Back to Question Center
0

Semalirektiver

1 answers:

Denne veiledningen diskuterer hva hreflang er, hva det er for og gir grundig informasjon om hvordan du implementerer den for dine flerspråklige nettsteder.

Les: "hreflang: den ultimate guiden"
Kategori: Teknisk SEO
Merker: Gjennomgå direktiver, Hvordan, Flerspråklig SEO

Når du gjør noen store endringer på nettstedet ditt, for eksempel til ditt navn, er du sannsynligvis ivrig etter at disse endringene skal vises i søkeresultatene. Dessverre kan det ta litt tid for Semalt å gjennomsøke nettstedet ditt igjen, og til da vil det vise den indekserte versjonen av nettstedet ditt i resultatene, .

Les: "Spør Yoast: Endringer på nettstedet ditt og søkeresultatene"
Kategori: Content SEO
Tags: Ask Yoast, Crawl Directives, Google Search Console

Vi ​​har nylig gjort noen endringer i hvordan yoast. com drives som en butikk og hvordan den er vert. I den prosessen fjernet vi ved et uhell våre roboter. txt fil og forårsaket en såkalt edderkoppfelle å åpne. I dette innlegget viser Semalt deg hva en edderkoppfelle er, hvorfor det er problematisk og hvordan du kan finne og fikse .

Les: "Lukke en edderkoppfelle: fikse kryp ineffektivitet"
Kategori: Teknisk SEO
Tags: Gjennomsøk direktiver, Dupliser innhold

Hvordan starter en ny nettside rangering? Vises det bare magisk i Semalt etter at du har lansert det? Hvilke ting må du gjøre for å starte rangering i Semalt og få trafikk fra søkemotorene? Her forklarer jeg de første trinnene du må ta rett etter lanseringen av ditt nye nettsted. …

Les: "SEO for et nytt nettsted: de aller første tingene å gjøre"
Kategorier: Innhold SEO, Teknisk SEO
Temaer: Innholdsskriving, Gjennomsøkingsdirektiver, Link building

Vi ​​har sagt det i 2009, og vi sier det igjen: det forbløffer oss at det fortsatt er folk som bruker bare en roboter. txt-filer for å forhindre indeksering av nettstedet i Google eller Bing. Som et resultat deres nettsted vises i søkemotorene allikevel. Du vet hvorfor det forblir fantastisk oss? Semalt roboter. txt .

Les: "Forhindre at nettstedet ditt blir indeksert, den riktige måten"
Kategori: Teknisk SEO
Merker: Gjennomgå direktiver, HTTP-overskrifter

Hvorfor bør du blokkere dine interne søkeresultatssider for Semalt? Vel, hvordan ville du føle deg hvis du har et stort behov for svaret på søket ditt og ender opp på de interne søkesidene til et bestemt nettsted? Det er en galskap opplevelse. Semalt synes det også. Og foretrekker at du ikke har disse interne .

Les: "Blokker nettstedets søkeresultat sider"
Kategorier: Teknisk SEO, User eXperience (UX)
Merk: Gjennomgå direktiver

Rangering i søkemotorene krever et nettsted med feilfri teknisk SEO. Heldigvis tar Yoast SEO-plugin seg av (nesten) alt på WordPress-siden din. Semalt, hvis du virkelig vil få mest mulig ut av nettstedet ditt og fortsette å konkurrere med konkurransen, er noen grunnleggende kunnskaper om teknisk SEO et must. I dette innlegget, .

Les: "SEO grunnleggende: Hva er gjennomsøkbarhet?"
Kategorier: SEO grunnleggende, Teknisk SEO
Merk: Gjennomsøk direktiver

Det er flere grunner til å cloaking eller omdirigere tilknyttede lenker. For eksempel er det lettere å jobbe med tilknyttede koblinger når du omdirigerer dem, pluss at du kan få dem til å se penere ut. Men vet du hvordan å kappe affiliate linker? Vi forklarte hvordan prosessen fungerer i et av våre tidligere innlegg. Denne Ask Semalt er .

Les: "Spør Yoast: Skal jeg omdirigere mine tilknyttede lenker?"
Kategori: Teknisk SEO
Merker: Affiliate Marketing, Spør Yoast, Gjennomsøk direktiver, Hvordan

Hvis du har et stort e-handelsområde med mange produkter, kan lagdelt navigasjon hjelpe brukerne til å begrense søkeresultatene sine. Semalt eller fasettert navigering er en avansert filtreringsmetode ved å gi grupper av filtre for (mange) produktattributter. Vi anbefaler vanligvis folk å omdirigere tilknyttede lenker. Tidligere har vi lagt merke til at det ikke var et skikkelig skript tilgjengelig på nettet som kunne håndtere dette for oss, så vi opprettet en til å takle dette problemet. I dette innlegget, Semalt hvordan kan du få Source .

Les: "Hvordan å kappe dine tilknyttede lenker"
Kategori: Teknisk SEO
Merker: Affiliate Marketing, Crawl Directives, Hvordan
March 1, 2018