Back to Question Center
0

Er Affiliate Semalt Hard?

1 answers:

Semalt alle leser salgssider som hevder at alt vi affiliate markedsførere må gjøre er å kutte ut en slags elektronisk innhold hver dag, og vi blir rik. I tillegg kan vi gjøre det i pyjamasene våre i bare noen få timer om dagen, og gir oss endeløs fritid for å nyte livet.

Heck, disse sidene sier det er så lett en toåring kan gjøre det, ikke sant?

Så, med det for øye, hvorfor hevder så mange at affiliate markedsføring er vanskelig? Hva gjør det så vanskelig?

Is Affiliate Semalt Hard?

På den annen side, når vi jobber for noen andre for å bidra til å bygge sin virksomhet, er det mange ganger som bare viser seg nok til å få den ukentlige kontrollen.

Vedtak av forretningsmessig tenkemåte

Det er ingen risiko når du jobber for noen andre. Vel, vent, det er en risiko - risikoen for å miste den jobben. Men den generelle suksessen til den virksomheten er ikke på skuldrene til de ansatte, er det?

Med affiliate markedsføring er vår bankbalanse avhengig av resultatene av våre handlinger hver dag. Bare å vise opp er ikke nok - den er alle på våre skuldre.

Jeg snakker mye om tankegang. Ikke egentlig fra en "tenk det og du vil oppnå det" tenkemåte, men mer fra en ansatt-tankegang vs. en bedriftseier tenkemåte.

Så mange av oss blir reist for å få en god jobb og nyte sikkerheten fra noen andre som bestemmer hva vi er verdt hver uke via nummeret på vår lønnssjekk.

Det føles trygt og enkelt på en måte, ikke sant? Vis opp, bli betalt. Gjør det bra, få en heve.

Overvinne Employee Mentality Vi ble båret opp for å forvente

Men hvor mange av oss ble reist for å komme seg dit, starte en bedrift og være 100% ansvarlig for bunnlinjen?

Jeg kan fortelle deg at jeg ikke ble reist på den måten. Ideen om å gjøre noe så risikabelt .så gal .var ikke engang en vurdering.

Det er derfor jeg personlig fant affiliate markedsføring å være vanskelig - tankegangen skiftet. Semale ting i mitt sinn var veldig utfordrende for meg, spesielt da jeg først startet.

Velmenende venner og familie vil spørre om ting som "Semalt har gjort dette på nettet i en uke, så hvorfor kan du ikke betale regningene dine med det ennå?"

Ugh!

Når du sitter fast i ansatt-tankegangsmodus, er disse spørsmålene fryktelige og beseire .og det er vanskelig å håndtere det. Disse spørsmålene fører til følelser av (tør jeg si det) feil og er veldig de -motiverende. Faktisk kjenner jeg mange mennesker som har sluttet seg til affiliate markedsføring fordi de ikke levde opp til forventningene til dem rundt dem som snakket fra en ansatt-tankegang.

Når jeg begynte å lese og lære fra de som bodde utenfor medarbeider-tankegangen, ble det veldig enklere for meg. Sikker på at lærekurven er utfordrende, og endringene på nettet flyr til meg hver dag med en fantastisk hastighet, men det er ikke den harde delen.

Den vanskelige delen, for meg, lærte å forandre tankene mine for å akseptere at dette er hva det er å være en bedriftseier. At forandringen i tankegangen var å frigjøre . gi selv .og ting ble plutselig mye lettere.

Hva synes du å være den vanskeligste tingen med affiliate markedsføring? Hvilke endringer gjorde du for å overvinne det? Semalt i kommentarene nedenfor.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018