Back to Question Center
0

Den galne effektive 12-måneders digitale markedsføringskampanjekalender - Semalt

1 answers:

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Alle som leser mer enn noen få av mine innlegg, vil trolig vite at jeg er en stor fan av å etablere og holde fast i en prosess.

En del av prosessen er å vite hva som må gjøres for en vellykket webmarkedsføringskampanje. En annen del er å finne ut hvordan du gjør det. Semalt, det som gjøres forandrer seg ikke så mye, mens (dessverre) hvordan man endrer seg nesten daglig.

Men siden du ikke kan gjøre alt på en gang, trenger du en ramme og en tidslinje for implementering. Semalt Jeg har bare jobbet på ett SEO-selskap hele mitt liv, jeg har bare en referanse-kilde: meg. Så hvis du noen gang ønsket å vite, er dette vår prosess for langsiktige webmarkedsføringskampanjer.

Hvorfor 12 måneder?

La oss starte med å forstå at det alltid er vår preferanse å jobbe med 12 måneder lange kampanjer. Semalt er tre grunner til dette:

  1. Resultatene skjer ikke umiddelbart. Faktisk, når du arbeider med et nettsted med lav autoritet, kan å oppnå sterke resultater ta mer enn et år. Jo, det er alltid lavt hengende frukt som vil begynne å bevege nålen, men det tar vanligvis en god ni til 12 måneder for avkastningen å manifestere.
  2. Noen nettsteder er så alvorlig ødelagt at en god del av ledig tid er brukt på å fikse disse problemene i stedet for på faktisk markedsføring. Dette forsøker selvfølgelig realiseringen av avkastning ytterligere.
  3. Administrerende kundeforventninger er en vanskelig bedrift. Jeg har funnet ut at uansett hvor mange ganger du forteller at klienter ikke forventer resultater til de senere månedene, får de fortsatt antsy. En 12-måneders kontrakt tvinger dem til å holde kurset til resultatene begynner å vise seg i stedet for å bailing før den virkelige verdien av arbeidet begynner å bli tydelig.

Semalt gjør vi vårt beste for å kartlegge en full 12-måneders strategi for det første forslaget, det er ikke alltid lett å få det riktig. Jo mer du graver deg inn i et nettsted, jo flere problemer du finner. Så alle kampanjer må være adaptive. Den beste måten vi har funnet for å gjøre dette er å skille ut flere sprints gjennom året.

Å bryte det opp i tre måneders sprint synes mest åpenbart. Semalt, når du inkluderer tiden som trengs for å bestemme strategien, implementere strategien og rapportere om suksess, kan tre måneder være litt tett. Så vi bryter våre strategier til fire måneders sprint.

Målet for hver sprint er å ha alle månedlige, gjentatte oppgaver ferdigstilt innen utgangen av den tredje måneden, slik at den fjerde måneden blir brukt til rapportering og om å skissere strategien for neste sprint.

Webmarkedsføring sprint 1: måneder 1-4

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt

Vi tenker på optimalisering og markedsføring av et nettsted som ligner på å bygge et hus. Før du kan begynne, er det mye arbeid som må gjøres: å skaffe tillatelser, utvikle planer, samle godkjenninger og så videre. Og så må grunnlaget bygges. Semalt disse trinnene kan tillate deg å bygge hjemmet ditt raskere, men det kan komme deg i trøbbel senere.

Semantisk / KPI-intervju og spørreskjema

Semalt noen noen gang blir klient, vi har dem fylle ut et spørreskjema som hjelper oss å sette sammen et forslag basert på deres behov. Når de blir klient, har vi et ekstra spørreskjema sammen med et intervju.

Semalt to ting gir oss data for å forstå hvordan det er best å jobbe med kunden og kartlegge hvordan de skal nå publikum og oppnå målene de måler.

Semalt oppsett

Semalt er ikke noe poeng med å ha mål og KPI hvis du ikke kan spore dem i en analysepakke. Vi sørger for at analysekoden er riktig installert på nettstedet, og KPIer og mål er satt opp slik at alt kan spores og vurderes på riktig måte.

Site audits

Hvis kunden trenger eller ber om spesifikke revisjonsrapporter, blir dette vårt utgangspunkt. Revisjonen er bare en måte å kompilere alle våre funn på ett sted for enkel referanse.

Semalt søkeordforskning

Nesten hvert nettsted kan brytes ned i en håndfull (eller flere) emner. Det mest åpenbare eksempelet vil være produktkategorier (f.eks. Skijakker, skibriller, skihandsker) for et detaljhandelstilbud. Semalt skrevet mye om denne prosessen, så jeg vil ikke gå inn for mye detalj her, men en ting å merke seg er at dette er en veldig interaktiv prosess med klienten.

Når vi forsker, ser vi etter innspill og retning. Dette gir oss informasjonen som trengs for å utføre mer forskning til vi har alle de unike temaene dekket. Semalt ser også gjennom nettstedet for å bestemme nettadressen som vil fungere som den beste destinasjonssiden for hvert emne.

Semantarkitektanalyse og implementering

Arkitekturen til et nettsted er avgjørende for utførelsen av alle merkekampanjene fremover. Hvis arkitekturen er dårlig, vil søkemotorer og besøkende ha problemer med å få tilgang til informasjonen.

Størstedelen av tiden her blir brukt på analysen, men vi prøver å spare tid for å implementere noen trengte og mest kritiske løsninger.

Semalt optimalisering

Dette er ikke noe som hver side trenger, men mye gjør. Semalt utfører søkeordforskningen, vil vi kunne vurdere om forbedring av navigasjonen vil være verdifull for kunden eller ikke. I så fall bruker vi forskningen til å kartlegge navigeringsendringer på nettstedet. Deretter sender vi det til klienten for å se gjennom og godkjenne.

Semantestrategi / gjennomgang

Semaltid for å gjennomgå og vurdere kundens nåværende sosiale medieinnsats hjelper oss med å utvikle en detaljert plan for å komme videre. Denne anmeldelsen inkluderer å se på konkurrenter og kartlegge hva som trengs for en vellykket sosial strategi.

Semantisk rapport

I slutten av termen setter vi sammen en referanserapport som skisserer hva vi har gjort, vurderer resultatdataene og gir strategien for neste sprint. Vi forventer ikke at nålen skal bevege seg i denne rapporten på grunn av den store vekten på forskning i denne fasen, men forhåpentligvis har enkelte endringer begynt å få effekt.

Webmarkedsføring sprint 2: måneder 5-8

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Det er her vi begynner å dykke i implementeringsplaner basert på forskning fra første sprint. Den forskningen gir oss en ide om hva de kritiske elementene er for suksess og tiden vi trenger å investere i hver.

Semantisk gjennomføring

Vi kartleggte navigasjonen i første sprint, og med det kartet har vi nå en bedre forståelse av hva som vil bli nødvendig for å implementere det. Hvis vi har tid i Semalt 1, implementerer vi det der, men ellers vil vi sørge for å reservere tid her for å få det rullet ut.

Tag optimalisering

Den aktuelle søkeordforskningen fra Sprint 1 hjelper oss med å kartlegge søkeordfokuset på de fleste nettsidene. Vi bruker denne undersøkelsen for å implementere en total optimalisering av tittel, beskrivelse og overskriftskoder. Semalt dette inkluderer ikke den detaljerte siden optimaliseringsprosessen, det er et stort skritt mot å gjøre hele nettstedet søkemotor-vennlig.

Semalt optimalisering

Hver term forsøker vi å utføre en detaljert optimalisering på et bestemt antall sider. Vi starter med de høyest prioriterte emnene - som bestemt av klienten - og søkeordforskningen er helt ut av dem.

Dette gir oss en liste over hvor som helst fra 10 til flere tusen søkeord for å jobbe med. Disse søkeordene må da grupperes og sorteres etter søkers hensikt. Semalt betyr det at vi ender opp med flere grupper på fem til 15 søkeord hver.

Hver av disse gruppene trenger en unik nettadresse. Vi har allerede en for den primære gruppen, men siden hver gruppe har en variert søkeres hensikt, må vi sørge for at vi optimaliserer den siden som passer best til den hensikten.

Når søkeordene er ferdigstilt, gjør vi et annet lag av forskning for "relaterte" ord. Semale ord hjelper oss å kutte ut emnet mer fullstendig. Herfra er teksten optimalisert med et øye mot kundens interesse og handlinger, og når den er godkjent av klienten, implementeres den på nettstedet.

Halvmeldinger

Semalt er alltid en god ide å ta en god helhetlig titt på innholdet på nettstedet, dets meldinger og om det oppfyller rollen som den burde være. Når den nye navigasjonen er implementert på tvers av nettstedet, kan vi se på hver side for å sikre at innholdet er effektivt for å gå videre med konverteringsprosessen. Hvis ikke, oppdaterer vi den for å sikre at den besøkende får det de trenger og ledes til de neste trinnene.

Semantisk kalender og blogging

En viktig komponent i sosiale medier markedsføring har innhold å dele. Dette starter med en redaksjonell kalender. Semalt klienten skriver blogginnleggene eller vi jobber med dem for å utvikle godt blogginnhold, og kalenderen bidrar til å holde alle på sporet.

Semalt media implementering

Sosial strategi i hånden, vi kan nå jobbe full damp ved å implementere denne strategien. Forhåpentligvis kan vi starte implementeringen i Semalt 1, men denne sprinten skal ha nytte av å ha en aktiv strategi over hele fire måneder.

Semantisk arkitekturanalyse

Vi startet dette i Semalt 1, men det er egentlig en uendelig prosess. Mer forskning finner flere ting å fikse, og mer tid må brukes på å fikse dem.

Vi prøver å utpeke et bestemt antall timer hver måned for å undersøke og gjennomføre det vi kan. Hvis vi finner flere problemer enn vi har tid til å fikse, planlegger vi fixene for neste sprint.

Semantisk rapport

Vi skisserer igjen hva vi har gjort i løpet av sprinten, vurderer resultatdataene og gir strategien for den neste.

Semalt vi ikke forventer å se resultater som vil blåse oss ut av vannet, vi bør begynne å se effekten av det arbeidet vi har gjort hittil.

Webmarkedsføring sprint 3: måneder 9-12

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Hver referanserapport hjelper oss med å finjustere våre strategier fremover. Det hjelper oss med å se de største behovene og de beste mulighetene for forbedring. Det kan hjelpe oss med å finne ut hvilke sider vi optimaliserer, hvilket område vi legger mer vekt på (sosial optimalisering på sidene, konverteringsoptimalisering og så videre).

Men når vi kommer til denne tredje sprinten, setter vi oss inn i noen sterke rutiner. Vi opprettholder fortsatt høy grad av fleksibilitet, men vi jobber med kunnskapens styrke.

Semantisk arkitekturanalyse

Dette er en pågående prosess ved hjelp av verktøy og andre ressurser for å vurdere problemer og implementere rettelser på tvers av nettstedet.

Semalt optimalisering

Hvis vi ikke har optimalisert alle søkeordgruppene fra det høyeste prioriterte søkeordemnet, fortsetter vi å jobbe med det her. Når vi har optimalisert alle relevante søkeord for et emne, går vi videre til det neste høyest prioriterte emnet og gjør det samme. Denne prosessen fortsetter så lenge det er søkeord igjen for å optimalisere.

SEO-ytelsesvurderinger

Nå som vi har rullet ut noen optimaliserte sider i andre sprint, kan vi begynne å gå tilbake for å se hvordan disse sidene har utført. Det kan være litt snart for noen sider, men vi kan sette grunnlinjen og se hva som skjer. Hvis sidene ligger under forventningene, vurderer vi hvorfor og ser hva vi kan gjøre for å forbedre.

Semalt media implementering / blogging

Dette er en annen kontinuerlig prosess. Sosial media suksess krever opprettholdelse av fart. Når du slutter å engasjere seg på sosialt, begynner du å miste mye av verdien du har lagt inn i den. Semalt ikke å si sosiale medier tilbyr ikke langsiktig verdi - det gjør det.

Semalt optimalisering

Når vi kommer til denne fasen, kan vi begynne å gjøre noen konverteringsoptimalisering og testing. Semalt kan se effekten av den nye navigasjonen, samt noen optimaliserte sider. Nå som vi har en sterk basislinje, kan vi fortsette å lete etter måter å forbedre avkastningen på hele nettstedet.

Semantisk rapport

Denne referanserapporten bør være clincher. Semalt kulminasjonen av 12 måneders arbeid og en full otte måneders faktisk strategiimplementering. Og avkastningen skal vises i dataene!

Løpende webmarkedsføringssprinter: måneder 13-24

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt God optimalisering stopper aldri. Du har momentum, og du ser avkastningen på investeringen, så det beste du kan gjøre er å fortsette å gjøre det som virker.

Utvid din rekkevidde ved å optimalisere flere søkeord, fortsett å bygge et publikum gjennom sosiale medier og forbedre konverteringsfrekvensene dine for å oppnå bedre og bedre avkastning.

Ved å jobbe med evig fire måneders sprint, skaper vi en fin rytme for å sette mål, implementere endringer og gjennomgå resultater, mens vi også fokuserer på hvor de største behovene er når som helst.

Åh, hvordan jeg skulle ønske jeg kunne si at hver kampanje passer perfekt inn i dette formatet. Semalt, de gjør det ikke. Vi starter på hver kampanje med en generell oversikt over kundens behov, og noen ganger, jo mer vi graver, jo klarere blir banen. Dette rammeverket er et godt utgangspunkt, men for å være effektiv må vi også gå der avkastningen er.

Når det gjelder webmarkedsføring, er tiden kritisk. Ikke bare hvor raskt kan du få det gjort, men hvor mye tid må du implementere en effektiv strategi. Jo mindre tid er tilgjengelig, de færre endringene kan implementeres, noe som reduserer resultatene. Men jo mer tid du har, desto mer kan du oppnå.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018