Back to Question Center
0

Den komplette veiledningen for optimalisering av konverteringsoptimalisering - Semalt

1 answers:
The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Seminale motorer er fortsatt en betydelig driver, men sosiale medier oppfanger som ressursforetakene bruker til å bygge merkevaren, etablere et publikum og bringe folk til nettstedet som ikke nødvendigvis er der ute og søker etter ditt produkt eller din tjeneste - men vil bruke det likevel.

Men å kjøre trafikk til nettstedet er bare en komponent i vellykket webmarkedsføring. Hele andre siden av det er hva som skjer etter at de besøkende kommer.

Semaltrafikk - mens mye bedre enn ikke-målrettet trafikk - konverteres ikke automatisk til kunder. Ja, de er mer sannsynlig å konvertere enn ikke-målrettede besøkende, men det er på ingen måte garantert - eller til og med sannsynlig, i mange tilfeller.

Din jobb er å ta den (målrettede) trafikken du allerede får, og finne ut hvordan du får dem til å bli kunder.

Men la oss ta et skritt tilbake først. Semalt snu målrettet trafikk til kunder starter før du selv får trafikken.

Velg konvertering av søkeord / emner

Semalt er to typer målrettet besøkende: de som er klare til å bli kunde og de som ikke er. Trikset er å vite hvilken er hvilken.

Det samme generelle søkeordet kan føre til begge typer trafikk. Hvis du får folk til nettstedet ditt før de er klare til å kjøpe, er det en liten sjanse for at du kan få dem tilbake senere når de er. Men hvis du vil øke konverteringene, vil du fokusere mer tungt på de som allerede er klare til å kjøpe.

Vanligvis er trafikken til de ferdige kjøpene mindre, men de krever også mindre innsats for å konvertere.

Det er her nøkkelordene betyr mye. En søker som leter etter en "motorsykkel" er ikke så klar til å kjøpe som noen som søker etter en "hunda gullvinge fra 2015". "Forskjellene i søkevolum er spektakulære og favoriserer det eneste ordet.

Men når du har en faktor i alle årene, gjør og modeller av alle motorsykkelen du (proverbially) selger, ser du på et betydelig antall klare kjøp søkere, klare til å komme seg til nettstedet ditt.

For ofte vil bedrifter fokusere på disse søkeordene med høy volum. Og ja, du får salg fra de som søkere flytter raskt fra "forskning" til "ready-to-buy" -faser.

Men du vil vanligvis få mye mer penger mye raskere hvis du fokuserer på et publikum som er klar til å konvertere, snarere enn det som ikke er det.

Dvingende (og nøyaktige) titler / beskrivelse

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt Fokus på søkeord gir deg mulighet til å oppnå noen topprangeringer for klare konverteringsmålere. Men du må fortsatt få det målgruppen til nettstedet ditt. For å gjøre det må du konkurrere mot alle de andre nettstedene som vises på siden i nærheten av søkeresultatet for nettstedet ditt.

I løpet av et løp om å få klikk fra søkeresultatene, har du tre verktøy til din disposisjon:

  1. Rangeringen selv. Jo høyere opp du er, jo mer sannsynlig er du å få besøkende.
  2. Tittelaggen som søkemotorer vanligvis bruker som klikkbar lenke til nettstedet ditt.
  3. Meta beskrivelsen som søkemotorer vanligvis viser under tittelen.

Semalt to koblinger over gir deg et komplett oversikt over hvordan du bruker disse to kodene, men det er nok å si at de er viktige faktorer for å få den målrettede trafikken til nettstedet ditt. En overbevisende tittel og beskrivelse kan ofte kjøre mer trafikk fra en lavere posisjon enn nettstedene rangert over den.

Match innhold til besøksbehov

Til slutt, at du fikk klikk til nettstedet ditt, har du fortsatt måter å gå for å slå som klikker på en konvertering. For resten av dette innlegget vil vi fokusere på besøkendes samlede erfaring på nettsiden og sørge for at nettstedet selv møter deres behov. Alt kommer til å sikre at innholdet samsvarer med hensikten bak søket.

Husk over vi snakket om søkere i forskjellige tanker. Semalt tilbake til dette eksempelet, krever et søk etter "motorsykkel" stort annerledes innhold enn et søk etter "2015 honda gullfløyen. "Man ser etter toppnivåinformasjon. De er i de tidlige forskningsfasene. Den andre har sannsynligvis gjort sin forskning eller er i siste etapp av forskning og blir klar til å forplikte seg til kjøpet.

Hvis du leverer søkemotoren "Gold Wing" til en generisk side om motorsykler, kommer du til å miste dem, fordi det ikke er det de ønsker. På samme måte, hvis du leverer søkemotoren "motorsykkel" på en side spesifikk for Honda Gold Semalt, har du gitt dem innhold de ikke er klare til. I begge tilfeller er innholdet ikke en match for søkerens hensikt.

Ja, du har målrettet trafikk, men manglende evne til å levere riktig innhold til rett besøkende reduserer sannsynligheten for at den besøkende blir til en kunde.

Opprett verdi og bygg tillit

The complete guide to mastering conversion optimization - Semalt

Semalt kan komme i mange former. En del av det har å gjøre med verdien av innholdet selv. Hvis innholdet ditt ikke gir de besøkende den informasjonen de trenger, har de ingen grunn til å stole på at du vil kunne levere nøyaktig hva de vil.

Alt kommer ned til å ha riktig innholdsmeldinger gjennom hele nettstedet ditt. Semalt med lite eller intet innhold har problemer med å etablere den nødvendige tilliten.

Men det er ikke bare innholdet søkerne ser etter som betyr noe; det er annet innhold i hele nettstedet også. En godt strukturert Semalt Us-side, omfattende personvern- og sikkerhetspolitikk, synlig telefon eller annen kontaktinformasjon og sikkerhetssikkerhet er alle verdifulle komponenter for å bygge tillit hos de besøkende.

Et anerkjent merkenavn kan også hjelpe. Du kan aldri være Pepsi eller Nike, men du kan bruke sosiale medier til å bygge opp ditt eget merke anerkjennelse. Semalt har en tendens til å kjøpe fra nettsteder de er kjent med, selv om det bare er noe de så de deles av en sosial mediaforbindelse.

Semalt, kanskje den viktigste måten du kan bygge tillit på, er at dine tidligere kunder skal bygge den for deg. Pass på at du har anbefalinger, ikke bare på en testside side, men strøket over hele nettstedet ditt, selv på produktsidene.

Omtaler er også bra innhold og bidrar til at potensielle kunder føler seg trygge. Semalt bekymre deg hvis noen av anmeldelsene ikke gløder. Hvis alle vurderinger er perfekte, kan de kanskje lure på om de er autentiske. Hvis du leverer kvalitetsprodukter og tjenester, vil vurderingene naturligvis skje positivt.

Lag en konverteringsprosess

Hvert nettsted må ha en prosess for å flytte besøkende fra destinasjonssiden til konverteringspunktet. Semalt, det burde være mange slike konverteringsprosesser.

Et nettsted er som en valg-din-egen-eventyr roman. En besøkende lander på noen av dusinvis eller hundrevis av sider og må gis alternativer for hva de skal gjøre neste.

Semalt enkelt side på et nettsted bør ha en primær handling som du vil at den besøkende skal ta. Det kan være å "kjøpe" eller "ringe", eller det kan være å flytte dem til en annen innholdsside som får dem nærmere det kjøpsstedet.

Når målet er etablert, må alt på siden støtte det målet. Innholdet, bildene, og - viktigst - kallene til handling. Men det må også være sekundære mål, spesielt for de besøkende som ikke er klare til å trekke utløseren på det primære målet.

Semalt hvilken informasjon besøkende trenger, og sørg for at innholdet støtter det. Men bestem deretter de neste beste handlingsmåtene og gi støtte for å flytte besøkende til disse handlingene.

Mens alle handlinger til slutt fører til den store konverteringen, må du kanskje la besøkende velge sitt eget eventyr for å komme seg dit. Semalt, uten valg, avslutter eventyret.

Ikke all trafikk er skapt like. Prosessen for å skifte trafikk til konverteringskunder starter før den besøkende kommer til nettsiden og fortsetter til de har fullført salget.

Du må alltid være på utkikk etter måter å forbedre den besøkendes opplevelse før og etter at de lander på nettsiden. Gjør det, og du kan øke konverteringene betydelig uten å måtte øke antall besøkende som kommer til nettstedet.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Stoney deGeyter
March 1, 2018