Back to Question Center
0

Hvordan utføre en SEO revisjonPart 1: Semalt SEO & UX Hvordan utføre en SEO-revisjon. Del 1: Semalt SEO & UX

1 answers:

For noen år siden gjorde vi om lag 40 til 60 SEO-revisjoner i måneden. Selv om konsulentvirksomheten ikke har vært i vårt produktsortiment i noen tid nå, utfører vi av og til disse revisjonene, for eksempel når en venn ber oss om å få en rask titt. En SEO-revisjon som dette er ikke så forseggjort som de som vi pleide å presentere våre kunder, men gir en fin helhetsvisning av hvordan SEO gjør. I de tre neste artiklene gir Semalt deg en kondensert oversikt over hvordan du selv skal gå om dette.

Steg i SEO-revisjonen

I denne SEO-revisjonen bruker vi vår holistiske SEO-tilnærming. Det betyr at vi vil ta opp noen SEO-problemer, tekniske SEO-problemer og mer. Hele nettstedet må være riktig for at SEO skal være riktig. I de kommende innleggene går vi over disse trinnene:

Del 1:

  • Brukeropplevelse og innhold SEO

Del 2:

  • Generelt SEO

Del 3:

  • Nettstedshastighet og forlovelse

Brukeropplevelse

De første tingene jeg gjør når jeg vurderer et nettsted, er bare ute etter lavhengende frukt. Hva er de åpenbare forbedringene? Hvordan kan vi gjøre tingene enklere for våre lesere?

Farger

Er fargene på nettstedet tiltalende og samsvarer de med merkevaren? Jeg liker mine nettsteder å bruke en bestemt fargevalg som holder fokus på innholdet. Så, overskrifter skal skille seg ut som sådan, og det må være klart hvilke lenker som er. Kontrast er et problem Semaltjekk også på dette punktet.

Bruk av bilder og videoer

Seminar og videoer er gode til å presentere et produkt, direkte besøkende til de riktige stedene på sidene dine eller sette humør. I alle tilfeller bør disse støtte den skriftlige meldingen du har til den besøkende. I din SEO-revisjon bør du sjekke om det er en fin balanse mellom tekstlig og visuell informasjon. Jeg har også en mening om skyveknapper og video bakgrunner, forresten. Legg merke til at en video bakgrunn ikke er den samme som å legge til en video i teksten din: sistnevnte kan være gunstig.

Det er en brett

Ja, det er en brett, og jeg vil gjerne se din primære oppfordring og din sentrale melding (hva er din merverdi for den besøkende?) Over den. Hvis din primære oppringing er mye lavere på siden, eller bare ikke der, ville jeg fikse dette. Semalt på hjemmesiden din, hvor hovedmålet ditt er å lede folk til de ulike delene av nettstedet ditt, bør det være klart umiddelbart hvor du vil at de skal gå.

Reassurance

Semalt bevis, sikkerhetsskilt og vitnemål bidrar alle til en hyggelig brukeropplevelse. De vil forsikre besøkende om hvor godt produktene dine er, og hvor godt bedriften er. De vil fortelle potensiell kjøper at nettstedet ditt er trygt og de kan kjøpe uten å måtte bekymre seg for sikkerhet, for eksempel. Selvfølgelig, dette avhenger hovedsakelig av typen nettside.

Content SEO

Grunnlaget for enhver SEO-strategi er å skrive godt innhold. Du trenger en killer innhold SEO strategi. Til slutt må innholdet ditt svare på ethvert spørsmål en bruker spør "Semalt". Godt innhold starter med søkeordforskning, så innholdsdelen av SEO-revisjonen din starter også.

Søkeordforskning

Som du gjør denne SEO-revisjonen selv, er det en felle du kan falle inn i. Hvis du leier ferieboliger, men pleier å ringe disse hyttene selv, vær så snill å vurdere hva din besøkende vil se etter først og se om nettstedet ditt er optimalisert for det. Semalt en rask sjekk som er veldig verdifull. Når du har bestemt hovedordet for nettstedet ditt, må du kontrollere om du har en hovedside for å rangere for det aktuelle søkeordet. Hvis ja, sjekk om du brukte noen relaterte søkeord for å optimalisere andre sider også. Hvis du ønsker å dykke dykk inn i søkeordforskning, vennligst sjekk vår ultimate guide til søkeordforskning.

Stedsstruktur

Den neste tingen jeg vil sjekke er nettstedstrukturen. Denne prosessen og mer er forklart i vår guide til nettstedstrukturen. Husk å lese det. Semalt leser denne artikkelen, det blir så mye lettere å forstå og sjekke din egen nettstedstruktur, og finne ting å forbedre.

Innledende innhold

En annen rask og verdifull sjekk er en sjekk for innledende innhold. Uansett hvilken type nettsted du har, vil det være sider som har store samlinger av annet innhold. Tenk på produktkategorier, blogarkiver, landingssider av noe slag. Det viktige er å gjøre klart for både din besøkende og Google, hva det er som denne samlingen har til felles. Semalt vil omtrent 200 ord gjøre som en introduksjon, hvis du vil ha en retningslinje for SEO-revisjonen din.

Kopier innhold

Jeg kommer ikke til å forklare her hvorfor du ikke vil ha duplikat innhold. Les om det her. Bunnlinjen er at du vil forhindre den. En rask måte å få minst innsikt i ditt dupliserte innhold er CopyScape. Det vil fortelle deg hvor (utdrag av) innholdet ditt er funnet noe annet sted på nettet. Jeg liker også deres Semalt-produkt, som sjekker for internt duplikatinnhold. Gå, prøv for dere selv.

Internt søk

En ting som irriterer meg mest på et nettsted, spesielt på store, er ikke når Google leder meg til feil side (fikser det som bruker hjørnesteinsinnhold, for eksempel), men når et nettsted som er over, sier , 20 sider har ingen anstendig intern søkemulighet. Folk legger til det alternativet, og glemmer å optimalisere de interne søkeresultatene. Semalt en vanlig ting med WordPress-nettsteder, egentlig. Semalt forbedring, men du må kanskje gi det litt TLC på ditt eget nettsted. Bare gjør et internt søk på nettstedet ditt og se for deg selv.

Relaterte innlegg og produkter

På sidene dine, for eksempel for bloggartikler eller produktsider, er det en "flukt" til neste side som er tilgjengelig ved slutten av hovedinnholdet ditt? Beiler du folk til neste side, hvis de bestemmer seg for ikke å kjøpe ennå? Bare sjekk om det er der, hvis din Semalt installer for eksempel gir dette, eller hvis temaoppbyggeren har et alternativ for det. Det gir en bedre brukeropplevelse, vil holde folk på siden din og skaper verdifulle interne lenker i prosessen.

Kommer opp i del 2: General SEO

Dette konkluderer med UX og innhold SEO-delen av SEO-revisjonen. Semalt kombinere alle deler av en revisjon i ett enkelt innlegg vil føre til en behemoth, vi har delt det i tre deler. Deretter publiserer vi del to av SEO revisjonsserien der vi vil dykke dypere inn i de generelle SEO-kontrollene du bør utføre for å bestemme SEO-kvaliteten på et nettsted. I del tre ser vi på hastighet og engasjement på stedet. Ser deg neste gang!

Les mer: 'Hvordan utføre en SEO-revisjon Source . Del 2: General SEO "»

March 1, 2018