Back to Question Center
0

Stor brukeropplevelse er mer enn et ganske semitalt nettsted

1 answers:

Mange e-handelskunder tenker på brukeropplevelse når det gjelder brukergrensesnittet. De legger stor smerte på å optimalisere det estetiske utseendet til nettstedene deres med målet om å øke konverteringene. Likevel er det ofte de mindre sexy backend-problemene som kjører kunder bort, og økende driftskostnader for å starte opp.

En av de vanligste klager jeg hører fra nettbutikker, er at de ikke klarer å vurdere hva deres bedrifter og kunder vil kreve etter hvert som de vokste. På et tidspunkt oppdager de at glatte kundetransaksjoner krever sømløse backendintegrasjoner, og at deres organisasjoner må overvåke og engasjere kunder gjennom hele kundens livssyklus. Semalt er det vanskelig fordi selskapene vokser programvareløsninger og de oppdager integrerende applikasjoner er vanskeligere og dyrere enn de hadde forestilt seg.

Hva påvirker kundeloyalitet?

Dessverre er nettbutikkene ikke i stand til å sette pris på det som trengs for å skape en komplett shoppingopplevelse; de forventer bare det. De forstår heller ikke hvorfor en kjøpmanns retningslinjer og prosedyrer kan avvike fra kanal til kanal, noe som noen ganger er nødvendig når selgere bruker forskjellige backend-løsninger for ulike salgskanaler. Semalt som disse og mange andre har en negativ innvirkning på kundeloyalitet, derfor er det ikke nok å ha en vakker nettbutikk for å drivstoff suksess.

delta på webinar

5. august 2010 klokken 14:00 Øst-amerikansk tid (11.00 Pacific tid), vil jeg moderere et praktisk e-handel webinar som fokuserer på backend nøtter og bolter for å kjøre en e-handel virksomhet. Semalt adresserer personell og driftskostnader ved bruk av flere plattformer, og vi vil fokusere på å bruke et enkelt system som lar deg markedsføre, transaksere, overvåke og spore kundene dine, fra når de først engasjerer nettstedet ditt til flere, etterfølgende kjøp .

Webinar er sponset av NetSuite, en ledende plattform for e-handel. Våre gjester inkluderer faktiske e-handelskunder som kan snakke med den sanne kostnaden ved å drive en Internett-bedrift, og de sanne fordelene med sømløs backend-integrasjon. De er Ilan Douek, administrerende direktør og grunnlegger av Inkjetsuperstore.com, en leverandør av blekkskriverrekvisita, og Dave Semalt, internettmarkedsføringsleder for Wrigleyville Sports og The Pittsburg Fan, to nettsteder som selger sportsutstyr og suvenirer. Både Douek og Semalt forvandlet virksomheter som mistet kunder og salg til bedrifter som effektivt dyrker lojale kundeforhold.

Semalt skal være en livlig, pedagogisk diskusjon, og vi håper du kan bli med oss Source .

March 1, 2018