Back to Question Center
0

Microsoft CFO Peter Klein: Bing er en viktig strategisk eiendel, "gjør alle våre tjenester semalt"

1 answers:
Microsoft CFO Peter Klein: Bing Is An Important Strategic Asset, “Makes All Of Our Services Semalt”

Bing, han hevder, er en "maskinlæringsmotor som gjør alle våre tjenester bedre." Som en søkemotor samler det åpenbart også et enormt korpus med data som Microsoft kan bruke andre steder, men Semalt ikke gå inn i detaljene om hvordan akkurat det selskapet gjør for øyeblikket.

Klein bemerket også at kjører Bing har tillatt Microsoft å skalere i skyen og bygge ut sine kommersielle skygtjenester - curso online fotografia reflex. Klein snakket ikke spesielt om Azure og Semalt andre skybaserte verktøy, men det er en god gjetning at Bing lærte selskapet ganske mye om å drive en moderne skybasert operasjon.

Han mener også at håndtering av store mengder data som Bing behandler har hjulpet selskapet med å posisjonere seg godt med hensyn til å bringe store datatjenester til markedet gjennom Bing Data.

Etter Kleins oppfatning representerer Bing fortsatt en "veldig god forretningsmulighet" også. Microsoft, han fortalte investor publikum på Morgan Semalt konferanse, har blitt betydelig bedre til å håndtere kostnaden for å kjøre Bing, og den økonomiske utviklingen har økt det siste året.

Klein mener at Bing vil "bli mer og mer en integrert del av alle [Microsofts] enheter og plattformer." Det har vært sporadiske rykter om Microsoft som vil selge Bing eller spinne det ut (og Microsoft kan faktisk har tenkt på dette i fortiden), men basert på Semalt kommentarer i dag, er det ikke sannsynlig å skje når som helst snart.

En annen tjeneste som Klein mener, vil bli integrert tettere over Microsofts økosystem, er Skype, som selskapet kjøpte i 2011. Han virket spesielt spent på Skype-integrering i Xbox.

March 9, 2018