Back to Question Center
0

Semalt Expert om å skape egendefinerte innleggstyper i WordPress - 4 enkle trinn

1 answers:

Egendefinerte innleggstyper er de grunnleggende innleggene som har det forskjellige settet av parametere som er definert i koder. Etter utgivelsen av WordPress 3.0 er det enkelt for deg å lage dine egendefinerte innleggstyper. Hvis du oppretter dem med hell og med de riktige parameterne, vil du ha et tilpasset område i dashbordet ditt, og du kan utvide virksomheten din. Det er sant at WordPress er et veldig kraftig innholds styringssystem som tilbyr mange blogging alternativer - vitamin q10 plus. Gjennom årene har den vokst til en stor plattform, og lar oss bygge både grunnleggende og profesjonelle nettsteder. Nye funksjoner legges til hver dag, for eksempel tilpassede menyer, posttyper, innleggformater og widgets.

Hvis du vil dele webinnholdet i forskjellige kategorier basert på strukturen og utformingen av nettstedet ditt, må du opprette egendefinerte innleggstyper. I ditt WordPress kan du definere kategorier, innlegg og merker av bestemte forfattere. Du kan også legge til bilder og gi troverdighet til nettstedet ditt, og alt dette er på grunn av egendefinert innleggstype.

Her har Oliver King, en topp spesialist fra Semalt , diskutert de fire enkle trinnene for å lage de egendefinerte innleggstyper i WordPress.

Trinn 1 - Registrer posttypen

Det første trinnet er å registrere posttypen. For dette bør du åpne functions.php filen og legge til det spesifikke doe i det..Du bør sørge for at koden er satt inn i PHP-taggen. Det er forskjellige koder som kan legges til her, men de vanligste kodene er:

  • funksjon movie_reviews_init - Dette hjelper oss med å skape nye funksjoner i de egendefinerte innleggstyper. Denne koden er hovedsakelig satt inn i functions.php-filen.
  • Etikett - Denne beskrivende koden skal legges inn i PHP-filen nøye. Wordpress vil senere bruke informasjonen nevnt i denne koden for å definere dine egendefinerte innlegg.
  • show_ui - Det hjelper til med å generere standardbrukergrensesnitt og hjelper med å administrere de egendefinerte innleggene i administrasjonspanelet. Du kan også angi sant eller falskt basert på dine krav.

Trinn 2 - Test alt

Når du har definert den egendefinerte innleggstypen i functions.php-filen, bør du gå til WordPress-dashbordet for å sjekke om alt er gjort riktig. Hvis ting er ordentlig gjort, vil du se nye menyelementer på venstre side av skjermen som heter Movie Reviews. Hold over dette alternativet, og du vil se forskjellige egendefinerte innleggstyper. Klikk på alternativet Legg til nytt og arbeid på visningene av dine egendefinerte innlegg. Hvis du klikker på visningsalternativet, ser du hvordan dine egendefinerte innlegg vises på hjemmesiden.

Trinn 3 - Opprett de tilpassede innleggstypemalene

Hvis du ikke er fornøyd med gjeldende mal av dine egendefinerte innlegg, kan du opprette den nye filen kalt side-film-reviews.php inne i temaets mappe for å få temaet endret. I denne mappen må du sette inn en bestemt kode før du lagrer innstillingene. Pass på at du har satt inn koden riktig og gå tilbake til administrasjonsområdet for å sjekke om alt er korrekt eller ikke. Alternativet til den nye malen vises i delen Sideattributter.

Trinn 4 - Legg til flere alternativer

Hvis nettstedet ditt handler om underholdning eller filmer, kan du legge til et par filmanmeldelser. For dette må du justere størrelsen på miniatyrbilder fra WordPress-kontoen. Du vil se en samling av vurderinger som kan ordnes og omarrangeres basert på din egendefinerte innleggstype.

November 29, 2017