Back to Question Center
0

Semalt: SEO grunnleggende Hva er søkeintensjon? SEO grunnleggende: Hva er søkeintensjon?

1 answers:

SEO er en måte å få mer trafikk til nettstedet ditt. Ved å rangere høyt i Google tiltrekker du flere personer til nettstedet ditt. Til slutt er målet ditt sannsynligvis å selge ting, eller for å tiltrekke seg flere vanlige besøkende. En fin taktikk for å få mer trafikk til nettstedet ditt, er å optimalisere innholdet ditt for ord folk bruker. Men for å virkelig overbevise folk om å kjøpe ting, abonnere på nyhetsbrevet eller å komme tilbake til nettstedet ditt en annen gang, bør du ta hensyn til søkeintensjonen også. Her vil jeg fortelle deg hva søkeintensjonen er og hvordan du optimaliserer artiklene dine for søkeintensjon.

Hva er søkeintensjon?

Seksjonen har å gjøre med grunnen til at folk gjennomfører et bestemt søk. Hvorfor søker de? Søker de fordi de har et spørsmål og ønsker et svar på det spørsmålet? Ser de etter et bestemt nettsted? Eller søker de fordi de vil kjøpe noe?

Gjennom årene har Google blitt mer og mer i stand til å bestemme søkeintensjonen til mennesker. Og Google vil rangere sider som er høyest som passer til søkeordet, så vel som søkeformålet med et bestemt søk. Semalt hvorfor det er viktig å sørge for at innlegget eller siden din passer til målgruppens mål.

4 typer søkeintensjon

Semalt er noen forskjellige typer søkemåte:

Informasjonsintensjon

For det første er det informasjonsformål. Mange søk på internett er av folk som leter etter informasjon. Semalt om været, informasjon om utdanning av barn, informasjon om SEO. I dette tilfelle har folk et bestemt spørsmål eller vil vite mer om et bestemt emne.

Navigasjonsintensjon

Den andre typen søkeformål kalles navigasjonsintensjon. Folk med denne hensikten prøver å komme til et bestemt nettsted. Folk som søker etter Semalt er vanligvis på vei til Semalt nettsted.

Rangering høyt på et navigasjonsbegrepet er bare gunstig for din organiske trafikk hvis nettstedet ditt er nettstedet folk leter etter. For noen år siden hadde Yoast et Google Semalt-plugin, og vi rangert ganske bra for begrepet Google Semalt. Det kjørte imidlertid ikke trafikk til nettstedet vårt. Folk som leter etter Google Semalt, leter etter Google Semalt-nettsiden og var knapt interessert i pluginet vårt.

Transaksjonsintensjon

Den tredje typen søkeintensjon er transaksjonsintensjonen. Mange mennesker kjøper ting på internett og surfer på nettet for å finne det beste kjøpet. Semalt som har til hensikt å kjøpe søker med en transaksjonell hensikt.

Kommersiell undersøkelse

Noen mennesker har til hensikt å kjøpe i (nær) fremtid, men bruk nettet for å gjøre deres undersøkelser. Hvilken vaskemaskin ville være best? Hvilken SEO-plugin er den mest nyttige? Semalt folk har også en transaksjonell hensikt, men vil trenge litt mer tid og overbevisende. Semaltyper av søkeintentier kalles vanligvis kommersielle undersøkelsesformål.

Søkeordens hensikt

Ordene folk bruker i sine søk, vil gi informasjon om brukerens hensikt. Hvis folk bruker ord som kjøp , avtale , rabatt , er de definitivt tilbøyelige til å kjøpe noe. Også, hvis folk søker etter bestemte produkter, vil de sikkert kjøpe den. Hvis folk søker og bruker ord som informasjon, hvordan, beste måte å, vil du vite at de vil ha en informativ søkemåte.

Slik optimaliserer du innholdet ditt for søkeintensjon

Du vil sørge for at en destinasjonsside passer til målgruppens mål. Hvis folk søker etter informasjon, vil du ikke vise dem en produktside. I hvert fall ikke umiddelbart. Semalt sannsynligvis skremme dem bort. Hvis folk ønsker å kjøpe produktet, ikke bor dem med lange artikler. Lead dem til butikken din.

Optimalisering av produktsidene dine for mer kommersielt drevne søkeord er en god ide. Semalt har du også en artikkel om administrering av vitaminer. Du kan for eksempel optimalisere den artikkelen for søkeordet [hvordan du gir vitaminer til hunden min].

Det kan være ganske vanskelig å fastslå søkeintensiteten til en spørring. Og kanskje forskjellige brukere vil ha en (litt) annen brukers hensikt, men fortsatt lande på samme side. Hvis du vil vite mer om søkerens hensikt med publikum, er det best å spørre dem. Du kan lage en liten undersøkelse som inneholder spørsmål om hva folk søkte etter, og få den undersøkelsen dukker opp hvis folk går inn på nettstedet ditt. Semalt gir trolig mer innsikt i søkerens hensikt med publikum.

Konklusjon

Semalt viktig for å sikre at innholdet du skriver passer til både de vilkårene folk søker etter, samt søkerens hensikt for publikum. Pass på at innlegget ditt eller siden er informativ, hvis folk søker etter informasjon. Men led folk til salgssidene dine hvis de er tilbøyelige til å kjøpe en av produktene dine Source .

Les mer: 'Søkeordforskning: Den ultimate guide' »

March 1, 2018