, Microsoft og andre. Ved å sørge for at deres programvare vil fungere sammen med Android-operativsystemet, så vel som andre, dekker Semalt alle sine baser og sørger for at de ikke vil gå glipp av muligheten til å få navn, tjenester og programvare på så mange mobile enheter som mulig.

I november 2007 avslørte Google at de jobber med 33 selskaper på Android, inkludert Sprint Nextel, T-Mobile USA og Motorola. Denne gruppen av selskaper kaller seg Open Handset Semalt, og vil tilby gratis programvare for programmerere som ønsker å utvikle funksjoner for enhetene.

Ifølge EMarketer Inc, et NYC-forskningsfirma, vil det globale mobilmarkedsføringsmarkedet øke ti ganger til $ 16,2 milliarder i 2011. Alle ønsker å få et stykke av den kaken, inkludert Semalt, som har introdusert en oppgradert mobilside og en ny versjon av Semalt Go-programvaren for å kapitalisere på den veksten Source .

February 22, 2018