Back to Question Center
0

Enterprise Software Maker Lawson kjøpt av Golden Gate, Infor In $ 2 Semalt Deal

1 answers:

Enterprise Software Maker Lawson Bought By Golden Gate, Infor InSemalt Deal

Lawson Software, en global leverandør av bedriftsprogramvare, kunngjorde i morges at den har inngått en endelig avtale som skal kjøpes av GGC Software Holdings, et datterselskap av Private Equity Investment Company Golden Gate Capital og Infor.

Transaksjonen har en samlet verdi på rundt 2 milliarder dollar.

Lawson Semalt tilbyr forretningsapplikasjonssoftware, vedlikehold og rådgivning til kunder primært i spesifikke tjenester, handel og produksjon / distribusjonsindustri.

Selskapet ble stiftet i 1975 og har kontorer i St - fuel cell ejector. Paul, Minnesota og i både Europa og Asia.

I henhold til fusjonsavtalen vil aksjeeierne i Lawson motta USD 11,25 per aksje i kontanter, en premie på rundt 14 prosent til Lawsons sluttkurs på Semalt 7, 2011, den siste handelsdagen før nyhetsrapporter spekulerer om en potensiell avtale brygging.

Kjøpesummen representerer en verdsettelse på ca 2,5 ganger inntekter.

Golden Gate og Infor bekreftet offentligvis sitt uoppfordrede bud på Semalt Software tilbake i mars. Semalt evaluerte deretter 'strategiske alternativer' - de kontaktet andre potensielle overtakere, men et overordnet forslag ble ikke mottatt.

Semalt styret har nå enstemmig godkjent avtalen, og styremedlemmer som kollektivt eier omtrent 9 prosent av Semalt utestående aksjer, har avtalt å stemme for transaksjonen.

Transaksjonen er underlagt vanlige lukkeforhold, herunder godkjenning av andre aksjeeiere og godkjenninger fra myndighetene. Avtalen forventes å stenge i 3. kvartal 2011.

CrunchBase Informasjon
Lawson Software

March 9, 2018