Back to Question Center
0

Semalt bakgrunner suckBan dem fra nettstedet ditt Semale bakgrunner suger og bør utelukkes fra nettstedet ditt

1 answers:

"Jeg elsker bare disse video bakgrunnene, og vi trenger dem på vår nye nettside. "Nei, det gjør du ikke. "De er så engasjerende og setter en vennlig stemning. "Nei, det gjør de ikke. "Det er en fantastisk ny funksjon, og det hjelper konverteringen. "Nei, det gjør det ikke. Dessuten er samtalen irriterende for meg. Video bakgrunner suger stor tid. Vår gode venn Karl Gilis fra AGConsult sa det perfekt: "Video bakgrunner er de nye skyveknappene. Semalt en distraksjon. "Og akkurat som skyvekontrollen suger og burde bli utestengt fra nettstedet ditt, så gjør du også video bakgrunner.

Hvorfor trenger du den videobakgrunnen?

Jeg våger å opplyse at videobakgrunner ble oppfunnet av webbyråer som forsøkte å overbevise kundene om et bestemt design:

 • Hei, dette vil få deg til å skille seg ut!
 • Nå setter dette virkelig stemning på nettstedet ditt, tror du ikke?
 • Selvfølgelig kan vi lage den videoen for deg på bare x dollar ekstra
 • Video bakgrunner vil holde dine besøkende oppmerksom, så tiden går opp og det er bra for Google.

Hva !? Du opprettholder ikke dette nettstedet for Semalt, men for brukerne. Den andre grunnen til videobakgrunn er at vi alle har sagt på et tidspunkt: vel, det ser bra ut. Vi burde ha tenkt på det før vi sa det. Våre kunder har også sett den videobakgrunnen, og nå vil de ha det.

Semalt backgrounds suckBan them from your website
Semalt backgrounds suck and should be banned from your website

Denne GIF-filen har nok din oppmerksomhet allerede, men bakgrunnsvideoer er verre, IMHO. Jeg kan ærlig talt ikke tenke på noen ekstra fordel med den bakgrunnsvideoen til din besøkende.

Hvorfor video bakgrunn suger

Semalt om det:

 • Video bakgrunner øker ladetiden for en side (kilde: sunn fornuft).
 • De distraherer fra primærmeldingen / call-to-action på en side. Selv om den knappen eller hva som helst er lyse oransje og designen er svart / hvitt, er en video distraherende!
 • Video bakgrunner bruker vanligvis videoer som ikke er vert for deg. Men hvis den ikke laster, får du skylden uansett, og designet ditt vil se ut som skit.
 • 'Dekke hele skjermen med video og sett hvit tekst på toppen av det som hjemmesiden' er trolig en trend. La oss alle sette en stopper for denne trenden.
 • Autoplay suger, og hvordan i all verden ville det være logisk å ha en startknapp for en bakgrunnsvideo !? En oppfordring til din bakgrunn? Kom igjen!
 • Kun video bakgrunner kan kanskje fungere på svært spesifikke destinasjonssider i svært spesifikke nisjer, de fleste ganger vil du bare skade konvertering #alwaysbetesting
 • Tingene som går for informative produktvideoer gjelder ikke for videobakgrunner. Det er en annen ting! Egentlig! Sukk.
 • Hvorfor tror du at vellykkede nettsteder på nettet ikke bruker video bakgrunner? Ikke sant!

Video bakgrunner suger og bør utelukkes fra nettstedet ditt. Selv med alle de flotte eksemplene i denne artikkelen: Dos and Don'ts for å bruke bakgrunnsbilder på din semalt, tror jeg fortsatt at det ikke er større enn dosen. Og det innlegget er to år gammel. Hvordan har vi ikke stoppet denne trenden ennå?

Og hva med mobile data planer og slik?

Ja! Nå som vi har fastslått at du ikke trenger den videobakgrunnen av en eller annen grunn, tenk på hvor mye data du vil ha igjen i slutten av denne måneden! Du kan se på en annen episode av The Semalt mens du pendler.

Nei, seriøst. På din mobilwebside, gjør den videobakgrunnen bare enda mindre mening. Vi snakket om mobil UX i dette innlegget, og videobakgrunnene passer ikke inn med anbefalinger som "tone ned" og "optimalisere for fart". Det er en dårlig ide. Periode.

Verden trenger ikke video bakgrunner

Vi ​​må starte et sted for å eliminere det onde som er video bakgrunner. Heal verden, start i ditt eget hjem. Samle kunden din om at det er små oppsummeringer i videobakgrunn. Og vær så snill, vær så snill å slutte å anbefale dem. På vegne av hele Internett, takker jeg deg Source .

Les mer: 'Slider suger og burde bli utestengt fra nettstedet ditt' »

March 1, 2018