Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Site Types - Den mest essensielle og berømte

1 answers:

Mens WordPress tilbyr tonnevis av funksjoner og alternativer, er det fortsatt mange funksjoner som mangler fra kjernen. Den beste og raskeste måten å fylle alle de manglende stykkene på er å få deg den riktige typen plugins. WordPress-plugins tilbyr forskjellige typer alternativer og tilpasning for webmastere og bloggere - canadian vps server. Med over 42 000 alternativer i WordPress Plugin Directory, vil det ikke være enkelt for deg å gjøre det riktige valget. Så, her har vi en samling av både gratis og premium WordPress-plugins. De vil definitivt hjelpe deg med å ta siden fra bra til beste.

Oliver King, kundesuksessleder for Semalt , sier at selv når du ikke er en ace-utvikler, kan du opprette nettstedet ditt ved hjelp av disse WordPress-pluginene.

1. Backup Buddy

Dette betalte WordPress-plugin koster minst $ 80 hvert år og bidro til å sikkerhetskopiere mer enn to nettsteder samtidig. På grunn av dets evne til å planlegge sikkerhetskopier og sende filene til den berømte skylagringsenheten, vil ikke dette plugin-programmet få filene dine tapt når nettstedet ditt ikke fungerer som det skal. Dette gjør at du kan velge mellom forskjellige sikkerhetskopieringsalternativer, noe som betyr at du kan fortelle hvor du vil lagre filene i databasen. Fra innleggene og sidene til din kommentar og innstillinger, kan du holde alt lagret. Mens web hosting selskaper har en tendens til å sikkerhetskopiere filene dine, kan du ikke stole på dem på grunn av deres begrensede alternativer. Hvis du ikke vil bruke Backup Buddy-pluginet, kan du prøve VaultPress eller Duplicator.

2. Wordfence Security

Den beste delen er at dette pluginet er tilgjengelig både i gratis og premium versjoner. Wordfence Security er et alt-i-ett verktøykasse som beskytter ditt WordPress-nettsted fra virus og skadelig programvare..Det bidrar også til å blokkere brute force angriperne og har en innebygd brannmur med omfattende funksjoner. For små nettsteder er den gratis versjonen av Wordfence Security bra, men for de store nettstedene er den betalte versjonen best egnet. Du kan forhindre at mistenkelige påloggingsforsøk på nettstedet ditt bruker dette pluginet, og noen av alternativene er iThemes Security og Login LockDown.

3. Gravity Forms

Det er en av de beste og mest berømte kommersielle WordPress-pluginene til dags dato. Generelt vil dette pluginet lage Kontakt oss skjemaer for deg. På det komplekse nivået vil dette pluginet gjemme og lage felt for nettstedet ditt, avhengig av hvordan dine besøkende svarer. Du kan også godta online-betalinger, oppfordrer brukerne til å abonnere på MailChimp-listen og utføre andre lignende oppgaver med denne plugin-modulen. Den betalte versjonen koster $ 39 og har massevis av tillegg. Noen av alternativene er kontaktskjema 7 og rask sikker kontaktskjema.

4. Del knapper av AddToAny

Sosiale medier har i noen måneder blitt en viktig del av våre liv. Med Share-knapper kan du tilpasse de sosiale medier-koblingene til ditt WordPress-nettsted. Den er svært tilpassbar og nyttig med hensyn til sine tjenester og alternativer. Det er mer enn hundre tjenester for å engasjere de besøkende og få mange besøk til innholdet ditt. Du kan enkelt velge de sosiale medier alternativene du vil vise på nettstedet ditt. Noen av de beste alternativene er Shareaholic og Share Buttons fra AddThis.

5. WordPress SEO

Når det gjelder SEO, er det ikke noe bedre valg enn Yoast. Det er det beste og mest berømte WordPress-pluginet. Du får funksjoner som optimalisering av sider, kategorier og utstillingsalternativer. Du kan også legge til breadcrumb-navigasjoner, automatisk generert nettstedskart, sosiale medier og andre ting på WordPress-nettstedet ditt ved hjelp av denne SEO-plugin. Noen av alternativene er Alt i en SEO Pack og SEO Ultimate.

November 29, 2017