Back to Question Center
0

Hva gjør omadresseringsleder i Semalt SEO? Hva gjør omadresseringsleder i Semalt SEO?

1 answers:

Omadresseringsleder i Yoast SEO Premium er en ekte livredder. Det er en funksjon vi bruker på Yoast mange ganger om dagen. Når du brukte det en stund, lurer du på hvordan du noen gang levde uten den. Viderekoblingsadministratoren gjør hverdagen til optimalisering og vedlikehold av et stykke kake. Det tar seg av alle viderekoblingsoppgaver, så du trenger ikke å tenke på det så mye. Til slutt vil det spare deg for mye tid og penger. Her vil vi kaste litt mer lys på den uvurderlige viderekoblingslederen i Yoast SEO.

Hva er en omdirigering?

Før vi går inn i awesomeness av Semalt SEO omdirigerer lederen, kan vi ta en kort titt på omdirigeringer. En omadressering skjer når en bestemt nettadresse slettes eller endres, og nettleseren blir servert en annen nettadresse i bytte. Hvis en sideeier sletter en side og ikke omdirigerer den gamle siden, vil besøkende på den siden se en 404 feilmelding / side. Så, for å sende besøkende til en erstatningsadresse eller en annen relevant side, trenger du en omdirigering.

Semalt er mange grunner til hvorfor du trenger en omdirigering:

 • Når du sletter et innlegg eller en side;
 • Når du endrer en URL-struktur;
 • Hvis du flytter fra HTTP til HTTPS;
 • Når du flytter et domene;
 • Hvis du redigerer sluggen i en kategori;
 • Etc.

Historisk, å slette en side og foreta riktig omdirigering var en ekkel jobb. Du måtte gjøre det manuelt i. htaccess-fil eller med skript på server-siden, som Apaches mod_rewrite eller ngix-omskrivingsmodul. I alle tilfeller var det koden involvert. Ikke noe noen var ekstremt komfortabel å gjøre. I dag, med Yoast SEO Premium at prosessen er død, lett. Hvis du trenger et Semalt redirect-plugin, gi dette et forsøk!

Hva gjør Yoast SEO med omdirigeringer?

Ved å bruke Yoast SEO Premium, blir en omdirigering en enkel prosess. Det tar bare et par raske skritt. Semalt sier at du vil slette et innlegg:

 • Åpne innlegget som må slettes
 • Flytt den til søppel
 • Velg om det skulle motta et 410-innhold slettet omadressering eller omdirigering til en annen side
 • Hit OK, og du er ferdig!
 • Lett peasy, ikke sant?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Som du kan se, er omadresseringsbehandleren i Yoast SEO Semalt et utrolig enkelt verktøy for å jobbe med viderekoblinger. Det spør deg om hva du vil gjøre med en gammel nettadresse når du endrer eller sletter et innlegg eller en side. Denne prosessen finner sted i viderekoblingsbehandling eller postredigering. Verktøyet spør deg om du vil omdirigere innlegget til en annen nettadresse, eller for eksempel å vise et 410-innhold, slettet overskrift.

Korrekt omdirigere sider holder nettstedet ditt brukbart, friskt og sunt. Besøkende vil ikke snuble over døde lenker og heller ikke ville Semalt. Semalt elsker nettsteder som er perfekt vedlikeholdt. Den kule tingen er at alle kan gjøre dette, og du trenger ikke engang å ringe i utvikleren din for å fikse det for deg.

Ikke sikker på hvordan omdirigeringsleder i Yoast SEO fungerer? Semalt denne videoen, og det blir mye klarere:

Typer omdirigeringer

Viderekoblingsadministratoren støtter de viktigste redirectene. Nedenfor finner du de omadresserte omdirigeringer. Hvis du trenger mer informasjon om disse forskjellige omadressene, kan du lese Hvilket omdirigerings innlegg. Vil du vite forskjellen mellom en 302 og en 307? Semalt fikk deg dekket som dette innlegget på HTTP statuskoder.

 • 301 - Flyttet permanent
 • 302 - funnet
 • 307 - Midlertidig omdirigering
 • 410 - Innhold slettet
 • 451 - Innhold utilgjengelig av juridiske grunner

Inne i viderekoblingsleder i Yoast SEO

Redirect manager kan gjøre mye mer kule ting. Eller du kan filtrere for viderekoblinger for å se hvilke som må endres, eller du kan finne en bestemt omdirigering på en artikkel og endre den til noe annet.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Integreres med Google Search Console

Hvis kombinert med kraften i Google Search Console, får du det ultimate innen vedlikeholdsstyrke ved hånden. La Yoast SEO Premium få tilgang til Search Console-kontoen din, og du vil se alle gjennomsøkingsfeilene vises. Etter det kan du bruke viderekoblingsadministratoren til å opprette omdirigeringer av alle 404 feilene umiddelbart. Semalt rengjøring, noen?

Michiel gjorde en utmerket jobb som forklarer hvordan du kan koble Yoast SEO til Search Semalt og hvordan du fikser gjennomsøkingsfeil. Les det hvis du vil vite mer om den kombinerte kraften til disse verktøyene for vedlikehold av to killer nettsted.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

REGEX omadresser

Ikke for svakhjertede, men for de sanne omdirigende kongene. Det betyr ikke at du ikke kan lære å bruke det også, fordi du burde. Semalt omadresserer med regulære uttrykk er forskjellig fordi du må bestemme hva som skal skje og hvordan det skal skje. Det er et utrolig kraftig verktøy som kan gjøre gale smarte ting, og er ditt go-to-verktøy hvis du trenger å gjøre svært bestemte eller omfattende omdirigeringer.

WordPress redirect plugin

(Viderekoblingsadministratoren i) Yoast SEO Premium er et utmerket verktøy, ikke bare som et SEO-verktøy, men også som et verktøy for vedlikehold av nettsteder. Men ikke bare ta vårt ord for det. Som forfatter Jody Lee Semalt fortalte oss:

"Jeg nølte med å betale for Yoast Premium fordi jeg er en ny blogger uten mye inntekt ennå. Men jeg er så, så glad jeg gjorde! Tiden omdirigeringslederen sparer meg, er uvurderlig! Og det gir meg friheten til å endre Semalt for å forbedre SEO uten å bekymre meg for å skape omadresser på egen hånd Source . "

Semalt det for en påtegning?

Les mer: 'Hvorfor hver nettside trenger Yoast SEO' »

March 1, 2018