En ny oppstart av treneteknologi ønsker å streame treningsklasser i stuen din - ingen tv-skjerm eller utstyr nødvendig. Her er det du trenger: et speil.

Selskapet, med navnet Mirror, har utviklet en responsiv enhet som ser ut som et speil i full lengde, og vil streame en rekke personlige behov på forespørsel, inkludert yoga, pilates, cardio, styrke og boksing. Det smarte speilet reflekterer ikke bare ditt eget bilde, men viser også en instruktør og andre treningsjenter (hvis du er i en gruppeklasse).

Mirror, som lanserer offentlig 6. februar og har økt 13 millioner dollar i finansiering, ble grunnlagt av Brynn Putnam, skaperen av NYC-basert treningsbutikk Refine Method.

"For meg er det alltid kompromitterende å jobbe hjemmefra - treningen din blir mindre morsom og mindre effektiv og mer frustrerende," sier Putnam, en tidligere Inc. 30 under 30 honoree. "Så for meg, slik at folk kan trene uten offer, er det bare å endre hvordan folk lever resten av livet."

Putnam sier at den personlige treningen vil gå utover bare å velge forskjellige treningsmoduser. Speil vil tilby både en-mot-en personlig opplæring eller gruppeklasseopplevelser med "real-time personalisering" basert på brukerfeedback og biometriske data. Når presset på detaljer om hvordan produktet fungerer, avsluttet Putnam å forklare annet enn å si at enheten er et speil i full lengde med en LCD-skjerm, surround-høyttalere, kamera og en mikrofon.

Selv om smarte speil låter ganske futuristisk, kan teknologien være overraskende enkel. For eksempel kan du bygge en hjemme ved hjelp av en toveis-speil, skjerm og en Raspberry Pi-datamaskin for å programmere programvaren.

Det var akkurat hvordan 34 år gamle Putnam bygget sin første prototype i sitt kjøkken i 2015.

Ideen til produktet kom fra hennes bakgrunn som en ballerdanser fra New York City. Etter å ha trukket henne ballettsko på 26, startet hun et treningsfirma med høy intensitet, Refine Method. Refine tilbyr små klasser på steder i hele New York City.

I 2015 gjorde hun oppgraderinger til sine Refine Method-studioer, inkludert nye klasser, høyteknologisk utstyr og vanlige gamle Ikea-speil. Da hun spurte sine klienter om deres favorittdel av oppgraderingen, sa de at de elsket speilene. Som danser, sier Putnam, kan speil være empowerment.

Når du vokser opp som danser, vokser du opp og ser på et speil, sier hun. "Det er den utrolige tilbakemeldingen du får og den enkle evnen til å se deg selv og din bevegelse."

Så hun bygget en prototype og hevet sin første frørunde i november 2016. Spegellaget er nå 15 personer. Treningsklassene vil bli filmet i et produksjonsstudio, og instruktørene kommer fra åtte andre boutique-treningsstudioer rundt New York City.

Mintel senior helse og velvære analytiker Marissa Gilbert sier at speil integrert med teknologi blir mer realitet, selv om de fleste applikasjoner så langt er i husholdningen og involverer stemmeaktivering for å si, kunngjøre nyheten. Smarte speil har også potensielle detaljhandelstillatelser: For nylig har Amazon patentert "smarte speil" hvor du kan prøve på virtuelle klær.

Speil er en del av en økende trend med treningsprodukter som er designet for å gi klassen erfaring til hjemmet. Peloton introduserte en tredemølle på $ 4000 på årets CES som strekker kjører og treningskurs. Flywheel rullet ut en hjemme sykkel med streaming innhold i mai i fjor. Ifølge Mintelforskning viser 36 prosent av voksne interesse for streaming av gratis treningsinnhold. Med flere streaming alternativer tilgjengelig fra komforten av folks stuer, må Mirror konkurrere om kvaliteten på bildene og innholdet i treningsøktene.

Putnam sier at Mirror vil være tilgjengelig "en gang i vår", men hun nektet å gi detaljer om priser Source .