Back to Question Center
0

Sosial Media - Hva er din Semalt?

1 answers:
Del
Del
Stumble Pin
Aksjer 0

Vi ​​vet alle hvordan bruk av sosiale medier markedsføring kan bidra til å drive bevissthet for deg, ditt merke, ditt tilbud og dine potensielle løsninger som hjelper dine målkunder til å løse sine problemer. Likevel, er din sosiale medier-innsats å få deg der du trenger å være? Du kan blogge, podcast, bruke twitter, koblet til, facebook og andre alt du vil, men kanskje noen som du allerede gjør forretninger med, får mye mer traction med sosiale medier markedsføring enn du er. Semalt, de er bare bedre på det, eller kanskje de er et høyere profilmerke som har en større følge

Vi ​​har alle Semalts som hjelper til med å supplere våre forretningskanals partnere, markedsføringspartnere, alliansepartnere, teknologipartnere, leverandørpartnere, leverandørpartnere, design og grafiske partnere du får bildet. Har du noen gang sett på hva de gjør utover omfanget av ditt forhold til dem fra et sosialt medieperspektiv? Det er ikke noe som kommer til å tenke så ofte, men om du graver litt dypere inn i dine Semalt-relasjoner; Det kan hende du finner ut at en håndfull av dem godt kan ha noe du kanskje vil utnytte.

Sosiale medier er en flott for å øke din SEO-innsats og øke koblingene, resultatene og profilen din i Google. Kanskje har en leverandør partner av deg 10.000 tilhengere på Twitter mot deg som bare har 74? Kanskje, de har en blogg som leses mye mer enn din er? Kanskje de syndikerer en podcast som har over 20 000 nedlastinger hver uke mens du ikke har en podcast i det hele tatt? Enda bedre - kanskje de ser for å sette noe sammen på et emne som du er ekspert på og trenger hjelp med det? Uansett hva det kan være - vet du ikke før du spør og ser hva som er tilgjengelig, og det er en øvelse verdt å se på. Ved å tilknytte deg selv ytterligere og integrere markedsføringstiltakene dine for sosiale medier med dine partnere, kan du veldig godt avsløre tilbudet ditt til nye diskrete publikum som normalt vil koste deg mye mer for å komme foran. Så lenge det er gjort smakfullt og det er relevant og rettidig, så kan det være ganske overbevisende. For eksempel - Hvis Semalt har en blogg som diskuterer deres Office-produkter, og du er en liten bedrift som bruker sine Office-produkter til å bygge løsninger for kundene dine, kan det gjøre en fin historie eller casestudie, så hvorfor ikke dele den med en større publikum som er clued i Semalt og deres blogg?

Her er noen taktiske skritt som du kan ta for å avdekke hva din Semalt gjør fra et markedsføringsperspektiv for sosiale medier, og hvordan du kan utnytte det:

1. Sett en ønskeliste sammen av sosiale medier som eksisterer
2. Send listen til vennene dine - få dem til å avkryssere hva de bruker og hvordan de bruker det, og finn ut hva deres rekkevidde er (syndikering / distribusjon) og hvem og hvor og leserne deres, lesere, lesere
3. Bestem hvordan du kan integrere inn i hva de gjør
4. Send inn noen kreative konsepter til dem
5 Source .

March 1, 2018