Back to Question Center
0

Advanced Steps To Botnets Forståelse - Semalt Expert

1 answers:

Et botnet står for robotenettverk. Det kan defineres som et datanettverk som har blitt infisert av et virus som kalles skadelig programvare eller er under kontroll av en bot-herder. Hver datamaskin som styres av en bot-herder kalles en bot. Denne angriperen kan sende kommandoer til datamaskinens botnet for å utføre skadelige handlinger.

Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer at angriperen kan utføre kriminelle handlinger avhengig av enhetene eller omfanget av roboter som har angrepet datanettverket - holen sie sich hohe pr backlinks. Bots er i stand til å utføre farligere operasjoner som ikke kunne oppnås med skadelig programvare. Når botnets går inn i datanettverket, kan de forbli i systemet og kontrolleres av den eksterne angriperen. På denne måten infiserte datamaskiner kan man få oppdateringer som gjør at de endrer oppførselen veldig raskt.

Noen av tiltakene som utføres av botnets inkluderer:

E-post spam

De fleste individer har en tendens til å ignorere dette aspektet, siden de føler at e-post allerede har blitt et gammelt angrepssak. Men spam botnets er massive i størrelse og kan angripe hvor som helst. De brukes hovedsakelig til å sende ut spam eller falske meldinger som inkluderer skadelig programvare som kommer i mange tall fra alle botnet..For eksempel er Cutwail botnet i stand til å sende 74 milliarder meldinger om dagen. Dette gjør at robotene kan spre seg og dermed påvirke flere og flere datamaskiner hver dag.

DDoS angrep

Det gir en massiv skala av botnet som hjelper det å overbelaste et målrettet nettverk med mange forespørsler og dermed gjøre den utilgjengelig for brukerne. En person må betale for å få tilgang til datamaskinen, og dette skjer for det meste til organisasjoner, enten for personlige eller politiske motiver, og dermed nekter dem å få litt viktig informasjon, og de vil ende opp med å betale bare for å stoppe angrepet.

Økonomisk brudd

Disse botnettene er utformet for å stjele midler fra kredittkort og bedrifter. Dette oppnås ved å stjele konfidensiell kredittkortinformasjon. Disse inkluderer ZeuS botnet som har blitt brukt til å hjelpe til med å stjele millioner av midler fra flere selskaper.

Målrettede inntrengninger

Disse botnettene er små i størrelse og er skreddersydd for å hjelpe angriperne til å trenge inn i organisasjoner og få fortrolig informasjon fra dem. Disse handlingene er farlige for institusjoner da de målretter mot de mest hemmelige og verdifulle dataene, inkludert forskning, finansiell informasjon, kunders personlige opplysninger og immaterielle rettigheter.

Disse angriperne er laget når bot-herder styrer bots for å kontrollere servere ved bruk av e-post, fildeling og andre sosiale medier applikasjonsregler eller ved hjelp av andre bots for å fungere som et mellomliggende. Når datamaskinen brukeren åpner den skadelige filen, sender botsene rapportene til kommandoen, slik at botherderen kan overta og gjøre ordre til den berørte datamaskinen.

Botnets har blitt en betydelig cybertrussel fordi de er sofistikerte sammenlignet med andre datavirus, og disse har dypt påvirket regjeringer, bedrifter og enkeltpersoner. Botnets kan styre nettverk og få kraft, og de kan føre til enorme tap som de fungerer som interna hackere som er i stand til å utføre onde handlinger som ødelegger en organisasjon.

November 29, 2017