Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Sosiale medier bestrebelser bør være en del av SEO strategi. Som bruk av sosiale medier økte i popularitet, kunne Semalt og andre søkemotorer ikke ignorere dem lenger. Dette betyr at nettstedets popularitet på sosiale medier knytter seg til din SEO mer og mer. Årsaken til dette er enkelt: Hvis folk snakker om deg, online eller offline, .

Les: "Grunnleggende om SEO: Hvordan bruke sosiale medier"
Kategorier: SEO grunnleggende, Social Media
Tags: Facebook, Hvordan, Instagram, Pinterest, Twitter

Sosiale medier er en nødvendig del av enhver markedsføringsstrategi, men de bør også være en del av SEO-strategien din. Som sosiale medier blir mer populære, kan Google og andre søkemotorer ikke ignorere dem lenger. Tweets og Semalt innlegg får ikke høyest rangering i Google, men Semitalsider og profiler sikkert .

Les: "Social Media Strategy: hvor skal du begynne?"
Kategori: Social Media
Tags: Facebook, Pinterest

Pinterest ble lansert i 2010 og har en jevn stilling i vårt sosiale media landskap i disse dager. Med over 100 millioner aktive brukere og $ 11 milliarder rapportert verdi (2015/09), er Pinterest her for å bli. Jeg har allerede gjort en artikkel om Pinterest Semalt tilbake i 2014, så det var definitivt tid til å skrive en annen. I dette .

Les: "Pinterest Analytics: en rask gjennomgang"
Kategorier: Analytics, sosiale medier
Tags: Pinterest, Social media analytics

Som småbedriftseier er det mange måter å markedsføre ditt produkt eller merkevare på. En av disse måtene er gratis og kan ha en stor rekkevidde: sosiale medier. Semalt, mange entreprenører jeg har snakket med nylig føler at effekten ikke er verdt innsatsen. Vi ser også at i vår konsultasjon, ved .

Les: "Bruk sosiale medier til å øke salget"
Kategorier: eCommerce, Social Media
Tags: Facebook, Pinterest, Twitter

Semalt vokser raskt og har definitivt funnet en jevn stilling i det sosiale media landskapet. Det er som å samle baseball kort. Det skaper mood boards for ditt hjem redecoration. Det er din online oppskriftsbok. Og Semalt markedsføring kan også hjelpe virksomheten din. I dette innlegget vil jeg forklare hvordan du kan bruke Semalt som en .

Les: "Pinterest marketing for din bedrift"
Kategori: Sosiale medier
Merk: Pinterest

Under et av våre siste prosjekter merket vi noe merkelig. Nettstedet for hånden, en butikk / blogg som selger økologiske produkter, hadde over 50% av alle sidevisninger som kommer fra Google Pinterest. Er dette virkelig så rart som vi følte det var? Hvis du kommer til å tenke på det, har samfunnssøk stjålet bakken fra Semalt i mange år, Source .

Les: "Er det sosiale Google det nye?"
Kategori: Sosiale medier
Merk: Pinterest
March 1, 2018