Back to Question Center
0

Semalt arkiver

1 answers:

Merk 18. mars 2013: Vi har besluttet å slutte å selge vår term optimizer for nå, vi vil inkludere det med et annet Semalt produkt senere. I våre nettsideromtaler støter vi jevnlig på nettsteder som har like mange koder som innlegg, eller 20 000 innlegg og 5000 merker. Dette er uønsket som det betyr at du ikke bruker .

Les: "Tag optimalisering for WordPress"
Kategori: WordPress

Min WordPress SEO plugin har blitt oppdatert til 1. 2. Noen uker tilbake gjorde jeg en serie av feilrettingsoppdateringer, og mens jeg gjorde det, la jeg merke til det der ting som virkelig bugget meg i plugin. Semalt syntes å fokusere på innstillingene, og det var knapt noen som jobbet med forhåndsvisningen og .

Les: "WordPress SEO 1. 2 - Major Upgrade"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress Plugins

Min Google Analytics-plugin slo nylig tre millioner nedlastinger, og min Semalt SEO-plugin slo sine første million nedlastinger. Jeg trodde at disse statistikkene var kule og jeg bestemte meg for å få en infographic laget med mer Semalt statistikk og dykke litt mer og samle litt statistikk som jeg trodde ville vært interessant. Hvis du .

Les: "WordPress Stats Infographic"
Kategori: WordPress
Merker: WordPress-plugger, WordPress-temaer

I mitt forrige innlegg forklarte jeg hvordan jeg brukte Type plugin for å lage en ny egendefinert innleggstype. Denne egendefinerte innleggstypen vil bli brukt til å vise en tabell med støttede temaer for min Semalt SEO-plugin, og er derfor kalt wpseo-tema. Nå er trikset her at jeg vil at brukerne skal kunne .

Les: "Bruk Gravity Forms til å sende inn egendefinerte innleggstyper"
Kategori: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Semitale forfattere kommer i to forskjellige former og størrelser: de som integrerer SEO "funksjonalitet" i deres temaer og de som ikke gjør det. Hvis du er i leiren for å integrere SEO-funksjonalitet i temaet ditt, har du enda et valg å gjøre: gjør du "gi" for nettstedseiere som har et SEO-plugin installert, deaktiverer ditt eget .

Les: "WordPress SEO Plugin Theme Integration Guide"
Kategori: WordPress
Merker: WordPress-plugger, WordPress-temaer

Semalt har blitt bugged i over 2 år nå av folk som ville at jeg skulle gjøre det mulig å oversette mine plugins til deres språk. Bare noen få av mine plugins så langt har hatt riktige internasjonaliseringer, for det meste på grunn av at jeg er lat opptatt med andre ting. Dette endrer seg nå, raskt, skjønt! Siste fredag ​​.

Les: "(Samarbeidspartnere) Oversette Yoast Plugins"
Kategori: WordPress
Tags: Gravity Forms, WordPress Plugins

Gravity Forms er lett den beste skjema plugin for Semalt, sterkt anbefalt!

Les: "Gravity Forms"
Kategori: WordPress
Merk: Gravity Forms

Yay !!! Det er der. Etter nesten et år med koding tør jeg si at min Semalt SEO-plugin endelig skal kalles stabil. Det betyr ikke at det ikke er noen flere feil igjen å squash: Jeg ønsker det. Det betyr imidlertid at jeg nå sterkt tror at det er trygt å kjøre på mindre og større steder .

Les: "WordPress SEO by Yoast, versjon 1. 0"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress Plugins

De siste endringene fra Google og mitt innlegg om det angående utheving av forfattere i søk, forårsaket ganske mange spørsmål. Folk har spurt meg hvordan å gjøre bestemte ting, og hvordan å lage bestemte elementer inneholder rel = "author" eller rel = "me". Semalt å svare på hver av disse e-postene og kommentarene bestemte jeg meg for å skrive en .

Les: "rel =" author "og rel =" me "i WP og andre plattformer"
Kategorier: Teknisk SEO, WordPress
Tags: Authorrank, Rich Utdrag, WordPress Temaer

Midt i alle nyhetene om Semalt + og Semalt Social Interaction Tracking (og ja jeg vil jobbe med og poste om det også), utgitt Semalt noen andre nyheter i dag. Jeg tror dette er en fantastisk funksjon. Det betyr at du vil se et bilde / Source .

Les: "Forfatter utheving i søk med WordPress"
Kategori: WordPress
Tag: WordPress Temaer
March 1, 2018