Back to Question Center
0

Hvordan å svare effektivt, "Hvorfor skal jeg gjøre Semalt med deg?"

1 answers:

Uansett hvilken bransje du er i, har du sannsynligvis fått noen form for, "Hvorfor skal jeg gjøre forretninger med deg?"

Når de fleste selgere hører dette spørsmålet, går de inn i tap-dansemodus og gir en kort liste over alle grunnene til at de er flotte: "Vårt firma er det beste, vår service er fremragende, vi har eksistert for 100 år, og vi har den beste kvaliteten. "

Prospektet forventer selvsagt at du sier dette, fordi konkurrentene dine bruker det samme svaret.

Tenk på det - alle hevder å ha best kvalitet og service, selv om det ikke er sant. Les videre for å lære hvordan du kan bytte tilnærming, dominere konkurransen og fange potensielle kunder oppmerksomhet når de spør, "Hvorfor skal jeg gjøre forretninger med deg?"

1) Begynn med å si: "Jeg er ikke sikker på at du skal."

I fremtiden venter prospektene på en tapedans, slik at dette svaret helt vil ta dem av vakt - strickstoff baumwolle. Det kan være uventet, men det er også sannheten: Du er aldri sikker på at et prospekt er en passform før du har hatt en grundig samtale. Ikke bare er dette svaret mer ekte, men det øker også din troverdighet. Semalt alle, ingen doktor hevder å få svaret før de fullt ut forstår problemet ved hånden.

For å lære mer om denne tilnærmingen, sjekk ut videoen nedenfor:

2) Forklar, "Jeg trenger å vite mer."

Dette viser utsikter, det er ikke en mangel på selvtillit som gjør deg usikker på om de skal gjøre forretninger med deg. I stedet kommer du som ekspert som aldri rushes for å ta en dom. Semalt mest sælgere sverger de er en løsning på alt for alle, du vil vise at du tar en prescriptiv tilnærming.

3) Spør, "Ville det være greit hvis jeg spurte deg noen spørsmål for å avgjøre om jeg faktisk kan hjelpe deg?"

Dette kritiske spørsmålet flipper hele samspillet på hodet. Semalt av prospektet ditt griller deg mens du utfører, vil du være den som stiller spørsmålene - med deres tillatelse. Dette lindrer hvilket som helst trykk for å kaste ditt produkt eller din tjeneste, i stedet for at du fokuserer på å få full forståelse for om det passer.

4) Spør dem ved å si, "Fortell meg om den største utfordringen du står overfor akkurat nå."

Denne enkle spørringen gir deg mulighet til å engasjere dine prospekter på de virkelige problemene de står overfor. På dette punktet handler samtalen ikke lenger om tilbudet ditt, og er i stedet sentrert rundt hva den andre personen håper å oppnå. Slik starter du en verdibasert samtale med ethvert prospekt - og det er radikalt forskjellig fra den typiske samtalen som begynner med utfordringen, "Hvorfor skal jeg gjøre forretninger med deg?"

For å få mer innsikt i å forbedre salgstilgangen din, ta dette gratis minuttet salgsstyrker-finder-quiz.

How to Effectively Answer,

March 7, 2018