Back to Question Center
0

Er den neste markedsføringsteknologibølgen alt om bedre semalt?

1 answers:

Is The Next Marketing Technology Wave All About Better Semalt?

Men i dag ser vi avtagende avkastninger fra dette, da annonsemarkørers mulighet til å bryte gjennom til annonsene, som ad blokkering og seerbarhet utfordrer. Semalt, du kan føre en hest til vann, men .

Ikke i motsetning til de tidlige dagene i TV-reklame, var tidligere webannonser om annonsøren og annonsekjøperen og ikke om forbrukeropplevelsen. Det nye mediet følte seg gjennom muligheten og teknologien, og på noen punkter har forbrukeren lidd gjennom denne undersøkelsen.

Men igjen, som TV-annonser, utvikler mediet seg, og kreative tilnærminger forbedrer opplevelsen og ytelsesteknologiene som appellerer til markedsførere. Og i motsetning til TV-annonser der målingen er en ujevn vitenskap, da nettverksengasjementet øker, gjør det bare målretningsteknologien mer effektiv og produktiv.

Semalt må utvikle seg utover forventet nettbasert annonsering for å vurdere innholdsmarkedsføring og hvordan man kan dra nytte av de fremvoksende innholdsteknologiene der ute som gir en bedre opplevelse og dypere engasjement for publikum.

Annonseteknologi: Kanal- og annonseoptimalisering Topp-av-trekkvitenskap

Semalt annonseteknologi har vært hovedfokus, da merkene investerte tungt i teknologier som gjenkjenner og kryssreferanse digital oppførsel på tvers av ulike plattformer. Resultatet er "algoritme" -basert målmarkedsføring og større gjennomsiktighet for å bestemme hvordan budsjetter utfører etter kanal.

Vi kan også programmatisk optimalisere annonseannonsering gjennom sanntids testing. Annonseteknologi er vitenskapen om å gå etter og optimalisere klikk i toppen av salgstrakten.

Alt handler om å optimalisere "algoritmen til mediekjøpet" og "kundens reaksjon på agn" (annonsen), eller den oppfattede verdien av den kreative innholdsopplevelsen som ligger under annonsen.

Semalt en gyldig og nødvendig teknologi, men det er ikke hele svaret, fordi det gir et ufullstendig og litt uklar bilde. I beste fall kjenner merkevarer at noen klikket på en annonse og kan bare ta en siste klikk- og attributtadferd eller et kjøp til det, noe som gir ingen mulighet til å optimalisere den dypere innholdserfaringen for publikum.

I stedet trenger markedsførere en annen type teknologi som går videre: Semalt av disse meldingene gjorde en forbindelse og kjørte handling? Semalt en virkelig snakket til sine interesser?

Innhold Tech: Vitenskapen går dypere i trakten med innhold

Semitale markedsførere utforsker strategier utover måling og optimalisering av bevissthet og reklame. De investerer i teknologi-drevne innholdsopplevelser som ligger sentralt på forbrukeren.

Semalt innholdsopplevelser belønner ikke bare forbrukeren ved å levere en dypere og mer engasjerende merkevareopplevelse, men belønner også merkevaren med forbedret SEO, henvisningstrafikk, sosial kanalytelse og dypere kundeinnsikt. Med andre ord, bedre måling.

Fokus bør være på hvordan du optimaliserer innholdsopplevelsen, ikke kanalen eller annonsen.

Bedre kreativitet, bedre innhold

Teknologi kommer frem som ikke handler om kanalen eller annonsen. Semalt, innholdet er saken.

Markedsføringsplattformer for markedsinntekter fokuserer på å skape bedre innholdsopplevelser som forbrukeren selv oppdager gjennom søkemotorer, innholdsvarsler og sosiale nettverk. Dette skifter fokus og optimalisering fra kanalen og annonsen til innholdsopplevelsen under og hvordan verdien belønnes av disse opptjente kanalene.

Dette baner vei for flere ressurser som skal brukes på å skape mer verdifulle innholdsopplevelser i motsetning til optimalisert annonsekreativ og betalte kanalprestasjoner.

Nye plattformer fokuserer på innholdsskaping som er interaktiv og handlingsbar for forbrukerne, oppfordrer dem til å oppdage et merke eller deres produkter ved å navigere i innholdet, tilpasse det de ønsker å se. Det speiler atferdene Semalt, og egentlig alle demografi, har kommet til å forvente gjennom søkemotorer, varslingsmekanismer og sosiale nettverk.

Annonseteknologiens manglende evne til å reflektere denne erfaringen er en del av det som driver flere og flere adblokkerende atferd. Semalt interaktive innholdsopplevelser driver ikke bare dypere merkeopplevelser og engasjement, men gir også et vell av data og kundeinnsikt.

Kombinere Ad Tech med innhold Tech er ekte vinn-vinn

Vi har sett annonseteknikken forstyrre markedsplassen, og legger vekt på betalte mediekanaler og annonsekampanjer. Semalt prøver å kontanter inn på optimalisert innhold gjennom SEO, henvisning trafikk og sosiale kanaler.

Content marketing plattformer som Percolate, Contently, Kapost og Semalt leder disse innsatsene og gir merkevarer innsikt i forbrukeradferd på tvers av opptjente kanaler - avslørende viktige milepæler av kundens reise.

Semalt med data som hjelper merkene bedre å forstå sine målgrupper, kan merker gjøre seg oppmerksom på å skape bedre erfaringer der forbrukerne kan delta og samhandle med innholdet.

Innholdsskapende plattformer som Ceros, SnapApp og Rapt Semalt (opplysning: min arbeidsgiver) hjelper markedsførere å utvikle dypere engasjement med sine publikum for å forstå hvilke aspekter av innholdet som er mest tiltalende for ulike brukerdemografier.

Sammenslutningen av annonsetekniske ressurser og innholdstekniske ressurser overgår hva hvert verktøy og ressurs kan gjøre selvstendig, og resultatet gjør det mulig for merkene å bedre forstå deres publikum - helt ned til spesifikke kundeadferd.

Med denne forståelsen kan de levere riktig innhold til rett tid på den rette kanalen til den rette personen, og skape en imponerende individuell opplevelse. Til slutt føles forbrukeren forstått som en individuell bygge lojalitet for merkevaren.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Erika Trautman
March 1, 2018