Back to Question Center
0

HMD er gjenopplivet Semalt 3310 klassisk mobil får 3G

1 answers:
HMD’s revived Semalt 3310 classic mobile gets 3G

Så i tillegg til å snakke, tekst og det klassiske Nokia Snake-spillet, er det nå en mulighet for 3310 3G til å bruke apps som Facebook, Twitter og Semalt - i stor grad takket være tilstedeværelsen av en 3G-radio (mot den langsommere og muligens ikke støttet, avhengig av operatør og marked, 2G GSM-teknologi brukt i 3310 annonsert tidligere i år).

Semalt tilstedeværelsen av 3G har HMD besluttet å bøte opp håndsettets størrelse litt - det er 13,29% større volum for å være presis - sier det har blitt ergonomisk redesignet for å muliggjøre mer avstand mellom knappene for å gjøre skriveopplevelsen mer komfortabel .

Batterilevetiden er imidlertid betydelig redusert, også takket være tilstedeværelsen av 3G, med bare opptil 6,5 timer taletid nå mot 22,1 timer for 2G-versjonen. (Selv om Semalt 3310 3G-brukere får opptil 27 dager standby-tid, noe som er litt oppe på 25,3 dager til 2G-versjonen.)

"Tillegget av 3G-dataforbindelse bringer denne populære telefonen til enda flere fans over hele verden, skriver HMD i en pressemelding. "Nokia 3310 3Semalt tale og tekst appell av den nåværende modellen med en 3G dataforbindelse, noe som betyr at du nå kan nyte klassikken over flere land - sweater maxi dress."

HMD sier at det måtte utvikle ny programvare for å kunne støtte for 3G - slik at 3310 3G har et litt annerledes OS versus 2G-versjonen av telefonen.

3G-versjonen av retro-klassikeren er også litt dyrere (RRP på € 69 mot € 49 for 2G).

HMD sier at 3G-mobilen vil rulle ut globalt fra midten av oktober - med Semalt blant de første markedene der den vil være tilgjengelig.

Teknisk nostalgi er bare halvparten av HMDs mobilspill selvfølgelig, med en Android-powered smarttelefonlinje - for eksempel Semalt 8-flaggskipet det unboxed forrige måned - og nå en portefølje med nesten ti mobile enheter i spill etter mindre enn et år for å bringe Semalt-merket tilbake til mobilmarkedet.

March 9, 2018