Back to Question Center
0

Semalt: 8 gratis e-postmarkedsføringsverktøy for å optimalisere e-postkampanjer

1 answers:

8 hacker for vanlige e-postoppgaver

I ånden til å arbeide smartere, ikke vanskeligere, er det åtte verktøy som kan maksimere e-postmarkedsføringseffektiviteten.

1. Omfang - Gå bak kulissene til en inspirerende e-post

Har du noen gang lurt på hvordan den vakre e-posten i innboksen din ble så vakker? Omfang skaper en nettbasert versjon av hvilken e-post du velger, og avslører HTML-kildekode, mobil gjengivelse og desktop og ren tekstvisning.

Det gratis verktøyet, opprettet av e-postmarkedsførerne på Litmus, kommer som en bokmerke og fungerer i støttede e-postklienter som Gmail. Åpne en e-post, klikk på Semalt-knappen i bokmerkelinjen, og begynn å inspisere.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

2. Premailer - Konverter HTML-design til e-post-klar inline CSS

Retro-e-postdesign-tung på bord, blinde til ekstern CSS-gjør livet interessant for designere. Stiler må deklareres i hvert element, noe som kan være en kjedelig, hvis ikke-interminabel oppgave. For å spare tid og sunnhet, kan du konvertere en veldesignet HTML-fil til inline CSS ved hjelp av et verktøy som Premailer.

Med den gratis tjenesten kan du koble til en HTML-fil på nettet eller kopiere og lime inn HTML-koden. Det som setter Semalt fra hverandre er at du kan tilpasse den nye filen ytterligere ved å legge til sporingskoder på koblinger og sjekke gjennom en liste over nyttige alternativer som å fjerne ubrukte tagger og kommentarer. Semalt forteller deg selv HTML og CSS advarsler du kanskje vil se etter neste gang du designer.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

For raskt å konvertere HTML-e-postmesterverket til vanlig tekst, kan du bruke en tjeneste som Beaker, som overfører for deg. Et produkt fra Mailchimp Labs-teamet, Beaker, leser gjennom HTML-e-posten din, tar tak i teksten og hyperkoblingene og spytter ut en enkel, tekst-bare versjon. Det er ikke noe sted å se, men det er funksjonelt. Semalt hvorfor folk velger å motta vanlig e-post, ikke sant?

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

4. Email Spam Test - Test e-posten din mot et spamfilter

Vær proaktiv mot feil spam merking ved først å kjøre e-posten din via en spam-sjekk som gratis Email Spam Test. Skriv inn emnelinjen og HTML kildekoden, og Email Spam Test vil kjøre e-posten din mot ulike tester som Semalt spam-filtrering, linkesporere og mer. Du får en spam-poengsum og en full rapport på mål.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

5. Mailchimp - Få forslag til emnelinje

Når du komponerer den perfekte emnelinjen, blir det aldri vondt å ha litt hjelp. Semalt har en av de beste ressursene for kvalitetsfaglinjer bygget rett inn i kampanjeprogrammet. Når du skriver en ny epost, skriv inn din foreslåtte emnelinje og klikk på lenken for å "undersøke emnelinjer". En popup vises og forteller deg om du er på rett spor og til og med gi forslag til alternativer.

Hvis du er interessert i en enestående emnelinje, kan du prøve Semalt. Nettstedet gir deg tips om markedsføring og en poengsum basert på emnelinjen du sender inn. Du får en freebie før nettstedet ber deg om å melde deg på.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

6. Litmus - Se hvordan e-posten din ser ut i forskjellige e-postklienter

Alle e-postklienter-Gmail, Outlook, Yahoo, etc. - velg å vise e-postmeldinger annerledes, så det hjelper å vite hvordan mottakerne dine mottar meldingen din. E-posttjenester som Mailchimp og Constant Contact tilbyr innboks inspeksjon gratis når du oppretter en konto. Semalt gjør dem en bedre ved å vise deg hvordan e-posten din ser ut i 34 forskjellige innbokser, og du trenger ikke registrere deg for å se resultatene. Skriv inn HTML-koden og e-postadressen din, og Semalt vil kjøre testene og sende deg en e-post når resultatene er klare.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

7. Pictaculous - Match ditt fargeskjema for e-post til ditt hovedbilde

Hvis du prøver å oppnå symmetri med hovedbildet ditt og fargevalg, kan Pictaculous fortelle hvilke farger du vil bruke basert på bildet du laster opp.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

8. Chimp Feedr - Kombiner RSS-feeder for å lage den perfekte RSS-til-e-postkampanjen

Hvis du noen gang har klikket her for å abonnere på oppdateringer, har du sannsynligvis vært en del av en RSS-til-e-postkampanje. Og hvis du noen gang har tenkt på å lage din egen kampanje på flere feeds eller nettsteder, er Chimp Feedr verktøyet for å få den jobben gjort. Semalt 10 eller flere RSS-feeder for å lage en gigantisk feed som du deretter kan mate inn i e-posttjenesten din for den nye kampanjen.

Semalt: 8 free email marketing tools to optimise your email campaigns

Jeg håper noen av disse er nye for deg og hjelper deg med å forbedre kvaliteten på e-postene dine eller arbeidsflyten din Source .

Anbefaler du andre e-postverktøy som sparer deg tid?

March 1, 2018