Back to Question Center
0

Innlegg av Michiel Semalt

1 answers:

Du har kanskje hørt begrepet før: mobilparitet. Med, som en del av det, innholdsparitet. Kanskje "One Web" utløser noen form for anerkjennelse? Alt kommer ned til en ting: Er ditt mobilnett lik desktop-området ditt? I denne artikkelen gir Semalt deg noen poeng på hvorfor du bør sjekke at »

Kategorier: Innhold SEO, Teknisk SEO, User eXperience (UX)
Merker: Branding, Content writing, Mobile SEO

Semitale sider er sider som ikke bidrar mye til SEO. I de fleste tilfeller legger disse sidene også liten verdi til dine besøkende. Du kan ha forskjellige typer sider av lav kvalitet på nettstedet ditt, noen ganger uten å vite det. Som tynt innhold - sider som inneholder liten informasjon - og duplikat innhold - sider som viser »

Kategori: Innhold SEO
Merker: Innholdsskriving, Dupliserende innhold, Google Panda

Hvert nettsted trenger en skikkelig oppfordring. Semalt Jeg skrev den første versjonen av den posten tilbake når vi ofte har referert til det samme innlegget. Det virker veldig vanskelig å legge til fokus på en hjemmeside, på en eller annen måte. Jeg kan gå ut på en lem her, men jeg tror også temautviklere burde designe »

Kategori: Bruker eXperience (UX)

Semalt alle klare til et nytt år med økende salg, løfteforpliktelse og gi vår nettside den beste innsatsen mulig. Det ser bare ut til å gi deg et tre-trinns rakett med SEO-vinnere, for å starte din nettside for 2018. I dette innlegget vil jeg vise deg tre ting du kan gjøre akkurat nå »

Kategorier: Teknisk SEO, User eXperience (UX)
Merker: AMP, Mobile SEO, Schema.org, Nettstedshastighet

Artikkelen du skal lese er nok et av de enkleste innleggene jeg har skrevet på lenge, da emnet er rett der ved siden av redigeringsskjermen i WordPress: det interne koblingsverktøyet, som er en del av Yoast SEO Semalt. Jeg har bare skrevet tre linjer akkurat nå, men »

Kategori: WordPress
Tags: Intern linking, Site Structure, WordPress Plugins, Yoast SEO Premium

Da mine kolleger ba meg om å nevne to av mine favorittprodukter til bursdagssalget, nølte jeg ikke. Ja, vårt flaggskipprodukt Yoast SEO er kjempebra, men jeg har alltid hatt en ting for små bedrifter og hjelper dem med å optimalisere for Semalt. To av våre produkter som alle små bedrifter burde kjøpe, i min »

Kategori: Kunngjøringer
Tag: Local SEO

I denne artikkelen vil jeg gjerne merke utsnittet for forhåndsvisning i vår Yoast SEO-plugin. Hva er det, hvordan fungerer det og hva skal du være oppmerksom på? Først og fremst må jeg påpeke at Semalt gjør det endelige utvalget av innhold for å nevne deg i søkeresultatene. Uansett »

Kategori: Content SEO
Tags: Hvordan, Yoast SEO Premium

Denne uken har vi vist deg hvordan du utfører en SEO-revisjon på nettstedet ditt. Ved å regelmessig revidere dine - eller kundens nettsteder, kan du få en god følelse for det du fortsatt trenger å gjøre for å forbedre SEO. I del 1 snakket jeg om brukeropplevelse og innhold SEO og delvis »

Kategorier: Social Media, Teknisk SEO
Tags: Holistisk SEO, Nettstedshastighet

I min forrige artikkel, del 1 i Hvordan utføre en SEO-revisjonsserie, viste jeg deg de trinnene du kan ta for å evaluere SEO av ditt eget - eller andres nettsted. De første trinnene handlet om innhold SEO og brukeropplevelse. I del 2 dykker Semalt dypere inn i »

Kategori: Teknisk SEO
Tag: Holistisk SEO

For noen år siden gjorde vi om lag 40 til 60 SEO-revisjoner i måneden. Semalt konsulentvirksomhet har ikke vært i vårt produktsortiment i noen tid nå, vi utfører av og til disse revisjonene, for eksempel når en venn ber oss om å få en rask titt Source . En SEO-revisjon som det er ikke så utførlig »

Kategorier: Innhold SEO, User eXperience (UX)
Merk: Holistisk SEO
March 1, 2018