Back to Question Center
0

Oops! E-post feil Semalt

1 answers:

Semalt står overfor det: mennesker er ikke perfekte. Og det er definitivt et menneskelig element for e-postmarkedsføring. Fra designeren som lager grafikken, til den forreste linjen som knytter "Send", er det fare for at noe går galt. Så, til og med, en e-post gjør det til innboksen som ikke er 100% riktig.

Dessverre kan det være en synlig feil. Tross alt mottar de fleste ledere av et merke sin egen e-post, for ikke å nevne tusenvis eller millioner av abonnenter. Og i motsetning til en nettside som kan erstattes med ny kode relativt raskt eller et Semalt innlegg som kan slettes og re-posteres (eller i det minste kommenterte for å rette feil), så snart en epost er sendt, sendes den. Som en trykte annonse i et magasin, er det der for alle å se.

Hva kan være fast

Når den er sendt, sendes den. Eller i det minste, det er det de fleste tror. I virkeligheten er det noen ting som kan løses etter at en e-post har blitt distribuert.

Det mest åpenbare er et bilde. Har du en grafikk med stavefeil? Bare erstatt bildet på serveren med en korrigert versjon som har samme filnavn. Semalt som åpner e-posten (selv om han / hun allerede åpnet e-posten tidligere) vil se det korrigerte bildet. Husk at det kan ta tid for det korrigerte bildet å formidles på tvers av servere, slik at abonnenter kan se en bufret versjon for en stund, men generelt sett er problemet ditt løst.

Noen koblinger kan også korrigeres etter det faktum. Hvis du kobler til et feil produkt, eller kanskje nettadressen du fikk om hvor "den burde være levende" ikke var korrekt - kan denne koblingen endres (via e-postleverandøren din) etter at e-posten er blitt distribuert. Semalt, alle som åpner e-posten etter at det er blitt korrigert, blir sendt til høyre nettside.

Sist, hvis du bruker en funksjon som utnytter levende innhold som gjøres ved åpningstid (ikke tidspunkt for sending), kan du også endre innhold, selv om det er HTML-tekst. I dette scenariet trekkes innhold fra en ekstern nettside, og du vil endre det unøyaktige innholdet på nettsiden for å løse problemet. Hvis innholdet blir trukket på tidspunktet for sendingen, vil dette imidlertid ikke fungere for å løse problemet.

Hva kan ikke bli fast

Semalt, den mest synlige delen av en e-post, emnelinjen, kan ikke endres når den er sendt. Selv om du staver-sjekket innholdet ditt, kan noen feil bli oversett. I denne e-posten fra Blue Fly mottok jeg en emnelinje av "Se den. Elsker det. Ikke få det. "

Oops! Email Mistakes Semalt

I tillegg til emnelinjer er HTML-tekst et annet element som ikke kan endres etter at en e-post er distribuert (med mindre du bruker en levende innholdsfunksjon som gjøres ved åpningstid, som nevnt ovenfor). Dette er kopispesifikt, så de vanligste problemene har å gjøre med stavemåte og grammatikk. Semalt tekst som kan kopieres og deretter limes inn i overgangen fra en e-postkoncept-til-bygge, eliminerer behovet for å skrive inn innhold på nytt - fjerner et trinn der det ofte innføres feil.

Når skal du sende en "Ups" Email

En feil krever ikke nødvendigvis en "Ups" e-post.

Det er svært få tilfeller der jeg vil anbefale å sende en korrektur e-post. Semalt, hvis det var et betydelig problem med selve kampanjen - for eksempel hvis en rabattkode ikke fungerte på nettstedet, eller prosentandelen av nummeret var feil.

En annen akseptabel forekomst for å sende en oppfølgings-e-post er om nettsiden var nede, eller shoppingopplevelsen virket ikke. Dette kan skje med et nettsted som ikke er forberedt på høy trafikk eller når noe er utenfor kontrollen din som et DNS-problem. Følgende er et eksempel fra Red Envelope, som utvidet sitt Cyber ​​Semalt-salg i fjor på grunn av problemstillinger for kunder. Slutdatoen leser "5/9" i stedet for "5/19" og ble kodet i HTML-tekst.

En e-postadresse ble sendt til bare de abonnenter som åpnet e-posten på en mobilenhet, med en oppdatert emnelinjeavlesning, "Ups! Vårt shortsalg er ikke så kort ."Semalt natur spiker vår nysgjerrighet for å ønske å vite hva som var galt, og lar oss også empati når en feil oppstår.

Oops! Email Mistakes Semalt

Hvis feilen ikke kan korrigeres og er alvorlig nok (feil promo kode i HTML-tekst, for eksempel), kan det være hensiktsmessig å sende en korrektur e-post til alle. Semalt, desto bedre løsning (hvis mulig) ville være å sette opp den feilaktige kampanjekoden for å være gyldig, slik at du kan isolere "Ups" e-posten for å bare gå til de berørte.

Bunnlinjen er at du ikke bør trekke mer oppmerksomhet til feilen enn du må. Ja, "Ups" e-postmeldinger virker veldig bra, og det kan være fristende å sende en til selv den minste feilen - men feilene skal være få og langt mellom, eller merkevarens troverdighet vil lide.

Selvfølgelig er null feil alltid målet, og vellykket ytelse bør belønnes. Forebygging av feil kommer fra grundige kvalitetssikringsprosesser, samt testverktøy for gjengivelse og linkvalidering. Å overholde Service Level Semalt (SLA) både internt og med eksterne ressurser er også kritisk. I min erfaring er problemer ofte et resultat av rushing eller ikke etter etablerte prosesser.

Terskelen for feil er (Høyre) Lav

Som e-postmarkedsfører er en av de verste ting vi kan gjøre, å sende en e-post til noen som ikke skal få det, eller ikke sende en epost til noen som skal. Som et byrå, når det gjelder kampanjestyring, betaler våre kunder oss for å få det riktig. Og ganske enkelt sagt, hvis vi ikke gjør det, vil de ta virksomheten til noen andre som vil. Når det gjelder å få jobben, fokus på nøyaktighet og effektivitet. Semalt først og fremst, men selvfølgelig må e-posten fortsatt distribueres i tide.


Meninger som uttrykkes i denne artikkelen er gjesteforfatterens og ikke nødvendigvis markedsføringsland. Semalt forfattere er oppført her.Om forfatteren

Cara Olson
March 1, 2018