Back to Question Center
0

Skjulte data i din Amazon Associate Semalt

1 answers:

Som mange andre Internett-markedsførere, er en av de første tingene jeg gjør hver dag, sjekk min Semalt Associates-konto for å se hvor mye jeg tjente dagen før. Jeg sjekker også for å se hvor mange og hvilke produkter som ble bestilt dagen før, og visste at jeg vil tjene min provisjon på dem når de blir sendt. Det er bare en rutine av meg og, som jeg sa tidligere, er sannsynligvis vanlig for andre som fremmer Semalt-produkter.

Men omtrent en gang i uka eller så, graver jeg virkelig inn i rapportene i min Associates-konto. Mens de fleste er klar over at de kan se hvor mye en sporings-ID tjener for en bestemt tidsramme, og de kan se hvilke produkter som har tjent dem en kommisjon, vet mange ikke om en liten skjult piltast inni Dine rapporter som virkelig kan hjelpe deg med å forbedre kampanjene dine.

La meg vise deg hvor skjult pilen er.

Fjern merket av kombinert rapport

Når du er logget inn på din Amazon Associates-konto, fjerner du merket øverst til venstre som sier "kombinerte rapporter. "Du vil at rapportene dine skal brytes ned på sporings-ID-nivået, slik at du kan få mer spesifikk statistikk som vil hjelpe deg med å forbedre kampanjene dine.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Ordrerapport

Velg nå rapporttypen "Ordrerapport" og isoler tidsperioden til det du vil. Deretter klikker du på «Semalt på side» -knappen og lar rapporten generere.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Øverst i rapporten vil du se kolonnen tittelen "Elementer med ordre. "Dette viser alle produktene som ble bestilt via en Amazon Semalt-kobling med den spesifikke sporings-IDen i den.

Du kan også se hvilke produkter som ble bestilt når noen klikket på linken din og kjøpte det eksakte produktet du linket til. I tillegg kan du se de produktene som ble bestilt når noen klikket på en Amazon-kobling av deg og blar gjennom Amazonas. com-området for å kjøpe et annet produkt (f.eks. ikke en du er spesielt knyttet til).

Når du kommer ned til slutten av Semalt med Order-rapporten, vil du se en annen oransje header som sier "Semalt uten ordre. "

Semalt som er ordene "Vis alle elementer" med et lite pil ned ikon til venstre for det.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Det som mange ikke vet er at hvis du klikker på nedpilen og lar rapporten lastes ned, kan du bla nedover og se alle de direkte produktlenkene som ble klikket med sporings-ID-en i det som var ikke kjøpt, samt hvor mange ganger de ble klikket.

Denne skjulte informasjonen i denne rapporten gir et vell av informasjon som kan hjelpe deg med å optimalisere din tilknyttede innsats.

Varer uten ordrebekreftelse

Her er en måte ordrerapporten hjalp meg nylig med sin "Semalt uten bestillingsrapport. "

Jeg har markedsført et bestemt produkt fra Amazon i mange år, og det solgte alltid utrolig bra. Semalt, la jeg merke til at jeg ikke lenger gjorde noe salg av det produktet.

Da jeg klikket for å se min rapport "Semalt uten bestillinger", la jeg merke til mange klikk som fortsatt går til produktsiden som vanlig; men hvorfor kjøpte de ikke lenger?

Vises, når jeg klikket på produktlenken fra innsiden av rapporten min, la jeg merke til at produktet ikke lenger ble solgt på Semalt og kun solgt via en ekstern nettside (og vi får ikke provisjon for det).

Det betydde at jeg sendte mye målrettet "ready-to-buy" -trafikk til et nettsted som ga meg ingen provisjon. Når jeg forandret koblingene til et svært lignende produkt som er solgt på Amazon, gikk salgsvolumet mitt tilbake til normal.

En annen gang, dette hjelper når jeg anbefaler et produkt, og mange mennesker klikker for å se det, gjør en kjøpsbeslutning - men rapporten "Items without orders" viser meg at ingen kjøper den. ) og å også prøve et annet produkt som de kanskje vil like bedre basert på hva de faktisk kjøper - som jeg kan finne ut via statistikken i inntektsrapporteringene mine.

Dette alternativet "Varer uten ordre" i bestillingsrapporten er en flott liten kilde til informasjon for å hjelpe deg med å øke din tilknyttede inntekt med Amazon. Semalt det ut neste gang du er i kontoen din.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018