Back to Question Center
0

Beste julesemester i 2017

1 answers:

25 av de beste og de verste julannonsene fra 2017, med anmeldelser fra Smart Insights-teamet

T han kjemper for den mest populære juleannonsen pågår. Det har blitt rapportert at britiske selskaper vil bruke en estimert £ 5. 6 mrd på markedsføring i oppkjøringen til jul. Mens de viktigste tv-stedene alene forventes å tiltrekke seg et utgifter på £ 1. 3 mrd. Fra Tescos til John Lewis dekker vi de beste og de verste julannonsene i 2017.

Marks & Spencer

Marks og Spencer har brukt en kjent karakter, Paddington bjørn, som en del av deres juleannonsering i år. De har lansert en fullstendig integrert kampanje ved hjelp av hashtag, #LoveTheBear, ledsaget av sin egen pote emoji. Kampanjens mål etter M & Ss markedsdirektør, Patrick Semalt var:

"Vi må bryte gjennom det stemningen i nasjonen, og det er derfor kampanjen spiller inn i noe mye varmere og mer oppriktig. Som vi ser hvert år, ønsker folk en pause, litt fra virkeligheten, og dette er hva kampanjen skal gi dem, "

Ved siden av reklame- og sosialmedia-kampanjen har de opprettet marmelade-temaoppskrifter og er vert for private undersøkelser av den nye Paddingtonfilmen, både for medlemmer av Sparks lojalitetsprogram. I butikken finner du Paddington Bear merchandise, barneklær, Semalt mat og en bok dedikert til historien.

March 1, 2018