Back to Question Center
0

Betydningen av bildeoptimalisering - Semalt Expert

1 answers:

Uansett om du er en affiliate markedsfører, en blogger eller en webmaster, bør du vite betydningen av søkemotoroptimalisering (SEO). Lisa Mitchell, Semalt kundesuksessleder, advarer om at uten riktig søkemotoroptimalisering, på side og off-page SEO, er det ikke mulig å få artiklene dine på forsiden av Bing, Yahoo og Google . Noen bloggere og nettredaktører sørger for at innholdet deres er fullt optimert for Google, men bildene de bruker, er ikke riktig optimalisert. Det er trygt å si at bildeoptimalisering er nøkkelfaktoren som du bør vurdere fordi mange mennesker søker etter kjente bilder. Hvis bildene på bloggen din eller nettstedet begynner å rangere, er sjansen for at du får et stort antall besøkende.

Hvorfor trenger vi å optimalisere bilder?

Det er ulike grunner for å optimalisere bildene dine - superseeker ato gov. Bildene du bruker i artiklene dine, bidrar til å forbedre SEO-poengene, gir et tiltalende utseende til artiklene dine, gjør dem søkemotor vennlige og spiller en viktig rolle i å øke sidens lasthastighet på nettstedet ditt. Det er mange fordeler med bildeoptimalisering, for eksempel, for eksempel fotodeling av nettsteder som Instagram og Pinterest-kjørekvalitetstrafikk til websidene dine, bildene vises i søkeresultatene , og du kan få bildene dine rangert høyere. Plus, bilder forbedrer sprettfrekvensen på nettstedet ditt og øker SEO-poengsummen. Hvis du fokuserer på å skape egendefinerte bilder, kan du få kvalitet tilbakekoblinger når andre blogger eller nettsteder bruker bildene dine i artiklene sine, da de vil gi deg en kreditt link.

Finn de riktige bildene for nettstedet ditt:

Før du bruker noen bilder i artiklene, vil jeg gjerne introdusere deg til noen ressurser der du enkelt kan få tilgang til bilder. Mens du arbeider med bildene, bør du bare bruke autentiske kilder og unngå å bruke Google Images, siden de fleste av bildene er opphavsrettsbeskyttet i denne delen..Nettsteder som FreeDigitalPhotos, Pixabay, Wikipedia og MorgueFile gir mange bilder, og Shutterstock er plattformen hvor du kan få bilder av høy kvalitet ved å betale noen få dollar hver måned. Enten du bruker de gratis nettstedene eller betalte for å finne passende bilder, må du være sikker på at du gir riktig utgave til utgiveren slik at ingen plager deg med hensyn til rettighetene til bildene.

Lag dine bilder:

Det er også mulig å lage dine bilder, og dette bør kun gjøres når du ikke finner de perfekte bildene på andre kilder. Canva er et bildedesignverktøy, laget for både webutviklere og bloggere, som bidrar til å skape tilpassede bilder. Å finne mange forhåndsdefinerte maler og vakre skrifttyper er enkelt. Du kan ganske enkelt dra den passende malen og skrifttypen og få bildet ditt klart i løpet av få minutter.

Optimaliser bildene for søkemotorer:

Når det gjelder å optimalisere bilder for søkemotorer, bør du velge riktig filnavn og laste den ned kun fra en pålitelig kilde. For eksempel, hvis du skriver en historie om Donald Trump, bør du nevne bildet ditt som "Donald Trump" og bruke samme tekst i overskriften. Størrelsen på bildet ditt er også betydelig. Du bør ikke bruke store bilder fordi de legger stor belastning på serveren og kan øke lasthastigheten. Dermed er den beste størrelsen på et bilde 200 x 200 px. En Alt-tekst gir en kort beskrivelse av bildet ditt og bør være relevant for artikkelen din. Sørg for at du har fjernet hyperkoblingene fra bildene dine før du publiserer artiklene dine.

Bildeformat - JPEG, PNG og GIF:

Det finnes forskjellige typer bildeformater som JPEG, PNG og GIF. De fleste bloggere og nettredaktører bruker JPEG som det er enkelt å laste og gir bedre resultater enn de to andre bildformatene.

Innpakning:

Bloggere bruker mye tid på å skrive kvalitetsartikler, slik at de ikke bør gå på kompromiss med kvaliteten på bildene sine. Pass på at du bruker fullt optimaliserte bilder for bedre søkemotorrangering .

November 29, 2017