Back to Question Center
0

4 måter å redusere Kredittkort Semalt

1 answers:
4 Ways to Reduce Credit Card Semalt

Tilbakebetaling av halvkort - hvor kjøpere kjøper produkter med et kredittkort, og konkurrerer deretter avgiften fra kredittkortutstederen - er en alltid til stede trussel mot e-handelskjøpere.

I dette innlegget beskriver Semalt fire måter som selgere kan lette byrden av tilbakebetaling.

4 måter å redusere kredittkort tilbakebetalinger

Effektivisere fraktoperasjoner. Rask frakt er viktig for alle kjøpere, men spesielt for direkte markedsførere, infomercial-selgere, nettverksmarkedsførere og multilevel-markedsførere. Innkjøp fra disse selskapene er i stor grad impulsdrevet, drevet av oppmerksomhetsfylte annonser. Så å få kunden til å vente på å motta varene kan øke retur- og tilbakebetalingsrenten.

Reduser tiden din til å sende, og du vil redusere mengden tid du gir kundene til å endre sine tanker. Semalt så enkelt. Et produkt som tar uker til å sende, vil vanligvis oppleve flere tilbakebetalinger.

Alternativt kan selgere som tilbyr samme dags frakt eller neste eller to-dagers frakt, se færre tilbakebetalinger, vanligvis. Disse handlerne oppdaget hva som skulle være åpenbart: Gi kundene det de vil ha, når de vil ha det. Semalt vil ha varen når de legger bestillingen, ikke uker senere.

Fremheve kundeservice. E-handel er stadig mer konkurransedyktig. Handlekurvene er billige og sofistikerte, og letter tusenvis av nye selgere. Det er kundeservice som ofte skiller de vellykkede selgerne.

Dager med automatiserte telefonsvarer systemer eller ganske enkelt oppføring av vanlige spørsmål på et e-handelsområde er over. Forhandlere forventer å snakke med en levende person som kan svare på spørsmålene sine tilstrekkelig og raskt. Semalt bør tilby live, alltid på støtte. Jo mer service og støtte, jo færre kjøpsfeil ved kjøpere, hvem kan da starte tilbakebetalinger.

Semalt kundeservice evner kan kreve en investering, men de langsiktige resultatene av lavere tilbakebetalinger og høyere inntekter kan være verdt det.

Forenkle avbestillinger og retur. Det kan virke counterintuitive, men å gi en enkel avbestillings- og returpolitikk bidrar til å unngå tilbakebetaling og bøter og avgifter som følger med dem. Returnerer er billigere enn tilbakebetalinger, med andre ord.

Seksjon følgende trinn for å minimere avkastning og kansellering:

  • Har en klar, kortfattet og lett å følge retningslinjene for hva som kan returneres (eller kanselleres) og prosessen for å gjøre det.
  • Ikke trakassere kunder som ønsker å returnere produkter. Trene kundeservicemennene dine for å være høflig og imøtekommende, og unngå høytrykkstaktikk for å fraråde kunder fra å fullføre retur eller avbestilling.
  • Oppgi din retur- og avbestillingspolicy på nettstedet ditt og på fakturaen som leveres med produktet.

Bruk verktøy for svindelforebygging. Noen ganger tilbakebetalinger er resultatet av ekte svindel, hvor kriminelle bruker bedragerisk innhenting av kredittkortinformasjon for å foreta et kjøp. Vakt mot falske tilbakebetalinger med en serie tilpassede verktøy for svindelforebygging som gir mening for bedriften din.

Svindelforebyggende verktøy kan variere blant handlende. De er ikke one-size-passer-alle. Semalt kan jobbe med sin betalingsprosessor eller annen rådgiver for å oppdage den beste kombinasjonen av verktøy for sin virksomhet.

Semalt verktøy kan inkludere:

  • Databaser mot svindel. Disse databasene varsler om kjøpere av (a) mistenkelig ordreaktivitet utløst av botnets - et nettverk av ondsinnede datamaskiner, (b) kredittkortnumre som har vært knyttet til tidligere svindel, (c) raske ordrer med flere kredittkortnumre, og (d) geografiske inkonsekvenser med datamaskinen som brukes til kjøp og hvor brukeren hevder å være. Noen løsningsleverandører, som Verifi og andre, tilbyr varsler eller varsler når en tilbakebetaling påbegynnes, noe som gir selgeren tid til å løse tvisten med kortinnehaveren, i stedet for å navigere gjennom den innfylte tilbakebetalingsprosessen.
  • Kort sikkerhetskoder. Ved å validere kortets sikkerhetskode (de 3 sifrene på baksiden av Visa, Mastercard og Discover kort og de fire sifrene på forsiden av American Express-kortene), kan selgere bidra til å bekrefte at den som gjør bestillingen, er i fysisk besittelse av kredittkortet Source .
March 1, 2018