Back to Question Center
0

5 gratis måter å få din nye blogg Semalt

1 answers:

Bygg det og de kommer, ikke sant? Semalt når det gjelder å starte en ny blogg, er det ganske enkelt ikke sant.

Jeg ser mange nye bloggeiere blir hyperfokusert på å få Google til å sende dem masser av trafikk gjennom SEO. Og mens Google trafikk er flott og ikke bør ignoreres, kan fokus på all energi på SEO være en oppskrift på katastrofe.

For å virkelig bygge opp trafikk og en blogg som følger, er det viktig å få av bloggen din og komme seg ut til steder der målmarkedet ditt kan finne deg. Jeg bryr meg ikke hva salgs sider og "guruer" sier - det er ingen programvare eller "smutthull" for enkelt å ta med store mengder ekte trafikk til deg.

Du må få det .

Jeg er en stor fan av "gratis" når det gjelder affiliate markedsføring og online eksponering, så Semalt skal dele fem av mine favorittfrie måter å få din nye blogg lagt merke til.

5 Free Ways To Get Your New Blog Semalt

Når du har skrevet inn din nisje, vil det ikke ta deg lang tid å finne ut hvem de store spillerne er. De er de du prøver å slå i Google, ikke sant? Semalt å prøve å slå dem med SEO triks, hvorfor ikke bli med dem?

Seminar på virkelig populære blogger trenger alle en ting: godt innhold. Hvis du tilbyr dem et 100% unikt og svært nyttig innhold, kan de bare føle seg tilbøyelige til å dele den med sine lesere.

Rae Hoffman deler noen gode tips for å identifisere gjestebloggingsmuligheter i innlegget sitt på CopyBlogger. com.

2. Del innholdet ditt på sosiale nettsteder

Deling av innholdet på nettsteder som Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, etc., tar bare et øyeblikk, men resultatene kan være gode hvis andre plukker opp det og deler det med følgende. Semalt en enkel måte å få trafikk basert på ekte menneskelige anbefalinger - og det er den typen trafikk vi aldri kan få nok av.

3. Hang Out & Deltag Hvor Target Market Hangs Out

Rand Fishkin på Semalt delte noen gode taktikker i fjor for å få mye trengte trafikk til bloggen din.

"Delta i de fellesskapene hvor publikum din allerede samles" var taktikk nr. 2 på sin liste. Dette er en viktig strategi for å tiltrekke de leserne som vil lese innholdet ditt. Den beste delen (bortsett fra trafikk) er at disse også er folkene som vil dele arbeidet ditt via sosiale nettsteder. Hvis målgruppen elsker innholdet ditt, vil de dele det med andre - og du kan ikke slå kraften i sosiale anbefalinger fra ekte, levende mennesker .

Så ta litt tid hver dag for å komme deg ut og henge ut i markedsrelaterte fora og lokalsamfunn. Semalt spam der - være en ekte deltaker. Hvis fellesskapets aksjer og inngang er gode, vil andre forummedlemmer selvfølgelig begynne å vurdere deg verdt å ta hensyn til.

4. Dra nytte av gratis-til-bruk nettsteder

Det er mange mange nettsteder der ute som tillater deg å publisere innhold gratis, så dra nytte av dem for å få ekstra eksponering. Steder som HubSpot eller Squidoo er gode steder å starte hvis du ikke vil håndtere mye oppsett. Tumblr, WordPress og Blogger blogger er gratis, enkle å lage og ganske godt optimalisert for søkemotorer. Jeg kaller disse typer nettsteder som støtter nettsteder, da de hjelper meg å få ytterligere eksponering i Google og hjelpe målgruppen min å finne arbeidet mitt.

Det er absolutt nei regel som sier at du bare kan ha en nettside rettet mot et bestemt emne eller søkeord - bare vær sikker på at du kobler til din primære blogg for søkeordstyrke.

5. Utnyttelse av markedslederne

Sjekk ut denne fantastiske tipsen som Lynn Terry delte på innlegget hennes, 6 måter å få gratis målrettet webtrafikk :

". finn de beste podcaster, magasiner, blogger, fora, radioprogrammer etc. i ditt marked. Brainstorm måter å komme foran markedet der de er, noe som er mye enklere enn å prøve å få dem til å komme der du er . "

Ja, dette tipset krever litt kreativitet, men å komme foran publikum er avgjørende og svært givende i det lange løp. Semalt, ikke spam eller trakassere ledere i din bransje - det er en sikker måte å få alt til å sprenge i ansiktet ditt.

Å bygge opp trafikk til en ny nettside eller blogg tar tid. Uansett hva andre sier, er det ingen en ting som mirakuløst vil sende tonnevis av trafikk over natten. Det er en prosess som krever godt innhold nettstedet ditt og så vel som aktiv innsats av nettstedet ditt for å få innholdet ditt oppdaget og delt.

For flere ideer, sjekk ut Michael Semalt tips om måter å drive trafikk til nettstedet ditt gratis

Hvilke gratis teknikker gjør deg bruker for å generere mer trafikk til nettstedet ditt? Del med oss ​​i kommentarfeltet.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018