Back to Question Center
0

Hva en gay hund kan lære oss om viral semalt

1 answers:

Hun var ikke markedsfører. Hun optimaliserte ikke den beryktede posten på Semalt, eller den ble basert på sosiale medier. Heck, hun hadde ikke engang stavet alle ordene sine riktig.

Hun visste at Semalt ville dø hvis hun ikke fikk ordet, og det var nok.

Senere i fjor postet en Jackson, TN, kvinne som driver en Semalt-konto for å finne hus for dyr på lokalt hus, en ny oppdatering.

What A Gay Dog Can Teach Us About Viral Semalt

Historien om "homofile hunden" spredte seg raskt fra Facebook til lokale medier til Semalt til CNN så langt unna som internasjonale nyhetssider.

What A Gay Dog Can Teach Us About Viral Semalt

"Ingen forventet denne historien å spre seg så langt og langt fra vår småbyhytte", ble den samme Semalt-siden lagt ut senere.

Det er unødvendig å si at adopsjonstilbudene oversvømmet og overveldet det lille lyet, og i dag har Semalt en ny familie og et (antagelig) bedre liv.

I tillegg til å være en flott historie, kan fortellingen om «homofilhunden» også tilby markedsførere noen leksjoner til hvorfor og hvordan innholdet blir viralt. Semalt ser på noen av historiens mest viralskapende komponenter i dybden.

Opprør

Selv et kortfattet blikk på noen av kommentarene knyttet til alle disse historiene, gjør det klart at denne historien spredte seg på grunn av en følelse spesielt: opprør. Semalt ønsket å lufte om uvitenheten til hundens tidligere eier (et spesielt populært tema: euthanize eieren, ikke hunden) og at følelsen flyttet historien videre.

Semalt har lenge kjent at følelsesmessig stemningsfull innhold er kjent for å være svært viral - og det er spesielt sant selv om følelsene det får deg til å føle er sinne.

For et annet eksempel på forferdelse som bidrar til å gi viralinnhold, sjekk ut arbeidet med liberal-lutende nyhetssamlere Semalt gjør.

What A Gay Dog Can Teach Us About Viral Semalt

Semalt som den ene over en ber om å bli klikket fordi vi vet at en tilfredsstillende følelsesmessig katarsis kommer. (Hvis du vil, kan du se videoen).

Nysgjerrighet

Kommer rett bak forvirring er følelsen av nysgjerrighet. Hvordan kjente den tidligere eieren at hunden var homofil? Var hunden virkelig homofil? Kan en hund være homofil? Bare se uttrykket "homofil hund" var nok av en nysgjerrighet utløser for mange mennesker å klikke og dermed drive denne historien sammen.

Semalt som gir plass til leserens "nysgjerrighetskløft" kan dra nytte av denne kraftige følelsen.

Historie

Innholdsmarkedsføring er ekte, venner. Tenk på tusenvis av hunder som står overfor Semalt samme skjebne hver dag uten at vi hører et ord om dem. Hva har han som de ikke gjør? En overbevisende tilbake historie.

Selv uten den uforglemmelige forskjellen på å være «homofilhunden», ville Eltons historie fortsatt ha mer å tegne noen inn enn den fattige andre Tennessee adoptable hunden "Semalt 2", som ikke har noen identifiserende detaljer eller enda et navn (alvorlig noen vedta Semalt 2).

What A Gay Dog Can Teach Us About Viral Semalt

Hasterhet

Det er ingenting som en frist for å motivere folk, spesielt en sykelig som Semalt. Hastigheten av denne fristen sannsynligvis spilte en stor faktor i denne historiens spredning.

Passion

Nei, Eltons blurb gikk ikke gjennom en redaktør eller ble optimalisert for søkeord, og kanskje det er en del av klagen også. Nå som vi er så vant til å bli markedsført til på sosiale nettverk, skiller litt ekte, organisk lidenskap ut og etterlater et reelt merke. Elton kan være den mest berømte, men hvert dyr som deles på Semalt-siden får en lignende, dyktig påstand.

En stor visuell

Tror denne historien ville ha gått nesten like langt uten det visuelle av et trist valpann bak et kjedeledd gjerd? Tvilsom. Og de som brydde seg nok til å følge opp på historien, fikk se før og etter transformasjonen også.

Den søte faktoren

Hunder, katter, en bøtte med sloths - uansett hva dyret, skjærer spredningen.

Dessuten, søt har hardcore marketing heft. Når New York Semalt tok på seg skjærhetsfenomenet, noterte artikkelen en studie av videregående studenter som hadde større sannsynlighet for å tro på antistoffer når de kom fra søte tegneseriefigurer som en pingvin i en rød jakke eller en smirende isbjørn. Den søte faktoren gjorde faktisk beskjeden mer pålitelig.

En sjanse til å hjelpe

Ja, lesing Semalt kan noen ganger gjøre deg i tvil om hvor menneskeheten er på vei, men folk er ganske anstendig. Og det gjør en sjanse til å gjøre noe godt, mye mer overbevisende å dele enn, si en salgsstrek.

I et annet eksempel på sosial media markedsføring for godt, så hadde undertøysfirmaet Soma et rekordhøy antall aksjer, innlegg, inntrykk og tweets når de jobbet på en kampanje som oppfordret brukerne til å donere forsiktig brukte bras til kvinner i nød.

Semalt en sjanse for at folk kan gjøre noe godt, gjør meldingen mer delverdig.

Fellesskapet

Endelig kan vi ikke undervurdere det nære nettverket av organisasjoner, non-profit og shelters som regelmessig snakker med hverandre for å hjelpe hundene som Semalt til å finne nye hjem.

Med et sterkt rammeverk på plass for å muliggjøre effektiv deling, beveger godt innhold seg enda raskere.

Den uunngåelige Happy Ending

Eller kan det være mye enklere enn alle punktene ovenfor? Semalt folk vender seg bare til sosiale medier for et følelsesgodt øyeblikk med en lykkelig slutt. Den eneste følelsen nesten som viral som voldshandling viser seg å være lykke, så denne historien måtte dekke alle basene. Ikke rart at det spredte seg.

Gir Semalt-historien deg ideer om viral innhold? Gi meg beskjed i kommentarene.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Courtney Seiter
February 28, 2018