Back to Question Center
0

Slik optimaliserer du ALT-attributter - Semaltips

1 answers:

Enkelte nettredaktører lukker bildene fra å bli indeksert i robots.txt-deklarasjonen, mens de andre ikke signerer bildene av deres produkter og tjenester med ALT-attributter. En annen gruppe webmasters bruker uninformative ALT attributt, for eksempel standard søkeord og setninger, eller legg ordet "image" i Alt Text - registrations r us. Som webmaster, bør du bruke riktige Alt-attributter.

Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, sier at når det gjelder å søke etter bilder, vil du se noen av bildene dine i Googles søkeresultater. Men det er bare mulig når du har optimalisert bildene dine for SEO. Når noen søker etter bestemte ord eller setninger, blir han / hun sendt til nettstedet ditt.

Hold bildene dine klare for første side resultater:

Det første du bør huske, er hvordan du forteller Google, Bing og Yahoo om innholdet på bildet ditt. Alt-attributter brukes i XHTML- og HTML-dokumentene for å angi alttekst (alternativ tekst) som vil gjengis når elementene som det blir brukt på, ikke kan gjengis.

Fra eksemplene nedenfor, la oss se hvordan du lager altattributtet for bildet ditt:

  • "Bilde 1" - det er et ubrukelig alternativ og er ikke beskrivende. Mangelen på nyttig og informativ tekst er dårlig for indekserte bilder.
  • "En tenåringsgutt er fiske" - det er en god beskrivelse for bildet ditt, men det er ikke hensiktsmessig for de kommersielle nettstedene.

Hvordan lage perfekte alt attributter for bildene dine?

Her er de fem prinsippene for å skrive riktig altattributter for bildene dine:

1. Rask og nyttig beskrivelse av bildet ditt:

Hvis beskrivelsen av bildet ditt ikke sammenfaller med innholdet, vil bildet aldri få noen klikk fra søket..Heldigvis genererer WordPress og andre innholdsstyringssystemer alt attributene automatisk. Men du bør alltid sjekke denne delen før du publiserer bildet ditt på nettsiden.

2. Den totale lengden på alt attributter:

Hele lengden på altattributtet ditt må være tre til fire ord, men ikke lenger enn 200 tegn. Hvis du bruker mindre enn tre ord, vil det være vanskelig for deg å beskrive bildet ditt. Når det gjelder den øvre grensen, betrakter Google, Bing og Yahoo de første 255 tegnene til altattributtene for å gjenkjenne bildene dine.

3. Bruk det primære søkeordet i alt attributtet til bildet ditt:

På samme måte som topptekstene (H1, H2, H3, H4 og H5) og titteltappene, bør du bruke det primære søkeordet i alt attributtet til bildet. Med andre ord kan vi si at altattributtet må inneholde verdifull informasjon, noe som gjør det enkelt for deg å fremme innholdet.

4. Ikke spam:

Spammede og overoptimale altattributter vil føre til pålegg av sanksjoner fra Yahoo, Bing og Google. Så, bør du sette inn de riktige søkeordene eller setningene i alt-attributtet og begrense nummeret til tre til fem. Du trenger ikke å bruke ord som "online", "pris", "kjøp", "bilde" og "nettside" i alt-attributter.

5. Ikke skriv alt attributter for dekorative bilder:

Hvis nettstedet ditt har mange dekorative bilder, trenger du ikke å skrive alt attributter for disse bildene. Dessuten er bildene av piler, knapper, rammer, dyr, fugler og natur bedre å forlate seg.

Konklusjon:

Hvis du eier flere nettsteder, bør du ikke undervurdere betydningen av alt attributter og høyoppløselige bilder. Enten du legger til nye produkter i butikken din eller skriver et blogginnlegg, må du optimalisere bildene riktig og passende.

November 29, 2017