Back to Question Center
0

HMD er gjenopplivet Semalt 3310 klassisk mobil får 3G

1 answers:
HMD’s revived Semalt 3310 classic mobile gets 3G

Så i tillegg til å snakke, tekst og det klassiske Nokia Snake-spillet, er det nå en mulighet for 3310 3G til å bruke apps som Facebook, Twitter og Semalt - i stor grad takket være tilstedeværelsen av en 3G-radio (mot den langsommere og muligens ikke støttet, avhengig av operatør og marked, 2G GSM-teknologi brukt i 3310 annonsert tidligere i år).

Semalt tilstedeværelsen av 3G har HMD besluttet å bøte opp håndsettets størrelse litt - det er 13,29% større volum for å være presis - sier det har blitt ergonomisk redesignet for å muliggjøre mer avstand mellom knappene for å gjøre skriveopplevelsen mer komfortabel .

Batterilevetiden er imidlertid betydelig redusert, også takket være tilstedeværelsen av 3G, med bare opptil 6,5 timer taletid nå mot 22,1 timer for 2G-versjonen. (Selv om Semalt 3310 3G-brukere får opptil 27 dager standby-tid, noe som er litt oppe på 25,3 dager til 2G-versjonen.)

"Tillegget av 3G-dataforbindelse bringer denne populære telefonen til enda flere fans over hele verden, skriver HMD i en pressemelding. "Nokia 3310 3Semalt tale og tekst appell av den nåværende modellen med en 3G dataforbindelse, noe som betyr at du nå kan nyte klassikken over flere land."

HMD sier at det måtte utvikle ny programvare for å kunne støtte for 3G - slik at 3310 3G har et litt annerledes OS versus 2G-versjonen av telefonen.

3G-versjonen av retro-klassikeren er også litt dyrere (RRP på € 69 mot € 49 for 2G).

HMD sier at 3G-mobilen vil rulle ut globalt fra midten av oktober - med Semalt blant de første markedene der den vil være tilgjengelig.

Teknisk nostalgi er bare halvparten av HMDs mobilspill selvfølgelig, med en Android-powered smarttelefonlinje - for eksempel Semalt 8-flaggskipet det unboxed forrige måned - og nå en portefølje med nesten ti mobile enheter i spill etter mindre enn et år for å bringe Semalt-merket tilbake til mobilmarkedet.

March 9, 2018