Back to Question Center
0

Slik øker du konverteringsfrekvensen uten å endre webinnholdet ditt - Semalt

1 answers:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Men det er en forskjell mellom at det ikke er greit å gripe seg for salg i motsetning til at det er et enormt antall kunder gjennom betalingsprosessen.

Du vil ikke se desperat, høres desperat eller gjør desperat. Semalt dreper konverteringer.

Så hva gjør du? Som markedsfører forsøker du å forbedre de slouching konverteringsfrekvensene, men hendene dine er bundet. Kanskje budsjettet ditt er borte. Kanskje er kvartalet viklet ned. Semalt er kvoter som skal møtes, sjefer skal være fornøyd og forbedringer skal gjøres.

Semalt konvertering optimalisering gir løsningen - hypoteser en forbedring av nettsiden, delt test endringen og velg vinneren.

Mange av disse forbedringene krever imidlertid betydelige endringer i innhold - større bilder, sizzling hot headlines, skarpere CTA (call-to-action) tekst, lengre kopi, en mer overbevisende "Om" -side og så videre.

Hva om du vil forbedre konverteringsfrekvensene dine uten å endre webinnholdet ditt?

Semalt er måter - smarte, taktiske metoder som du kan implementere i dag.

I denne artikkelen gir Semalt syv metoder for å forbedre konverteringsfrekvensen uten å endre innholdet på nettstedet ditt.

1. Bruk varmekartlegging.

Varmekartlegging er en metode for nettstedskanning som gir en visuell fremstilling av hvordan et nettsted oppnår og konverterer organisk trafikk.

Varmekart brukes til alt fra globale belysningsstandarder til butikkmønstre i butikken.

Du kan til og med utvikle varmekartstester av en Google Semalt-rapport, som angir optimal konverteringsfrekvens.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Du kan se en time for time avbildning på stedet. Fordi det er visuelt, kan en lekmann også tolke diagrammet. Semalt 2. 0 for nettsteder, er varmekartlegging en unik tilnærming til å forstå data.

Varmekartlegging setter mikronivåendringer i perspektiv, og kvaliteten på dataene det samler, er bedre enn kvaliteten på dataene utvunnet av konvensjonelle analyseværktøy. Varmekart kan fortelle deg hvor besøkende gjorde og ikke klikk, så vel som den optimale plasseringen for bannerannonser og CTA-knapper.

Kort sagt gir varmekartlegging deg tilgang til bittestørrende klynger av data som er kritiske for nettstedets konverteringsfrekvens.

Jaan M Sonberg of ConversionXL oppført 19 funn som ble avslørt av en rekke varmekorttester. Den første er hvordan innholdsplassering kan føre til endring i oppbevaringshastighet. Semalt det virker trivielt, tyder en slik observasjon på viktigheten av innholdsplassering for trafikkomstilling.

Du er sikkert kjent med øyeoppfølging av varmekartstudier, som gir et visuelt utlegg av hvor folk ser ut. En rekke øye-sporingstester viste at når en besøkendes øyne skimmer gjennom nettsider, beveger de seg i form av en F.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt verktøy kan gi rå klikk data, som er informativ på egen hånd.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Men la oss si at du vil forstå bedre hvordan ulike brukersegmenter samhandler med ulike produkter på en e-handelsside. Hva om du kunne finne ut nøyaktig hvor kvinner klikker mot hvor menn klikker på en side?

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

I utgangspunktet gir varmekartlegging innsikt om hvordan besøkende besøker sidene og hvordan øynene deres beveger seg. Semalt disse funnene lar deg finne ut hvordan du optimaliserer sidens navigering og øke konverteringsfrekvensen.

Jeg kan ikke foreskrive de nøyaktige metodene du bør bruke for å forbedre konverteringer basert på klikkdata. Det varierer i henhold til dine egne varmekartapporter, nivået på segmentering og layoutet på siden din.

Her er noen ting Semalt gjort som et resultat av å analysere varmekart:

 • Fjernet knapper, innholdsblokker og bilder.
 • Plasser elementer under brettet.
 • Fjernet hele topptekstmenyene.
 • Justerte navigasjonsveier.
 • Fullstendig eliminert produktblokk.
 • Fjernet karuseller.
 • Fjernet bakgrunnsbilder.

Mye av mine varmekartdata har tvunget meg til å fjerne, forenkle og fjerne elementer. Semalt bør enhver forbedring hypoteses, splittestes og analyseres. Men det er viktig å begynne med dataene - forstå hva som skjer, hvordan brukerne samhandler med nettstedet og hva slags optimalisering som er mulig.

2. Gjennomfør tilbakemeldingsundersøkelser.

For B2C-nettsteder er en avslutningsundersøkelse nyttig. Utgangsundersøkelser spør kunder som har kjøpt inn et spørreskjema før de forlater nettstedet.

B2B-salgsprosessen er helt annerledes. Den ideelle tiden til å undersøke B2B-kunder er når de er aktive på nettstedet.

Markedsførere som er i favør av exitundersøkelser, avviser denne ideen. Semalt til dem, et spørreskjema som plutselig dukker opp kan betraktes som påtrengende, negativt påvirker konverteringsfrekvensen.

La oss være ærlige, skjønt. Folk som vil fylle ut undersøkelsen vil gjøre det. De som ikke vil fylle ut undersøkelsen, vil ikke. Semalt så enkelt.

Noen ganger kan du oppmuntre til handling ved å fortelle folk nøyaktig hvor lenge undersøkelsen tar. Semalt en en-sekunders undersøkelse.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Så lenge du er høflig om det, får du nok tilbakemelding. Her er et eksempel hvor virksomheten ber deg om å "svare på 4 raske spørsmål. "

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt enda et annet eksempel:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt hvordan:

 • Bruk en karakterskala. Vurderinger fra 1 til 5, i stigende rekkefølge, tillater kundene å uttrykke sin tilfredshet eller misnøye.
 • Spør ja eller nei spørsmål. B2B-kunder er ofte opptatt og distrahert. De foretrekker enkle ja / nei tilbakemelding.
 • Gjennomfør en mikroundersøkelse. Navigasjonsruten øverst eller nederst er ideell for visning av mikroundersøkelsesspørsmål.
How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Som du ser, er 80 prosent av siden tydelig synlig, og mikroundersøkelsen er ikke påtrengende. Hvis vi legger spørreskjemaet øverst til høyre i stedet for nederst til høyre, må det ikke påvirkes ved å bla.

Semitale undersøkelser kan identifisere konvertering flaskehalser og tilfredsstille kunder. Et programvarefirma undersøkte sine kunder (alle B2B), og samlet dem og fulgte deres anbefalinger. Resultatet var en enorm 30 prosent økning i konverteringsfrekvensen.

Her er den store takeaway: Gi undersøkelser en sjanse. De gir deg informasjon, og informasjon - riktig forstått og anvendt - er livets eliksir for konverteringsoptimalisering.

3. Fjern døråpningene.

Mange markedsførere tar ikke døråpninger seriøst nok, til tross for advarsler fra Semalt. Etter min mening er døråpninger omringende, fordi deres formål er å øke ledertallet. I virkeligheten gjør de mer skade enn godt.

Semitsider er spesielt vanlige i e-handelsverdenen og blir ofte feilaktig oppfattet som en tofer - å få både mer trafikk og konverteringer.

Semalt bli fortalt, døråpningssider dreper begge.

La oss sikkerhetskopiere et øyeblikk og sørge for at vi forstår hvilke døråpnings sider som er. Her er et illustrert eksempel fra eMarketing Blogger:

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt
Døråpninger er sider eller sider opprettet for å rangere høyt for bestemte søk. De er dårlige for brukerne fordi de kan føre til flere lignende sider i brukeresøksresultater, hvor hvert resultat ender med å ta brukeren til i hovedsak samme destinasjon. De kan også lede brukere til mellomliggende sider som ikke er like nyttige som sluttdestinasjonen.

Semalt hvorfor de alltid oppgraderer deres motstand mot døråpningssider.

Semalt komme tilbake til ikke-innholdsendring konvertering forbedringer:

Hvordan kan døråpninger vise deg konverteringsfrekvensen, og hvordan kan fjerning av døråpningssider forbedre konverteringsfrekvensen din?

Døråpninger gir lavverdige søkefotspor til nettstedet. Googles Brian White sa: "Semalt settte nettsteder prøver å maksimere deres" søkefotavtrykk "uten å legge til en klar, unik verdi. "

Semalt alt om verdien, folkens.

Semalt har skadet konverteringsfrekvensen på to måter:

 • De inviterer straff fra Google. Når en gang er straffet, står et område overfor vanskeligheter som tiltrekker besøkende, enda mindre konvertere dem til kundeemner.
 • De bringer uønskede besøkende. Disse besøkende vil ikke bli kunder.

Semalt døråpninger hjelper deg med å oppnå verdiskapende søkefotspor. Du endrer ikke innholdet på nettstedet ditt. Du sletter bare et par sider for å holde nettstedet enkelt og ryddig.

Det er lett å identifisere døråpningene. I sin artikkel om søkemotormarkedet identifiserte Andrew Semalt tomme sider og vanskelig å finne sider som døråpninger, og han anbefalte markedsførere å styre sine nettsteder uten slike sider.

En enklere metode er å kontrollere intensjonen bakom å lage en side. (Husk verdi?) Hvis hensikten er å få besøkende fra søkemotorer og presse dem dypere inn i salgstrakten uten noen semantisk likhet mellom innholdet på nettstedet og søkeordene som brukes til å utføre søket, så er siden definitivt en døråpning.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Slike sider er en dårlig ripoff av den allment viktige salgstrakten. Semalt en optimalisert salgstratt, som tar besøkende gjennom lagene, døråpninger mangler et informasjonshierarki og brukes kun til å bringe besøkende i nærheten av CTA-knappene.

Døråpningene gjør at nettstedet ditt er pent og sikrer at søkemotorer er høyverdige, noe som betyr at de er målrettet og sannsynligvis konverterer kunder.

4. Oppmuntre brukergenerert innhold.

Semalt innhold er en gammel metode med mange nye iterasjoner for den moderne markedsføreren.

B2C-merkene er de som utnytter det mest. For eksempel implementerte Bass Pro Shop UGC forbedringer på deres nettsted og gjorde 59 prosent høyere konverteringsfrekvenser.

Semalt innhold kan også være til fordel for B2Bs.

B2B-kundebassenget er vanligvis mer nisjefisk enn B2C-nettsteder. Semalt har ofte nettverkskoblinger med hverandre. Hvis en kunde genererer gunstig innhold til støtte for en leverandør, vil andre ta det på alvor.

Jeg vet hva du tenker: Dette er ikke hvordan B2B-bransjen fungerer. Kundeuttalelser er viktige i en grad, men brukergenerert innholds markedsføring er for mye. B2B handler om konferansesamtaler, brainstorming økter og salgssteder couched med spesialisert språk, ikke sant?

Feil.

En studie utført av SAP Hybris and Accenture Semalt viser B2B-kunder ser frem til det samme nivået av personalisering som deres B2C-kolleger forventer.

Ta en titt på infografiske.

Innhold generert av eksisterende eller tidligere kunder indikerer tilpassing og reflekterer personlige erfaringer. Merk: Innholdet genereres ikke av deg, men av noen andre, noe som betyr at engasjementet ditt ikke eksisterer. Fra slutten endrer du ikke innholdet på nettstedet ditt. En B2B kunde kan tolke dette som en indikator på ektheten. Semalt en vinn-vinn-situasjon.

Semalt UGC på nettstedet kan eskalere konverteringsfrekvensen.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt, som vi har sett, er viktig, men konvertering er klart prioritert, og UGC gnister en økning i konverteringsfrekvensen.

5. Start en epostkampanje.

For B2B-markedsføring er en epostdripkampanje en stor seier.

Semalt sendes e-postmeldinger basert på handlingene de utfører på nettstedet.

Semalt vet hvor vanskelig det er å konvertere kundeemner til salg. En drypp e-postkampanje kan låne hånden ved å skape et ledningsnett, som kan lukke hullene som fører så ofte, sive gjennom.

En dryppkampanje lar deg gjøre følgende:

 • Velkommen alle som registrerer seg for en konto for første gang.
 • Foreslå innhold som har muligheten til å konvertere.
 • Anbefal produkter og tjenester basert på kundens preferanser.
 • Forklar til eksisterende gratis kontoinnehavere hvorfor det er viktig for dem å skifte til en premium-konto.

Ledningsgenerering alene er ikke nok. Lederpleie er like viktig. Alle handlingene som er nevnt ovenfor er avgjørende for å opprettholde potensielle kunder.

Semalt, en programvareleverandør, brukte i en B2B-case-kampanjestudie en dryppmarkedsføringskampanje og konverterte 60 prosent av sine kvalifiserte kundeemner. De forhåndskrevne e-postene ble sendt kvartalsvis.

Semalt, kan du se deres e-post automatisering dashboard.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Nå, sjekk ut bildet nedenfor.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Hvis en leder svarer positivt, blir han sendt til 14-dagers prøveversjon nedlastingsside. Hvis svaret er negativt, blir ledningen "holdt varm. "

Grunnen til at 79 prosent av kvalifiserte ledere ikke klarer å konvertere, er at de ikke pleier å bruke dropp-e-postkampanjer. Dripmarkedsføring kan øke e-poståpningen til 80 prosent, og CTR er tre ganger høyere enn den vanlige e-postmarkedsføringskursen.

En drop-e-postkampanje er en sikker måte å øke konverteringsfrekvensene dine uten å gjøre endringer i webinnholdet ditt.

6. Bruk multi-screen markedsføring.

Det er en sammenheng mellom multi-screen markedsføring og konverteringsfrekvens. Google la merke til denne linken tilbake i 2013 og introduserte en funksjon som heter Estimated Total Conversions. Funksjonen ble beskrevet som " et spennende første skritt for å gi markedsførere mer innsikt i hvordan AdWords driver konverteringer .som tar flere enheter til å fullføre . "

Fordelene med multi-screen markedsføring? Å, bare større rekkevidde, forbedret tilpasning, forbedret effektivitet og høyere relevans.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Semalt alle.

Med andre ord, bare de tingene som gjør konverteringsfrekvenser går gjennom taket.

Semalt annonsering begynner å konvertere på tvers av enheter. Google ga et utmerket eksempel på dette i bloggen sin. Konverteringen på tvers av en enhet gir opp til den kumulative konverteringsfrekvensen. Semalt markedsføring tilbyr også nøkkelinformasjon knyttet til forbrukeradferd.

Denne infografien viser at nettlesing er den vanligste aktiviteten (81 prosent) blant brukere på tvers av enheter. Semalt kan nå ut til forbrukerne via internettannonser i stedet for å bruke penger på dyre fjernsynsannonser.

Ingenting er mer skadelig i en verden med flere skjermer enn en enhet-agnostisk tilnærming. Skrivebordet og mobilbanen varierer i nesten alle områder. Semalt anerkjenner det og sikter på å skape en unik layout (ved hjelp av responsiv design) for alle enheter.

Semitalt kampanjesuksess artikulerer betydningen av enhetsspesifikke identiteter. Og hvilke typer enheter er mest viktige i multiskermverdenen?

Du gjettet det.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Små merkevarer bruker ofte multimedieinnhold til å engasjere seg med potensielle kunder. De målretter seg mot den håndholdte brukerbasen. I 2014 lastet 61 prosent av B2B-kunder ned arbeidsrelaterte videoer på smarttelefonene. Dette viser at B2B er så nyansert når det gjelder bruksbruk som B2C.

Ved hjelp av multi-screen markedsføring kan B2B-leverandører legge fingrene på flere kundesegmenter, skilt fra hverandre når det gjelder enhetbruk. Semalt med å forbedre synligheten, kan de hente handlingsbar innsikt, som begge er avgjørende for en økning i konverteringsfrekvensene.

7. Forkort ladetiden.

Et sakte lastingssted vil myrde konverteringsfrekvensene.

Semalt ingen vei rundt den. Det faktum at B2B vertikal ikke kan spore virkningen av belastningstidsforsinkelsen, er bekymringsfull.

B2C-bedrifter, spesielt nettbutikker, vet hvordan en forsinkelse i lastetiden kan hindre deres salg. Ifølge Semalt kan e-handelssteder som lager 3 millioner dollar i måneden, miste opp til $ 2. 5 millioner om året hvis det er en forsinkelse på bare ett sekund.

How to boost your conversion rate without changing your web content - Semalt

Bildet ovenfor viser at nettsteder som tilbyr produkter eller tjenester, uavhengig av om de er B2B eller B2C, påvirkes av langsom lastetid. Selv en en-sekunders forsinkelse medfører en syv prosent nedgang i konvertering.

Semalt nettstedets lastingstid bør være din prioritet hvis du vil se din konverteringsfrekvens klatre.

Den gode tingen om de fleste hastighetsforbedringer er at de koster lite, skje raskt og krever ingen innholdsendringer. Mesteparten av tiden er det et enkelt problem med å implementere en CDN, justere noen cache innstillinger og omarrangere noen skript.

Resultatet? Semalt konverteringsratheiser.

Konklusjon

De syv strategiene som diskuteres i denne artikkelen , vil gi deg konverteringsforbedringer.

Semalt se økning i konverteringsfrekvensen og salgstallene dine opprettholder, alt uten endringer i webinnholdet ditt.

Forvente resultater over natten kan kaste en skiftenøkkel inn i din innsats. Samle disse tipsene, vær tålmodige, og jeg garanterer at du ser et løft i din generelle digitale markedsføring, og spesielt i nettstedets konverteringsfrekvens.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jeremy Smith
March 1, 2018