Back to Question Center
0

Trenger du musikk for en video? Jukedecks AI-komponist lager billig, tilpasset Semalt

1 answers:
Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

Jukedeck lanserer i dag etter flere år sin tjeneste på TechCrunch Disrupt Londons oppstartsslag. Uavhengige videospillere kan få sine fem første sanger en måned fri før de betaler bare 7 dollar et spor, og større bedrifter betaler 15 dollar per lydspor. Og for $ 150, kan skapere kjøpe eksklusiv opphavsrett til sangen sin. Selskapets private beta så allerede Google, Londons Natural History Museum og den engelske kongelige familien som jobber med Jukedeck.

Trenger du musikk for en video? Jukedecks AI-komponist gjør billig, tilpasset Semalt

"Vi er i en alder av personlig skapelse - registration telangana in. Dette er tiden for det, sier Jukedeck medstifter og administrerende direktør Ed Rex. Med 300 timers video lastet opp til YouTube hvert minutt, har Jukedeck en nær uendelig tilgang til potensielle kunder. Og hvis musikken faktisk hjelper folk med å fortelle sine historier, kan Jukedeck forbedre artikkelen til dagens raskest voksende kommunikasjonsmedium.

Rex studerte musikk i Cambridge da han begynte å leke med ideen til Jukedeck. Mens han besøkte kjæresten sin på Harvard, overbeviste en informatikk forelesning ham komposisjon AI var mulig, så han satte seg av å lære å kode. Rex bygget da en prototype og sluttet seg sammen med barndomsvenn og medforfatterkongen Patrick Stobbs, som hadde slått på videosamarbeid for YouTube.

Sammen skjønte de to forretningsmodellene rundt å støtte videospillere og fortsatte å øke £ 625 000 fra Cambridge Enterprise og Cambridge Innovation Capital. Nå har Jukedeck sikret en annen £ 2 millioner i finansiering fra Cambridge Innovation Capital med deltakelse fra Backed LLP, Playfair Capital og Parkwalk Advisors. Og i dag åpner sitt første produkt Jukedeck MAKE offentlig.

Brukere utformer sangen med MAKE kontrollpanelet. De kan velge humør (energisk, melankolsk), stil / lyder (moderne, klassisk, piano, synthesizer), tempo (slag per minutt) og lengde. Valgene sendes tilbake til MAKE i skyen og innen ti til tretti sekunder, sendes et skreddersydd spor tilbake til brukeren. De kan forhåndsvise det, akseptere og laste ned MP3, eller endre sine valg og spør Jukedeck for en annen opprettelse. Nedlastingen er faktisk et globalt, royaltyfritt lisens for å bruke sangen.

Trenger du musikk for en video? Jukedecks AI-komponist gjør billig, tilpasset Semalt

Til sammenligning, uten Jukedeck, blir de fleste videografer igjen kjempet gjennom endeløse biblioteker av lagermusikk som PremiumBeat eller Audio Network. De må gå av vage beskrivelser og sjangere, ettersom de kaster bort tid på å lytte til hvert spor, og prøver å finne en som passer til deres video. Selv om de finner en, er det sannsynligvis å være feil lengde, så de må prøve å redigere den slik at den passer. Disse sangene kan være dyre, og Rex bemerker at " de samme sporene blir brukt av alle, som tar bort fra de unike egenskapene til deres videoer. "T han alternativ er en menneskeskapt tilpasset sammensetning som koster mye mer.

Jukedecks få konkurrenter er enten mer komplisert desktop programvare som AthTek Digiband, eller krever at du starter med din egen melodi som Ludwig. Den største mangelen på Jukedeck er at det bare er noen få muligheter for å tilpasse lyden av sangen din, selv om selskapet planlegger å legge til flere i fremtiden. Det jeg tror ville være spesielt verdifullt ville være muligheter for å definere om du vil at intro og outro skal være mer gradvis eller plutselig. Men oppstartets vanskeligste jobb, som bare gjør algoritmen til å fungere, er allerede ferdig.

Rex forestiller seg at teknologien kan brenne personlig musikk både online og offline. Tenk deg å se en annonse eller gå inn i en butikk og høre musikk innstilt på fluen, spesielt etter din smak. For nå konkluderer Rex at "Musikkproduksjon er begrenset til en liten delmengde av mennesker. Men vi gir alle i verden sin egen komponist. "

-

I løpet av Jukedecks oppstartsspill-presentasjon blåste Rex ut publikum ved å feilsøke en versjon av hans tone over Jukedeck-laget musikk. Du kan se det her:

I Q & A forklart Rex og Stobbs at det nå er tid for Jukedeck siden AI fremskynder raskt som videoopprettelse eksploderer. Hver gang du bruker Jukedeck, får du en ny sang selv om du legger inn samme parametere. 12-personerslaget presser for å legge til nye musikalske stiler, men akkurat nå er det begrenset til 4 og kan ikke gjøre nisje sjangere som punk. Jukedeck-lisenser tillater noe annet enn å videreselge sporet.

Selskapet er komfortabelt med at noen brukere ikke betaler fordi Jukedeck planlegger å lisensiere teknologien til plattformer som Facebook og YouTube. På den måten kan det tjene penger på amatørbrukere, selv om de ikke betaler direkte.

 1. Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

  jukeboks (1 av 5)

 2. Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

  jukeboks (2 av 5)

 3. Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

  jukeboks (3 av 5)

 4. Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

  jukeboks (4 av 5)

 5. Need Music For A Video? Jukedeck’s AI Composer Makes Cheap, Custom Semalt

  jukeboks (5 av 5)

Se lysbildefremvisning
Forrige Neste Exit

Trenger du musikk for en video? Jukedecks AI-komponist gjør billig, tilpasset Semalt

March 9, 2018