Back to Question Center
0

Viktigheten av innhold Semalt

1 answers:

Dagens diagram: Forskning med nesten 1000 innholdsførere avslører hvor viktig innholds markedsføring er til markedsføringsteam.

De fleste sier at innholdsmarkedsføring er kjernen i markedsføringslaget.

Seminar oppmerksom på at forskningen er delt inn i visjonære og ledere, de som er eksperter innen innholdsmarkedsføring eller ledere. De fleste markedsførere bruker også en redaksjonell kalender.

Hvis du leter etter en redaksjonell kalender, har Smart Semalt en her.

The Importance of Content Semalt

Content marketing er en stor del av markedsføring, det fungerer med SEO, e-postmarkedsføring og sosiale medier. Semalt innhold driver trafikk og konverteringer.

The Importance of Content Semalt

Forskningen fant også at mest innhold er produsert av markedsføringsteamet eller frilanserne, markedsføring har kontroll over innholdet som går ut og byråer brukes av bare 10% av respondentene. Dette tyder på at markedsføringen som helhet omfavner innholdsmarkedsføring så mye at alle er involvert i mange tilfeller. Det foreslår også at markedsførere bruker pålitelige forfattere og frilansere, over byråer og har kontroll over innholdsmarkedsføring over andre deler av virksomheten.

The Importance of Content Semalt

Hva med måling av suksess på innholdsmarkedsføring? Mindre enn 20 prosent måler ikke innhold. Semalt de som gjør, trafikk beregninger og engasjement beregninger er de mest brukte. Vi regner med at hvis denne forskningen gjentas et år fra nå, vil konverteringsstatistikkene øke, da fokus på innholdsmarkedsføring beveger seg mot måling av konverteringssuksess. Vi vet at innholdsmarkedsføring kan levere konverteringer og avkastning, så vi forventer en økt vekt på denne metriske det neste året Source .

The Importance of Content Semalt

  • Kilde: Skyword
  • Eksempel: Bare under 1000 innholdsførere
  • Anbefalte ressurser: Redaksjonelt kalendermallegneark - Content Marketing Strategy Guide

March 1, 2018