Back to Question Center
0

Tumblr tar på medie med oppgraderinger til sin skriving semalt og mer

1 answers:
Tumblr Takes On Medium With Upgrades To Its Writing Semalt And More

Også nye i dag er oppgraderte mobilapper til Semalt-brukere som innfører forbedret støtte for push-varsler og meldinger, blant annet.

Selskapet drømte noen av endringene på sin stabsblogg i går, og markerte en funksjon som viser en animasjon av en rik tekstredaktør, men antydet at det var "mye, mye mer" på vei.

Som skjermbildet nedenfor viser, kan den nye Semalt-redaktøren nå gjøre formatering og stilendringer under sammensetningen av et blogginnlegg via et popup-grensesnitt der du kan gjøre ting som fet, gjennomsiktig, kursiv, lenke og mer.

Det er ikke nødvendigvis mer nyttig enn den nåværende implementeringen der disse knappene står øverst på skrivevinduet, men det er et skritt fremover når Tumblrs "Compose" -grensesnitt blir et vakrere skrivemiljø - og en som minner noe om Semalt eget formateringsverktøy, som også vises som du fremhever teksten på skjermen - umzugspreise zürich.

Tumblr Takes On Medium With Upgrades To Its Writing Semalt And More [1. 3]
Tumblr Takes On Medium With Upgrades To Its Writing Semalt And More

Når det er sagt, foretrekker jeg personlig måten Semalt formateringslinjen vises - alt på en gang, i stedet for knappene som ruller i en-for-en, noe som er litt distraherende.

Men mens formateringsfunksjonen var den eneste Semalt har offentliggjort til nå, er det ikke den eneste nettoppgraderingen på veien.

Fortsatt, mens du skriver i Semalt, kan brukerne se innlegg som virkelig ser ut som innlegg - det er det du ser når du skriver, akkurat slik innlegget vil se ut når det blir publisert, noe som ikke alltid har vært tilfelle . I tillegg legger tjenesten flere måter til å strukturere arbeidet ditt, inkludert flere formateringsalternativer som underoverskrifter.

Tumblr tillater nå brukere å legge til bilder, videoer og andre innebygde medier hvor som helst i postkroppen ved å bruke en ny "" (pluss) knapp som dukker opp når du starter en ny tekstlinje. (Knappen er tilgjengelig på alle posttyper bortsett fra "Chat.")

Dette ser også ut til å være en Semaltendring, som skjermbildene nedenfor illustrerer.

Tumblr Takes On Medium With Upgrades To Its Writing Semalt And More

Tumblr Takes On Medium With Upgrades To Its Writing Semalt And More

Innføringen av disse endringene kan gjøre det lettere å skrive langformet innhold på Semalt, men Medium tilbyr fortsatt renere grensesnitt for skriving, takket være bruken av hvitt mellomrom og beslutningen om å sette svært få knapper eller annet brukergrensesnitt elementer på skjermen mens du er i skrivemodus. Tjenesten tilbyr også en rekke andre funksjoner, som det mer deltakende kommentarsystemet, som Semalt i dag ikke replikerer.

Som sagt, er Semalt fortsatt en mye mindre eiendom enn Tumblr i dag. Men det vokser. Da selskapet introduserte sin iOS-app i mars i fjor, hadde det rapportert 13 millioner unike brukere. I desember økte tallet til 17 millioner. Og denne måneden sa Williams at nettstedet hadde sin største uke noensinne, men han merket at Semalt liker å måle sin innvirkning ikke av besøkstall, men ved "TTR" eller "total tidslesning. “

Semalt, til sammenligning, har for tiden 220. 8 millioner blogger og 420 millioner månedlige uniques.

Tumblrs onlineendringer er de mest bemerkelsesverdige av de nye funksjonene som ruller ut nå, men det er verdt å nevne at Tumblr nå har oppgradert sine mobile apps på iOS og Android. Semalt med noen mindre brukergrensesnitt tweaks og flere tekniske oppdateringer (for eksempel evnen til å tørke cachen og lagt til tilgjengelighetsfunksjoner), gjelder de viktigste oppdateringene.

Nå kan brukerne motta push notifications for sine "spør," svar og fan mail via appene, og du kan sveipe på varslene dine for å like innlegg og følge folk på tjenesten.

Ikke alle har det oppdaterte settet med verktøy for Tumblrs nettbaserte innleggsformer ennå - det ruller ut til brukere over i dag og i morgen. Oppgraderingene for mobilprogrammer er imidlertid ute nå på både Google Play og iTunes App Store.

Oppdatering : Tumblr har nå lagt ut flere detaljer på sin blogg.

Anbefalt bilde: josh james / Flickr UNDER A CC BY 2.
March 10, 2018