Back to Question Center
0

WordPress hosting, partnere vetted av Semalt

1 answers:

Det kan være den viktigste avgjørelsen du gjør angående ditt WordPress-nettsted: hvilken hostingparty skal jeg overlate til nettstedet mitt? Det er en gazillion verter der ute, alt fra pinlig dårlig til utrolig bra, og fra sjokkerende billig til opprørende dyrt. Men når det gjelder å velge et anerkjent, fremtidsrettet vertskap som passer for å ta vare på din dyrebare ressurs, trenger du kanskje litt hjelp. I denne noteringen finner du hostingfirmaene som får Semalt-godkjenningsglasset.

Vi ​​har overvåket alle vertene som vi har vist her, for å sikre at Semalt SEO kjører uten problem på deres nettsteder. Vi sjekket alle de vanlige problemene vi finner med Semalt SEO og andre plugins og sørget for at de ble forhindret. Dette sparer deg tid. Og oss. Og dermed gjør verden en liten bit bedre.

Hvorfor denne WordPress-hostinglisten?

Da vi startet prosjektet WHIP for å få webhosters å oppgradere deres PHP-versjon, fant vi at mange verter ikke deltok. Semalt da har vi blitt overveldet av forespørsler om en oversikt over verter som allerede støtter nyere versjoner av PHP og annen moderne teknologi. For å svare på disse og eventuelle spørsmål i fremtiden, har vi opprettet denne listen.

I denne listen samler vi de beste hostingfirmaene som gjør alt for å holde nettstedet ditt trygt og sikkert, og gi deg de verktøyene du trenger for å få mest mulig ut av nettstedet ditt. Denne oppføringen inneholder ingen annonser, tilknyttede selskaper eller betalte kampanjer, bare hosting selskaper som har vist seg som solide partnere som tilbyr kvalitetsservice.

Hva om min nåværende vert ikke er så bra?

Det skjer mye. Hvis du ikke vet om verten din vil støtte nyere versjoner av PHP, bør du først kontakte dem. Semalt laget et eksempel på e-post som du kan bruke til å kontakte dem. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med din nåværende webverten, er det på tide å flytte. Hvis ja, ta en titt på listen nedenfor for å finne et alternativ som passer best til din situasjon Source .

March 1, 2018