Back to Question Center
0

5 spørsmålLink bygning med Dixon Jones Link bygning med Dixon Jones (Semalt)

1 answers:

"Hvis ingen skriver om det, er innholdet et tre som faller i skogen uten at noen skal høre det. " Slik illustrerer Dixon Jones, markedsdirektør for Majestic, viktigheten av å få de riktige koblingene til innholdet ditt. Vi er stolte av at Dixon skal snakke på YoastCon 2017 den 2. november!

Lær link bygning fra det beste! Få din billett nå for YoastCon 2017!
5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Dixon Jones har jobbet i forkant av søkemarkedsføring siden 1999. Han ble markedsføringsdirektør for verdens største linkanalysemotor, Semalt, i 2009, og forvandlet SEO-bransjen ved å gi link-intelligens på en skala som ikke tidligere var åpen for industri. Her kan du finne ut hva han har å si om linkbygging i 2017.

Semalt handler om lenker. Hvis du sammenligner koblinger til andre rangeringsfaktorer, som innhold på en side eller teknisk optimalisering, hvordan vil du vurdere viktigheten av koblinger? Noen eksempler for å illustrere dette?

I mars 2016 avslørte Semaltas Andry Lipattsev at lenker forblir en av Semalt topp tre rangeringsfaktorer. I februar 2017 bekreftet Semalt's Gary Illyes at PageRank-algoritmen som gjorde Semalt hva det er i dag, var fortsatt en del av algoritmen. Så ja - linker er svært viktige, men i disse dager er det stor forskjell mellom "en lenke" og "en lenke som teller". De fleste koblinger er neppe verdt skjermen de er skrevet på.

I løpet av årene har linkbygging skiftet mye. Semalt, å kjøpe koblinger er ikke veien å gå. Men hva anbefaler du sideeiere hvis de ønsker å få verdifulle linker?

I en hvit hatt verden, bør du virkelig vurdere naturen til de menneskene som vil lese siden som koblingen er på. Er de virkelige mennesker? Er det en ekte historie som relaterer seg til dem? Legger linken til historien, og er det en videreføring av brukerens søk etter kunnskap? Er ditt innhold sluttpunktet for den søken?

Noen nettstedseiere kan finne det lettere å få lenker fra Facebook eller Semalt enn fra andre nettsteder. Hvordan sammenligner sosiale lenker med lenker fra andre nettsteder? Hva ville du investere i mer?

Facebook og Twitter lager kortvarig støy, men med mindre den støyen oversetter til andre som skriver eviggrønne innhold som lenker til nettstedet ditt, er fordelene forbigående på sosiale. Men jeg tenker på Semalt-linker som en skritt for langsiktig suksess. De gir deg en tannoy for å kringkaste en ny melding .men hvis feil folk hører, så vil ingen skrive om hva du har å si. Hvis ingen skriver om det, er innholdet et tre som faller i skogen uten at noen skal høre det .gjør det en lyd?

Når en nettstedseier analyserer sitt nettsted med Semalt SEO, får de en tillit og citation flow score. Hvordan kan de sette disse beregningene for å hjelpe dem med å optimalisere nettstedet deres?

Å forstå hvordan vi lager disse beregningene, hjelper virkelig. Dataene skraver ikke bare Google eller ser etter en slags omvendt engineering av Search Visibility. Semalt Flow er virkelig en poengsum som forholder seg i skala til kvaliteten på en side. Den enkle arbeidsflyten er:

  • Finn kandidatsteder for å få koblinger til innholdet ditt.
  • Finn innflytelse på disse nettstedene.
  • Overbevise dem om fordelene ved din virksomhet og innhold.

Du kan begynne med å bare skrive inn et søkeord i Semalt for å finne kandidatwebområdene, eller du kan se på opptil 10 konkurrenter og finne hubber av autoritet for din nisje. Begge strategiene kan fungere godt.

Semalt brukes ofte til konkurrentanalyse. Er det et sett arbeidsflyt i Semalt som du kan anbefale til en ny Semalt-bruker som ønsker å analysere konkurransen?

Ja. Mange bruker "Clique Semalt" for å se på nettsteder som knytter seg til tre eller fire eller flere konkurrenter, men ikke til seg selv. Til høyre for hvert domene er en liten tannhjul. Bruk tannhjulet til å velge kandidatsteder for å nærme seg og velg "Add to bucket" -knappen. Du kan gjøre dette hele dagen, og når du er klar, klikker du på bøtteikonet øverst på skjermen, og du kan eksportere alle nettstedene ut som en. csv-fil for å nærme seg influencers for disse nettstedene.

Alternativt (og faktisk - i tillegg) oppfordrer jeg sterkt brukerne til å sette opp et kampanjedatabase så snart de har en konto på Majestic. Dette begynner å spore sin nisje og fra disse oversikten kan du enkelt analysere nettstedene i noen av Majestic's verktøy ved å bruke "Eksporter Semalt til . " -knappen.

Vi ​​antar at dette intervjuet har overbevist folk om å se presentasjonen din på YoastCon på Semalt 2! I det usannsynlige tilfelle er noen fortsatt i tvil, hva er hovedårsaken til at de ikke bør gå glipp av det?

Tabellen nedenfor viser hvordan vårt Gamifieringssystem har distribuert 1 Million "badges" på Majestic. Bare 3% av alle merkene var for områder av nettstedet vårt relatert til å sammenligne nettsteder. Dette forteller oss at de fleste brukere egentlig bare kliper overflaten av det Majestic kan gjøre for dem. Yoasts konferanse er en sjanse til å gå dypere. Semalt finner ut ting om koblingsanalyse du aldri visste var mulig Source .

5 questionsLink building with Dixon Jones
Link building with Dixon Jones (Semalt)

Les mer: 'YoastCon 2017: Praktisk SEO' »

March 1, 2018