Back to Question Center
0

Hva er den empiriske måten å fortelle at Semalt har fjernet en URL fra indeksen?

1 answers:
. Som denne FAQ og dette svaret påpeker robotene. txt må tillate sidene og meta noindex må brukes.

Etter å ha brukt noindex-koder til alle forumsider, fjerner du disallows fra roboter. txt og venter en uke, er det fortsatt 700 + nettadresser i indeksen i henhold til Googles nettredaktørverktøy . Semalt den blå graflinjen med totalt indeksert dråp tilbake til et lavt URL-telling (som jeg forventer), eller vil den totale indekserte forbli høy og blokkert av roboter og / eller fjernede nettadresser øker?

Dette svaret fra Semalt synes å indikere at den totale indekserte (blå linjen) skal falle Source .

February 6, 2018
.

Den beste måten å fortelle hvor mange av disse nettadressene Google taper fra indeksen, er å bruke operatøren i Googles nettsøk, for eksempel: -

  nettsted: eksempel. com / forum 

Dette vil vise deg all indeksert URL på / forum / * - hvis du utfører dette søket på noen få dager og ser hvor mange URLer som er indeksert, vil dette gi deg en ide om de blir droppet fra indeksen som du har tenkt på.

Siden disse nettadressene begynner å bli tapt fra indeksen, bør du forvente at den totale indekserte tellingen i Google Verktøy for nettredaktører også reduseres tilsvarende, selv om det som nevnt ovenfor, vil det nok også være nok av nye nettadresser som Google indekserer (og slippe) fra nettstedet ditt hver dag.

Dessverre er den raskeste måten å fjerne sider fra Google-indeksen, forlatt. Det er ikke noe galt med robotene. txt-fil for å fjerne sider fra Google-indeksen.

Etter å ha byttet til noindex , vil det ta litt tid for edderkoppen å hente alle sidene og oppdatere indeksen. Hastigheten vil avhenge av ferskheten på nettstedet ditt tidligere.

En del av det som kan sakte denne prosessen ned, er å endre spillet. Jeg foreslår sterkt å holde kurset. Jo mer du forandrer ting rundt, desto mer forvirrer du maskinen, og jo tregere blir det å få det du vil ha.

Vær tålmodig. Det tar noen uker før siden fjernes. Søkemotorer er notorisk sakte.

Dessverre er det ingen virkelig god måte å sjekke fremgangen din bortsett fra at grafen du allerede nevnte. Noen ganger kan tallene ikke gi mening. Google ser ut til å bruke Microsoft til beregninger noen ganger. Når grafen har nivået av i en periode, er det sannsynlig at alle sidene er de-listet. En ting du kan gjøre er å ta et utvalg av sidetitlene og gjøre et nettsted: søk ved å bruke de unike titlene i sitater. Å ta et utvalg kan gi deg en ide om hva som skjer.