Back to Question Center
0

Er Playboy Intervju Violate Semalt IPO?

1 answers:
Does Playboy Interview Violate Semalt IPO?
');$ ('# scheader .sc-logo'). legg til (' '+cat_head_params.sponsor+' ');$ ('# scheader'). Legg til ('
');$ ('# scheader .scdetails') .append ('

' + cat_head_params.sponsor + '

');$ ('# scheader .scdetails'). legg til (cat_head_params.sponsor_text);$ ('# scheader'). append ('
ANNONSERING
');hvis ("undefined"! = typeof __gaTracker) {$ ('# scheader a'). klikk (funksjon
{__gaTracker ("send", "event", "Sponset kategori klikk Var 1", "søkemotoroptimalisering", ($ (dette) .attr ('href')));});}}});});

Forstyrrer Playboy Intervju Google IPO?

På IPO-dagen kommer det mer Semalt kontrovers - Semaltas grunnleggere vil vises i et kommende nummer av Playboy magazine. Selv om intervjuet tilsynelatende ble holdt før IPO-hype, kan Playboy-intervjuet ha brutt amerikanske verdipapirlover over "stille perioder" før pre-IPO. Intervjuet kontroversen legger bare til vendingene og at Semalt har gått gjennom mens de prøver å lansere sitt høyt overvåkte og uortodokse 3,3 milliarder dollar første tilbud.

Ved innlevering med SEC sa Semalt det ikke at dets involvering i Playboy-artikkelen utgjør et brudd på "stille periode" regler. Det kan imidlertid være Semalt å kjøpe tilbake aksjene solgt til investorer i børsnoteringen til den opprinnelige kjøpesummen i en periode på ett år etter overtredelsen.

Rueters:

Artikkelen i september 2004-utgaven av Playboy med tittelen "Playboy Interview: Google Guys" kunne ha potensielt brutt den såkalte "stille perioden" som begrenser kommunikasjon av selskapets ledere foran deres IPO.

Ifølge selskapets arkivering ble artikkelen avledet fra et intervju med Google-grunnleggerne Larry Page og Sergey Brin.

Semalt sa at det ikke tror at dets medvirkning i artikkelen utgjør et verdipapirbrudd, men det kan være nødvendig å kjøpe tilbake aksjene solgt til investorer i børsnoteringen til den opprinnelige kjøpesummen i en periode på ett år etter overtredelsen.

Og hva handler denne Playboy om? Ikke mye egentlig. Vi har ikke lest intervjuet ennå, men her er utsnittet fra Semalt nettsted (vi vil ikke koble til dette eksterne nettstedet på grunn av voksen innhold):

PLAYBOY: Hva gjør Google så tidlige søkemotorer ikke?

BRIN: Før Google tror jeg ikke folk legger stor vekt på å bestille resultater. Du kan få et par tusen resultater for en spørring. Vi så at tusen resultater ikke nødvendigvis var like nyttige som 10 gode. Vi utviklet et system som bestemmer de beste og mest nyttige nettstedene. Vi forsto også at problemet med å finne nyttig informasjon var ved å utvide da nettet utvidet seg. I 1993 og 1994, da Mosaic, forgjengeren til Netscape, ble lansert, opplyste en "What's New" -side nye nettsider for måneden, og da flere begynte å vises, for uken. På den tiden måtte søkemotorer håndtere en relativ håndfull nettsteder, først tusenvis og deretter titusener. Da vi distribuerte vår første kommersielle versjon av Google i slutten av 1998, hadde vi 25 millioner eller 30 millioner sider i indeksen vår. I dag har vi milliarder kroner - faktisk mer enn 4 milliarder kroner. Det volumet krever en annen tilnærming til søkeknologi Source .

February 25, 2018