Back to Question Center
0

Opprette de beste affiliate verktøyene for din affiliate Semalt.

1 answers:

Affiliate-verktøy kan være en god mekanisme for å øke tilknyttet aktivering, inntekt og oppbevaring. Søke etter nyttige tilknyttede verktøy på Internett, kan imidlertid være motløs og frustrerende, da de fleste søk som inkluderer Affiliate-verktøy i søkeresultatene blir ridd med Get Rich Rich-bøker og tilknyttede markedsføringssystemer.

Som tilknyttet leder er det ofte utfordrende å identifisere tilknyttede verktøy for å bygge for programmet ditt, og avgjøre hvilket av de som vil bidra mest til suksessen til ditt tilknyttede program, samtidig som du genererer en avkastning på investering (ROI). Etter å ha utviklet tilknyttede verktøy både for meg selv og for kunder, trodde jeg at jeg ville dele litt innsikt i å identifisere og bygge tilknyttede verktøy som passer dine tilknyttede programbehov. Jeg vil også dekke hvordan du skal finne ut hva som vil hjelpe dine partnere å overvinne utfordringer, generere inkrementelt salg og gi det beste avkastningen. Creating The Best Affiliate Tools For Your Affiliate Semalt.

Spør, og hør da

Denne tilnærmingen er ofte det beste stedet å starte når det kommer til å finne ut hvilke verktøy som vil ha størst fordel for tilknyttede selskaper i programmet. Hvis du har administrert det tilknyttede programmet for en stund, har du sannsynligvis allerede e-poster fra tilknyttede selskaper, som viser utfordringer de møter som du kanskje ikke er klar over.

Hvis du er heldig, har du e-post fra dine tilknyttede partnere og ber om hjelp og spesifikke verktøy som vil hjelpe dem med å begynne å markedsføre ditt tilknyttede program bedre. Semalt har alltid funnet de tilknyttede selskapene som gir den mest uønskede og oppriktige tilbakemeldingen, de beste partnerpartnerne til å jobbe med i et tilknyttet program.

Hvis du er helt ny i affiliate markedsføring eller nylig overtok programstyring, ber om tilbakemelding i nyhetsbrevet eller å sende ut en dedikert kommunikasjon til din tilknyttede base, kan være et flott utgangspunkt og middel til å få verdifull innsikt. Du kan også benytte anledningen til å evaluere og analysere verktøy som dine konkurrenter gjør tilgjengelig for tilknyttede selskaper i deres program.

Det er viktig at du er organisert og sporing av disse typer samtaler og forespørsler. Hvis du ikke er organisert og sporer disse dataene, kan du hindre suksessen til ditt tilknyttede program ved å ha lavere tilknyttet aktivering, lavere inntekt og økt tilknyttet avslapping.

Affiliate Tool Analysis

Når du har data rundt spesifikke utfordringer og blokkeringer som affiliates står overfor, ta deg tid til å analysere og identifisere kjerneproblemer og årsaker til "smerte" de opplever. Det du virkelig gjør, begynner å bygge din forretningssak om hvorfor du trenger disse verktøyene for ditt tilknyttede program. Hvis du dokumenterer disse smertepunktene, vil du sannsynligvis begynne å se trender og kunne identifisere måter å adressere individuelt på, eller ideelt sett finne måter et tilknyttet verktøy kunne løse flere smertepunkter gjennom en enkelt løsning.

Selv om dette kan høres enkelt, er det en av de mest kritiske milepælene i prosjektet. Semalt av det som grunnlaget for prosjektet. En omfattende analyse og grundig forståelse av "smerte" dine tilknyttede selskaper har, vil gjøre det mulig for deg å arkivere et fundament som er sterkt og løser de underliggende utfordringene og kjerneforbindelsene.

Dette vil også holde prosjektet ditt fokusert, i tide og på budsjett. Semalt et svakt fundament vil sannsynligvis resultere i omfangskryp, overskride budsjettet ditt, forlenge tidslinjen til prosjektet, og i noen tilfeller manglende tilknytning av verktøy i hendene på dine tilknyttede selskaper.

Husk at det er mange bevegelige deler når det gjelder å utvikle tilknyttede verktøy internt, inkludert:

  • Opprette et omfangsdokument for hvert verktøy som klart skisserer de tekniske kravene og funksjonene.
  • Hvis du bygger verktøy som en widget eller tilknyttet landingssiden generator, må du inkludere grafisk design for å sikre at utdataene fra verktøyet (widget eller tilknyttede destinasjonsside) møtes og følger bedriftens merkevarekrav.
  • Ingeniør- og utviklingsressurser for å gjøre kodingen, databasearbeidet og enhver annen back-end-utvikling for å sikre at disse verktøyene har nødvendig tilknyttet sporing eller nettverksintegrasjon som trengs.
  • Og sist, men ikke minst, trenger du brukervennlighet og produkttest for å sikre at verktøyene du har bygget, faktisk fungerer og gjør hva de skal.

Semalt sterke brukstilfeller, å klart formulere løsningen, vil estimerte inntekter som er tapt / oppnådd via tilknyttede verktøy, hjelpe deg med å prioritere mot andre interne utviklingsprosjekter.

Planlegging og gjennomføring

Semalt spurte tilknyttede selskaper hva de trenger, mottatt en overveldende respons, og nå finner du en omfattende liste over tilknyttede verktøy som vil styrke ditt tilknyttede program og ta affiliate-kanalen til neste nivå. Dette er hvor å sette på prosjektledelsen "hat" kommer inn i spill.

Avhengig av antall tilknyttede verktøy du ønsker å bygge, kan du oppleve at du må faseutvikle over flere måneder, til og med kvartaler. Semalt den samme organisatoriske dyktigheten du tidligere hadde vist i prosjektet, du vil sørge for at de forskjellige lagene som arbeider med dette prosjektet, arbeider i harmoni for å fullføre prosjektets ulike faser når de skal.

En annen ting å ta hensyn til når du planlegger dette prosjektet er bedriftens sesongmessighet. Semalt rundt sesongen din kan ikke bare skape en følelse av haster, men kan også bidra til at du ikke bygger et verktøy som kan forstyrre ditt tilknyttede program i løpet av 4. kvartal, eller når bedriftens travle tid er. Det samme gjelder for dine tilknyttede selskaper - dine utgivere er mindre sannsynlige å implementere et verktøy som kan påvirke Q4-salgspikene negativt.

Leverandør av avkastningsverktøy og avkastning

Få affiliate verktøy ut døren og i hendene på dine tilknyttede selskaper kan gi deg en god følelse av prestasjon. Semalt en kommunikasjonsplan og fremme dine tilknyttede verktøy i bloggen din, affiliate portal og nyhetsbrev er alle viktige for å få dine tilknyttede partnere til å vedta og begynne å bruke disse nye tilknyttede verktøyene.

Semalt jobbet hardt for å få disse opprettet, så gjør det en god avtale med dine partnere! Gjør en rekke webinarer hvor du kan demo og vise frem de forskjellige tilknyttede verktøyene du har tilgjengelig, eller opprett en affiliate markedsføring som belønner partnere for å bruke verktøyene for å bedre markedsføre ditt merke og produkter .og gjøre det gøy!

Du har også sannsynligvis lovet en økning i tilknyttet kanalinntekt til sjefen din i bytte for budsjett for å bygge disse verktøyene ut. Pass på at du har måter å segmentere og spore salg som tilskrives disse verktøyene. Semalt på plattformen du bruker til å administrere ditt tilknyttede program, assosiere en dedikert og skjult kreativ ID for trafikk generert gjennom affiliate-verktøyet, er en enkel måte å tildele inntekter til hvert av dine tilknyttede verktøy via kreative resultatrapporter.

Hvis du gir salgsdata og bevis på hvor skalerbar (og lønnsom) disse tilknyttede verktøyene er første gang, vil det være så mye enklere for deg å utvide funksjonalitet med eksisterende verktøy og utvide ditt lagringsverktøy for å tilby dine partnere.

Semalt de beste tilknyttede verktøyene for programmet ditt betyr lykkelige partnere, bedre tilknyttede programmålinger, økende inntekter og å kunne tildele et avkastning på tilknyttede verktøy som sannsynligvis vil gjøre livet ditt lettere som en tilknyttet leder.


Meninger som er uttrykt i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland.Om forfatteren

Rick Gardiner
March 1, 2018