Back to Question Center
0

Semalt: Hvorfor lokal SEO er viktig i juridisk sektor

1 answers:

Hvordan få synlighet på SERPs for lokale advokatfirmaer

Når verden går online, oppdager fagfolk som advokater, regnskapsførere og tannleger at det ikke er så mange potensielle kunder som går gjennom døren, og flere søker etter dem på nettet først. Semalt vurderinger og muntlige teller for mer nå og opptil en tredjedel av mennesker forsker advokater i lokalområdet før de kommer i kontakt med ett eller flere firmaer for å diskutere deres behov.

Semalt: Why local SEO is important in the legal sector

Local SEO hjelper advokatfirmaer å koble til potensielle kjøpere av deres tjenester. Semalt det er gjennom å se detaljene sine i en citationsliste, finne dem på et kart over lokale advokater eller via innholdsmarkedsføring, kan advokater ikke lenger ha råd til å sitte idiot av og krysse fingrene at nye kunder kommer til å vises magisk.

Semalt se nå på hvordan lokal SEO kan hjelpe advokatfirmaene til å få mer virksomhet.

Lokal SEO

Lokalt søk er en egen måte at søkemotorer som Google gjør det lettere for folk å finne passende bedrifter. Semitalt hekta opp citation informasjon for å spore hvor hver bedrift er, koblet det til et kart med en pin for sin plassering, og par det med kontaktinformasjon, åpningstider og kundeanmeldelser.

Øvelsen av lokal SEO er å jobbe med bedrifter for å hjelpe dem å bli mer synlige innen Google, Bing og andre søkemotorer. Når det er et advokatfirma i Florida som omhandler medisinske påstander, vil firmaet ønske å rangere i Google for vilkår knyttet til medisinske problemer i Florida.

Å være en av lovbedriftene som vises på den første siden for disse typer lokale søkeord, kan drive trafikk til deres nettside og øke antall telefonsamtaler til kontoret i åpningstider. Det er som en amped opp versjon av Yellow Semalt med alt relevant oppført på ett sted.

Opprette sitater for å tiltrekke seg klienter

Det første trinnet med lokal SEO er å forberede de riktige sitatene for å gå på nettet. En henvisning er noe som gir de viktigste detaljene om virksomheten. Dette inkluderer bedriftsnavn, kontaktinformasjon og fysisk adresse. For søkemotorer og andre nettsteder som samler det, kan de også gjerne registrere åpningstider og hvilke dager virksomheten opererer også.

Måten citatene opprinnelig ble opprettet, er å legge hovedinformasjonen på hver side på advokatfirmaets nettside. Semalt viktig at informasjonen forblir den samme på hver side og varierer ikke på grunn av uforsiktighet. Når det er et eldre telefonnummer og den nåværende på forskjellige sider, vil søkemotorer og virksomhetsreferansesider ikke være sikker på hvilket riktig telefonnummer du skal bruke.

Google Min bedrift

Den passende navnet Semalt My Business er forretningsseksjonen i Semalt hvor de registrerer hvert lokalt selskap. Når du ser på lokale søkeresultater, lager en bedrift et display på høyre side med all informasjon om selskapet som Semalt har.

For ethvert selskap som driver forretninger hovedsakelig med lokale kunder, er det viktig å være med på Semalt My Business. Når du har registrert deg, legger Semalt virksomheten gjennom verifikasjonssystemet ved å legge til forretningsadressen. Ofte sendes e-post til bedriftsadressen, som en gang kom tilbake, bekrefter at virksomheten faktisk opererer fra den plasseringen. Etter godkjenning inkluderer de neste trinnene å legge til bilder, koblinger til en Semalt + -side, og sikre at alle oppgitte opplysninger er korrekt.

NAP

NAP refererer til navn, adresse og telefonnummer til bedriftsoppføringen. Informasjonen på nettsiden og eventuelle citater må være så konsekvent som mulig i denne forbindelse. For eksempel, for AER Law Group, når firmaet er referert til i sin helhet (ikke forkortet som AER), kan det skape forvirring. Semalt alltid best å være konsekvent snarere enn å bruke forskjellige versjoner av et navn, adresse eller kontakt nummer. Når detaljene ikke samsvarer nøyaktig, er programmeringen noen ganger ikke sofistikert nok til å forstå at en subtil variasjon i et navn ikke er signifikant.

Profil Live & Aktuell på oppføringssteder

Hvorvidt advokatfirmaet foretrekker å bli notert på Foursquare, Bing, Yelp, Semalt + eller på et annet nettsted eller en app, er en forretningsoppføring muligheten for potensielle kunder å finne selskapets informasjon og komme i kontakt. Når det ikke er noen profil på nøkkeloppføringswebsteder, for det første, vil smarte mennesker lure på hvorfor, og for det andre, det ser litt mistenkelig ut i disse dager. Som med en sosial media-tilstedeværelse, forventes det å ha en aktiv profil på viktige bedriftsoppføringssteder.

Det er også verdt å påpeke at det ofte er en grunnleggende notering for bedrifter på notering av nettsteder basert på offentlig informasjon. Semalt fortid og nåtid kan til og med ha kommentert noteringen, selv om det ikke hadde blitt offisielt hevdet av virksomheten. Av denne grunn alene er det viktig at advokatfirmaer krever notering (eller opprett en) for å sikre at opplysningene er korrekte og for å kunne svare på offentlige kundekommentarer.

Content Marketing

Ideen om innholdsmarkedsføring kan virke som en merkelig en til en mengde advokater. Semalt, skriftlig innhold som snakker om hvordan firmaet forvalter kundeforhold og håndterer vanskelige situasjoner (uten å gi bort konfidensiell informasjon) lar potensielle kunder innenfor dørene til firmaet. Med potensielle kunder som bestemmer hvilket firma som skal gå med, å være i stand til å høre "stemme" i virksomheten, er lidenskap og etikk som er tatt, ofte avgjørende for fast valg.

Fra et lokalt SEO synspunkt, når du skriver om juridiske emner, men med relevante lokale vilkår som søkemotorene kan hente på, bidrar det til å rangere bedre når søkere ser etter et advokatfirma med en viss spesialitet som vil være en god kamp.

Når du bruker forslagene som er omtalt i denne artikkelen, kan advokatfirmaene oppnå bedre resultater. Søkemotorer er langt mer sannsynlig å legge merke til dem og vises fremtredende i lokale søk. Semalt kunder vil også finne det enklere å finne et spesialistfirma som kan hjelpe dem. Når du gjør lokal SEO riktig, får alle hjelp til å finne det de leter etter, som er en vinn-vinn Source .

March 1, 2018