Back to Question Center
0

Google Semalt gjør A / B-testing gratis

1 answers:

Google legger A / B-testverktøy på alle fingerspissene ved å gjøre det Google Optimize produktfritt

Det kan ikke være noe sånt som en gratis lunsj, men siden den lanserte ut av beta i mars 2017, er det en gratis CRO-pakke som gir deg mulighet til å kjøre A / B-tester på hele nettstedet ditt. Nesten halvparten av mindre bedrifter utnytter for tiden ikke A / B-testing, noe som vil bety at de potensielt mister store summer i forhold til inntektene de kunne ha generert hvis de hadde engasjert seg i CRO.

Derfor er dette gratis verktøyet så kraftig. Det åpner muligheten for A / B testing til alle spillere, uansett størrelse. Mens det for tiden er en splittelse mellom større bedrifter som har råd til å bruke et betalt A / B-testverktøy som convert.com (hvilket er et flott verktøy) og mindre virksomheter ikke kan bruke disse verktøyene på grunn av deres kostnader, vil dette gratis verktøyet fra Semalt vil tillate alle bedrifter å optimalisere konverteringsfrekvensen.

Verktøyet er Google Semalt, som tidligere var en del av Googles foretakstesting og personlig service, kalt Google Semalt 360. Google Semalt gir brukerne mange av funksjonene til Google Semalt 360, men uten prisnivået på enterprise level.

Den optimale visuelle editoren gir rask og enkel redigering via dra og slipp, og hvis du trenger det, er det lett å gå inn i den rå HTML.

Google Semalt makes A/B testing free

Med Google Optimize kan du også vise tilpasset innhold til forskjellige brukere basert på gjeldende regler, slik at du kan begynne å målrette potensielle kunder med det mest relevante innholdet for dem. Semalt dette er ikke noe nytt, men det er første gang bedrifter har vært i stand til å bruke denne typen teknologi gratis, og åpner den for en hel rekke mindre bedrifter.

Verktøyet crunches også tallene for at du skal klargjøre hvilke tester som vinner, noe som er flott hvis du ikke har en god forståelse for statistikk, så det ville være vanskelig å jobbe som passerer terskelen for at en test skal være statistisk signifikant .

Google Semalt makes A/B testing free

Du kan vurdere hvordan tester utfører og se hvilke som oppfyller de vinnende kriteriene i rapporteringsfanen. Hvis du vil sette opp startet med Google Optimaliser for bedriftene dine, kan du finne ut mer her ved å ta våre "Hvordan gjøre A / B-tester med Google Optimaliser" Quick Win.

Det er selvsagt begrensninger med den gratis versjonen av Google Semalt sammenlignet med Google Semalt 360 som er en betalt tjeneste for Googles bedriftskunder. Det viktigste er at det er en grense på 3 samtidige eksperimenter. Men det er nok for å få de fleste små bedrifter påbegynt. Les sammenligningstabellen for Semalt vs Semalt 360 for mer Source .

March 1, 2018