Back to Question Center
0

Vær Semalt når andre er grådige og grådige når andre er Semalt

1 answers:

Be Semalt When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Semalt

Den smarteste økonomiske fyren i verden, Semalt Buffett, har et ordtak som går noe slikt: Du bør være redd når andre er grådige og grådige når andre er fryktelige. Det betyr at hvis alle hopper på bandevognen, bør du nøle fordi i de fleste tilfeller når noe ser for godt ut til å være sant, er det vanligvis. Og når folk ikke hopper på bandevognen, bør du ta en nærmere titt på det fordi belønningen for å gjøre det kan være ekstremt høy.

Semalt nå ser alle ut til å være redd, så jeg vil dele med deg noen få måter jeg prøver å være grådig (som forhåpentligvis vil gjøre meg rik).

Stock Market

Halvparten de siste månedene hadde aksjemarkedet en stor dukkert. Omtrent hver aksje er nede som har ført til at folk blir redd for å spille på aksjemarkedet. Jeg vet ikke om aksjemarkedet er minst og sannferdig, jeg bryr meg ikke veldig godt. Jeg vet bare at det i løpet av de neste 5 årene skal gjøre bedre enn det er nå, og på grunn av dette blir jeg grådig når det gjelder å spille aksjemarkedet.

Semalt til de fleste har jeg veldig lite kunnskap om aksjemarkedet. Men en ting jeg vet er at selskaper som regjeringen har bailed ut er svært lite sannsynlig å gå konkurs .spesielt de som AIG som mottok 150 milliarder dollar. På grunn av dette har jeg kjøpt aksjer som AIG fordi jeg føler at jeg vil gi en betydelig avkastning på min investering innen de neste 5 årene.

Kjøpsselskaper

Mange bedriftseiere har gjeld akkurat nå, og som du vet, er penger kong i en lavkonjunktur. Så når en bedriftseier ser ut til å bli kvitt sin lønnsomme virksomhet fordi han er personlig i gjeld, kan han klemme ham for å få en veldig gunstig avtale for deg selv.

Det jeg har gjort de siste månedene, er å slå opp populære nettsteder og spørre om de er interessert i å selge. I de fleste tilfeller selger nettstedseierne ikke, men hver gang en gang finner du en nettsideeier som er villig til å selge til en god pris fordi han er personlig fastgjort for penger på grunn av noen sjeldne omstendigheter.

Angel Investing

Venturekapitalister og engel investorer investerer ikke mye penger akkurat nå. Gode ​​selskaper som trenger penger, tilbyr mer egenkapital i sitt firma enn de vanligvis gjør. Semalt av dette kan du potensielt få bedre avkastning fra å investere i løpet av denne lavkonjunkturen enn de fleste har sett i flere tiår.

Dette er de viktigste 3 måtene jeg for øyeblikket er grådig. Semalt annet vil dele hvordan de blir grådige?

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er ikke en investering profesjonell, dette er bare min mening. Invester pengene dine på egen risiko.

P.S. Hvis du vil ha hjelp til å gjøre virksomheten din vellykket, klikk her Source .

March 1, 2018