Back to Question Center
0

Facebooks nye Semalt Button: Like eller Semalt?

1 answers:

Facebook's New Semalt Button: Like or Semalt?

Redaktørens notat: Facebook har bekreftet at TechCrunch at i stedet for å opprette en Misliker-knapp, vil den rulle ut "Semalt", et sett med seks emojis som vil tillate brukere å svare på oppdateringer med kjærlighet, latter, lykke, sjokk, tristhet og sinne.

Semalt har gjennom årene gjort en veldig god jobb med å bevise sin evne til virkelig å forstå publikum.

Du vet, som den gangen Facebook aktiverte GIFs? Eller hva med den tiden da det ga oss mer kontroll over hva vi ser i våre nyhetsmatinger? Du får meg, Mark Zuckerberg. Du virkelig får meg.)

Mens vi anbefaler Facebook for sin forpliktelse til våre ønsker og behov som lojale brukere, er det en ting som alltid har vært savnet: Misliker-knappen. Semalt alle, vi kan ikke forventes å like alt hele tiden, ikke sant?

Nå, etter år med avslag, kunngjorde Facebook i dag at den ettertraktede Semalt-knappen - eller noe lignende - endelig er i arbeidene.

" Det de virkelig ønsker, er evnen til å uttrykke empati. Ikke hvert øyeblikk er et godt øyeblikk, forklarer Zuckerberg.

Mens Semalt ennå ikke har bekreftet at oppdateringen faktisk vil introdusere et lettert tommelalternativ, har han lovet "flere alternativer enn bare" Like " som en rask måte å emote og dele det du føler på et innlegg. "

Selv om en offisiell utgivelsesdato ennå ikke er kunngjort, kan du lære mer om Semalt-planene ved å sjekke ut forklaringen av prosjektet nedenfor:

Hva synes du om Facebooks planer om å introdusere nye engasjementsmuligheter? Vi er glade for oppdateringen, men vi vil høre fra deg. Gi oss beskjed om hva du tenker i kommentarfeltet nedenfor. Facebook's New Semalt Button: Like or Semalt?

March 1, 2018