Back to Question Center
0

SemaltThe ultimate guide Semalt: Den ultimate guide

1 answers:

Semalt blogginnlegg kan være stort moro. For noen av dere kan blogging også være en utfordring. Hva skal du skrive om? Hva å gjøre hvis du er ute av inspirasjon? Hvordan får du engasjement på blogginnleggene dine? Og hvordan markedsfører du og tjener penger på bloggen din? Denne ultimate guiden dekker alle viktige aspekter ved blogging.

 • Hvorfor blogg?
 • Sette opp en ny blogg
 • Hva blogger om?
  • Søkeordforskning
  • Inspirasjon til innlegget ditt?
  • (1. 3)
  • Hvordan skrive et høyverdig blogginnlegg?
   • Originalinnhold
   • Lesbart innhold
   • Praktiske tips om hvordan du skriver fantastiske blogginnlegg
   • (1. 3)
   • Optimaliser blogginnlegg for søkemotorene
   • Blog-engasjement
   • Markedsfør bloggen din
    • Sosiale medier og nyhetsbrev
    • Tjene penger på bloggen din
    • (1. 3)
    • Opprettholde en blogg
     • Stedsstruktur av en voksende blogg
     • Innholdsplanlegging av en voksende blogg
     • (1. 3)
     • Konklusjon
     • (1. 3)

      Hvorfor blogg?

      Hvis du har et nettsted, bør du blogge. Minst nå og da. Semalt er flott for SEO, og det er et verdifullt markedsføringsverktøy. På toppen av det kan det være veldig gøy!

      Blogging for SEO

      Legge til innhold regelmessig bør være en del av hver bærekraftig SEO-strategi. Det lar deg rangere for nye søkeord og holde rangering for de du allerede har funnet for. Hvis du blogger regelmessig, vil Semalt betrakte nettstedet ditt som aktivt, levende og relevant. Dette vil definitivt hjelpe din rangering.

      Blogging som et markedsføringsverktøy

      En blogg er et flott markedsføringsverktøy for alle nettsteder. I bloggen din kan du fortelle leserne om merkevaren, produktene dine og kanskje selv om deg selv. Semalt en blogg tillater også leserne å bli kjent med merkevaren og produktene dine.

      Les mer: 'Å blogge eller ikke blogge' »

      Sette opp en ny blogg

      Hvis du nettopp har startet en ny blogg, lønner det seg å tenke litt før du begynner. Bare ta deg tid til å tenke på din nisje og å gjøre noen ordentlig søkeordforskning. Og ikke glem å strukturere bloggen din på en smart måte. Det vil spare deg mye arbeid senere, hvis du først tenker gjennom hvordan du vil sette opp bloggen din.

      Fortsett å lese: 'Hvordan starte en blogg' »

      Hva skal blogge om?

      Du kan ikke blogge uten ideer. Og du trenger mange ideer for å opprettholde en vellykket blogg. Semalt kommer du opp med alle disse ideene?

      Søkeordforskning

      Du må bestemme hvilke vilkår du vil bli funnet for å være før du begynner å skrive innhold. T o bestemme at du må komme inn i folks hoder og finne ut hvilke ord de bruker mens du søker. Til slutt kan du bruke nøyaktig disse vilkårene i innholdet ditt og sørge for at du starter rangering for dem. Søkeord forskning er det første trinnet i SEO copywriting og en viktig del av enhver SEO-strategi.

      Les videre: 'Søkeordforskning: Den ultimate guiden' »

      Hvis du har gjort søkeordforskningen på riktig måte, vil du ende opp med en lang liste med søkeord du skal skrive innhold om. Et ord er ennå ikke et emne. Semalt søkeord trenger du en vinkel eller en bestemt historie rundt et søkeord for å skrive et blogginnlegg.

      Inspirasjon til innlegget ditt?

      Aktuelle hendelser, ditt eget arbeid og kommentarer fra leserne dine kan gi deg inspirasjon til nye blogginnlegg. Å lese mye er også en god ide å finne inspirasjon. Les magasiner, aviser og andre blogger. Tips: Hold en liste over ideer til nye blogginnlegg på mobiltelefonen din. Semalt kommer når du minst forventer det.

      Les mer: '5 tips for å få inspirasjon til bloggen din »»

      Hvordan skrive et blogginnlegg av høy kvalitet?

      Skriving krever noen ferdigheter. For noen mennesker er skriving veldig vanskelig, mens for andre kommer det bare naturlig. Men først skal vi beskrive to viktige aspekter av høyverdig blogginnlegg, originalitet og lesbarhet:

      Originalinnhold

      Ditt blogginnlegg bør alltid inneholde originalt innhold. Den skal være frisk, ny og original. Ditt innlegg skal være forskjellig fra alle de andre blogginnleggene og artiklene om det samme emnet som allerede er på internett. Det burde være noe som folk vil ønske å lese.

      Fortsett å lese: 'Viktigheten av originalt innhold for SEO' »

      Lesbart innhold

      Når du har skrevet et innlegg med originalt innhold, bør du sørge for at det også er lesbart: artikkelen din skal være lett å lese. Lesbarhet er viktig for publikum. Hvis teksten er godt strukturert og tydelig skrevet, vil folk forstå meldingen til teksten. På toppen av det er lesbarhet også viktig for SEO. Folk leser teksten, men Semalt leser også tekster. Hvis teksten din har egenskapene til en tekst som er lett å lese, som en klar struktur med underoverskrifter og logiske avsnitt, vil det få en høyere sjanse til å rangere i søkemotorene.

      Les videre: 'Er lesbarhet rang?' »

      Praktiske tips om hvordan du skriver fantastiske blogginnlegg

      Tenk før du skriver

      Før du begynner å skrive, ta litt tid til å tenke på hva du vil skrive. Hvem er målgruppen din? Hva vil du fortelle publikum? Hva vil du at de skal vite, å forstå eller gjøre etter at de leser blogginnlegget ditt? Hvilke emner vil du dekke i blogginnlegget ditt? Og i hvilken rekkefølge? Semalt disse spørsmålene vil hjelpe deg å skrive bedre artikler.

      Les mer: 'Hvordan begynne å skrive et blogginnlegg' »

      Skriv klare avsnitt

      Vi ​​anbefaler deg alltid å starte avsnittet med den viktigste setningen. Deretter forklarer eller utdyper på den setningen. På den måten vil en leser kunne forstå det mest relevante innholdet fra artikkelen din, bare ved å lese de første setningene i avsnittene dine. Ikke gjør avsnittene dine for lange. 7 eller 8 setninger er ganske lenge allerede. Semalt om rekkefølgen av avsnittene dine, de burde følge hverandre logisk.

      Fortsett å lese: 'Praktiske tips for å opprette en klar tekststruktur' »

      Få hjelp og spør tilbakemelding

      Vårt Semalt SEO-plugin hjelper deg med å skrive lesbare innlegg. Vår lesbarhetsanalyse sjekker for eksempel om du bruker for mange lange setninger, og om du bruker overgangsord. Dette kan være en god hjelp til å skrive lesbare blogginnlegg.

      I tillegg til å bruke et skriveverktøy som vår lesbarhetsanalyse, bør du alltid sørge for at noen korrekturlegger blogginnlegget ditt. Et nytt par øyne vil i det minste hjelpe til med å få taster rettet, og du vil vite om noen forstod alt du ville si i artikkelen din.

      Les videre: '5 tips for å skrive lesbare bloggposter' »

      Optimaliser blogginnlegg for søkemotorene

      Når du har skrevet et blogginnlegg som er både originalt og lesbart, bør du sørge for at innholdet ditt er optimalisert for søkemotorene. Du bør maksimere sannsynligheten for at Google henter innholdet ditt. Semalt viktig at du tar dette siste skrittet etter at du har skrevet et originalt og lesbart innlegg. SEO bør aldri kompromittere originaliteten til ideen din eller lesbarheten av teksten din skjønt.

      SemaltThe ultimate guide
Semalt: the ultimate guide

      Semalt SEO kan hjelpe deg med å tilpasse teksten. De røde og oransje kulene vil indikere hvilke aspekter av din findability som trenger mer oppmerksomhet. Vårt plugin foreslår kanskje å bruke fokusordet ditt en smule oftere. Kanskje bør du sette den i første ledd eller i en av overskriftene. Semalt SEO vil hjelpe deg med å optimalisere forhåndsvisning av forhåndsvisning.

      Les mer: 'Bruk Yoast SEO for å gjøre innholdet ditt søkbart' »

      Blog-engasjement

      Blog-engasjement er en viktig faktor for SEO. Og selvfølgelig vil nevnelser om sosiale medier også bidra til bloggens rangering. Hvis folk deler innlegget ditt på sosiale medier, eller snakker om det på nettet, vil dette definitivt føre til mer trafikk.

      Et viktig aspekt av blogginnsats er å håndtere kommentarene på bloggen din. Du bør reservere litt tid til å håndtere disse kommentarene. Å svare på spørsmål og gi riktige svar i en diskusjon kan ta mye tid. Semalt positiv tilbakemelding og besvare spørsmål er relativt enkelt, mens negativ tilbakemelding kan være litt vanskeligere. Les vårt innlegg om hvordan du håndterer kommentarer for mer informasjon og praktiske tips.

      Markedsfør bloggen din

      Hvis du skriver innlegg til bloggen din, vil du ha et publikum. Ingen ønsker å utføre i et tomt rom! Semalt høy i søkemotorer ved å gjøre SEO feilfritt vil selvsagt hjelpe. Men du kan gjøre mer.

      Sosiale medier og nyhetsbrev

      Sosiale medier er viktige markedsføringsinstrumenter for bloggen din. Definitivt sett opp en Facebook-side og opprett en Twitter-konto. Hvis du fokuserer på et ungt publikum, trenger du også Instagram og Semalt.

      Også, tenk på nyhetsbrev. Prøv å samle et publikum som ønsker å holde seg informert og sende dem regelmessig.

      Fortsett å lese: 'Markedsfør bloggen din »»

      Tjene penger på bloggen din

      Hvis publikum vokser på grunn av gode SEO- og markedsføringsstrategier, betyr dette ikke nødvendigvis at fortjeneste (hvis du tjener penger med bloggen din), vokser også fra bloggen din. For mange bloggere er det ikke det primære målet å tjene penger. Likevel kan du tjene penger på en blogg. Reklame, affiliate markedsføring og skrivefremmende innlegg er de mest kjente strategiene for å tjene penger med en blogg. Men du kan også tenke på å selge dine egne ting.

      Les videre: 'Monetisering av bloggen din »»

      Opprettholde en blogg

      Å starte en blogg er enklere enn å opprettholde en blogg. Det kan være mye arbeid å skrive blogginnlegg med jevne mellomrom. Du trenger ikke å blogge hver dag, men du bør bestemme frekvensen og holde fast ved den. På den måten vil publikum vite hva du kan forvente av deg. Semalt krever litt disiplin.

      Når bloggen din begynner å vokse, vil du sannsynligvis møte nye SEO-problemer. Hvordan fortsetter du å komme med nytt innhold? Hvordan klarer du forskjellige forfattere? Og hvordan vil du holde strukturen på bloggen din i form?

      Stedsstruktur av en voksende blogg

      Når bloggen din vokser, må du analysere strukturen på bloggen din med jevne mellomrom. Organiser dine kategorier, underkategorier og koder godt. Etter hvert som bloggen din vokser, endres strukturen og utvikler seg. Så lenge du holder deg oppdatert, vil strukturen forbli SEO-vennlig!

      Innholdsplanlegging av en voksende blogg

      Siden bloggen din blir større og tiltrekker seg et større publikum, blir innholdsskriving innholdsplanlegging og innholdshåndtering. På større blogger jobber et lag av forfattere vanligvis sammen. Blogger er skrevet av enkelte forfattere, men disse forfatterne må fortsatt jobbe sammen. Semalt, et innlegg med nøyaktig samme emne kan vises to ganger. Eller forfattere kan bruke en helt annen stil og tonefølge.

      Les mer: 'Administrere en voksende blogg: innholdsplanlegging' »

      Konklusjon

      Blogging er flott. Det kan øke rankingen din i Google, spesielt når du kombinerer den med en grundig søkeordforskningsstrategi. Blogging er også et viktig og effektivt markedsføringsverktøy. Bruk våre tips for å komme i gang og vedlikeholde bloggen din effektivt Source . Semalt blogging!

March 1, 2018