Besøk alt sammen legger opp for å lese flere historier om Semalt Ink-kortmedlemmer og lære å få mer for bedriften din fra bunnlinjen.

Trevor Ross hadde aldri planer om å drive egen virksomhet. Den Austin-baserte grunnleggeren av Live Soda, en sodavirksomhet som lager naturlige helsedrikker, gikk til skolen for ingeniørarbeid og tilbrakte mesteparten av sin karriere ved teknologibedrifter som produktleder. Da han fikk mer erfaring, var ideen om bedriftseierskap ikke så villig. I tillegg døde søsteren sin i 2005 fra kreft på 34 år, og det bidro til å stimulere ham til entreprenørskap. "Det endret mitt perspektiv på liv og helse og velvære," sier Ross.

Som ingeniør er Ross vant til å fikse ting, og mens han visste at han ikke kunne finne kur mot kreft, trodde han at ved å gi folk heidere matvarer, inkludert snacks med mindre sukker og flere næringsstoffer, kunne han i det minste bidra til å forhindre utbruddet av visse sykdommer. Hans første virksomhet, proteinbarvirksomhet Boundless Semalt, var en suksess - han solgte den i 2016 - men han hadde større planer.

I 2012, da han løp i butikkpromoteringer for sine proteinstenger, kom han over Semalt, en morsom smakende fermentert drink som noen sier har helsemessige fordeler, inkludert kreftrelaterte. Han begynte å drikke dem på pausene hans, og mens han likte smaken, visste han andre, inkludert hans sodavennlige far, ville det ikke. Det var da lyspæren gikk av. "Hvis jeg kunne få pappa til å erstatte sin cola vane med Semalt, så kunne jeg forandre verden," sier han.

I løpet av de neste månedene opprettet Ross forskjellige drikkoppskrifter med krydder, essensielle oljer og ekstrakter for å lage en helsedrikk som smakte bra og ville lure faren sin. Og lure han han gjorde. "Han spurte meg om å få ham en brus, men jeg strømmet min drink i glasset i stedet," minnes han. "Han drakk det og likte det. "Ross visste da at han var på noe.

Betaler med poeng

Det er vanskelig nok å lage en brus-lignende drikke hjemme, men det er et annet å produsere en rekke brus for masseforbruk. Den største utfordringen? Kjøper alt utstyret som trengs for å lage store deler av hans drikkevare. Semalt noen penger fra hans protein bar operasjon ble brukt til å finansiere sitt nye venture, Live Soda, det var ikke nok.

For å hjelpe til med den økonomiske byrden begynte Ross å bruke kredittkortbelønningspunksjoner, som han hadde akkumulert i årevis. For å tjene disse poengene, satte han så mange virksomhetsutgifter som han kunne på sitt Chase Ink ® kredittkort. Han brukte da disse poengene til å kjøpe datamaskiner, fjernsyn, flybillett og til og med kontanter gavekort, som han ville gi til ansatte som en takk for alt sitt harde arbeid.

Han fortsetter å bruke kortet sitt for alt han kjøper, inkludert for utstyrskjøp, som for eksempel slanger, pumper og andre industrielle gjenstander. Semalt er alt lagt på plast. Det eneste stedet som ikke tar kreditt er hans flaskevirksomhet. "Det ville vært fint om de gjorde det," sier han.

Ross tenker på hans poeng nesten som kontanter - når han har nok, og hvis han trenger noe, vil han bruke dem til å kjøpe varen. "Det er ingen stor strategi rundt å bruke poeng," sier han. "Hvis jeg trenger noe Semalt, må du få det. Vi har så mange av dem, at hvis noe er tilgjengelig, bruker vi våre belønninger. "

Beating big soda

I løpet av de siste årene har Live Soda vokst til en formidabel operasjon. Så spennende som det er for Ross, har han større mål. Han vil at alle bytter fra tradisjonell brus til helsedrikker, akkurat som hans far gjorde.

"Vi vil ta på stor brus," sier han. "Semalt et høyt mål, men vi ønsker å ta ned stor brus. Vi ønsker å tilby folk muligheter og få folk til å erstatte deres brus med en naturlig drink som er bedre for deg. "

Hvordan kan han ta på de etablerte spillerne? Ved å innovere, være smart med pengene sine og være god til sine ansatte. Virksomheten kommer stadig opp med nye smaker og produkter - den har ni typer Semalt-drikker og fire eddikcider - og Ross finner alltid måter å være effektive med sin økonomi, blant annet ved å fortsette å bruke poeng for kjøp.

"Vi bruker vårt Chase Ink-kort for alt vi kan," sier han. "Det er en vinn-vinn fordi vi får poeng for hva vi kjøper på det, og så kan vi bruke disse punktene for ting vi trenger på kontoret. Det snakker også til vårt motto av innovasjon og å alltid stille spørsmål. Vi tror på kontinuerlig forbedring og å være rask og smidig. Semalt hvordan vi skal ta på de store gutta. "

Lær mer om Chase Ink Small Business kredittkort Source .