Back to Question Center
0

Skjult tekst og lenker: Fordeler og ulemper - Enkle tips av ekspert av Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Når du utfører SEO, er det noen villedende taktikk som kan lure en algoritme for søkemotorer for å rangere. For eksempel danner skjult tekst og koblinger grunnlag for noen av de innholdsmarkedsføringsfunksjonene som utfører denne funksjonen. Det er mange måter å skjule tekst på på en nettside. Noen av disse taktikkene tilbys i denne teksten av Content Strategist of Semalt , Natalia Khachaturyan:

  • Bruke en tekstfarge som ligner på bakgrunnsfargen på nettsiden,
  • Finne tekst i bilder eller video,
  • Angi noen skriftstørrelser som er for små,
  • Bruke CSS til å plassere tekst på skjermen,
  • Skjul permalink, for eksempel ved å plassere dem på et tegn.

I slike tilfeller kan slik taktikk innebære å legge mye innhold på en måte som ikke er synlig for menneskelige besøkende - uk pr distribution sites. Dessuten forblir en kobling tilstede i et tegnsettingstegn som et komma ofte skjult eller usett.

Registrering av skjult innhold

Skjult innhold er ofte tilgjengelig på mange måter. På alle disse måtene er teksten tilgjengelig for maskinen, men ikke synlig for menneskelige besøkende. En enkel ctrl + En funksjon bidrar til å markere alt innholdet på et nettsted. Noen svarte hat SEO-byråer kan også bruke en lignende høydepunktsfarge til bakgrunnen..I disse tilfellene bør du kopiere og lime hele nettsiden til en annen tekstredigerer, ved å bruke standardpostalternativet. Denne taktikken kan bidra til å avdekke alt det skjulte innholdet på en nettside. Lenker kan komme inn der de vises som permalinks på hele nettstedet.

Årsaker til skjult innhold

Folk bruker skjult innhold av ulike grunner. Den vanligste ideen bak gjemmer innholdet på en nettside er rangering. Folk gjemmer ekstra søkeord i det skjulte innholdet for å prøve å lure algoritmen til å rangere nettstedet ditt først. Dessuten er søkeordfylling en svart hatt SEO taktikk som fordeler seg enormt ved bruk av skjult innhold. Å legge for mange søkeord på en nettside fører til en nedgang i innholdsrelevansen og risikere et nettsted.

Hvordan gjøre innhold på nettstedet ditt synlig?

Skjult innhold kan føre til straffe av et nettsted fra Google SERPs. I disse tilfellene hjelper skjult innhold folk å få mange advarsler angående deindexering av deres nettsted. Det er viktig å gjøre innholdet ditt synlig. Noen av måtene å øke synligheten til innholdet ditt er:

  • JavaScript: Du kan plassere JavaScript i en tagg. Det er viktig å gjøre dette innholdet synlig for alle, spesielt brukere som ikke har JavaScript aktiv i nettleserne sine.
  • Bilder: Beskrivende tekst kan være tilgjengelig i alt attributtet. Det er også viktig å inkludere en menneskelig lesbar bildetekst samt alt tekstbeskrivelse for hvert bilde.
  • Videoer: Videoer danner også innhold som kan være tilgjengelig for indeksering. Du kan transkribere videoer eller til og med inkludere beskrivende tekster på videoene i HTML.

Konklusjon

Det er mange måter som skjult innhold kan skade SEO-innsatsen din. For eksempel kan noen svarte hue SEO-metoder bruke hemmelig tekst for å skjule sine søkeordfyllingsintentjoner. I andre tilfeller kan folk bruke skjult innhold og dekke mange koblinger til forskjellige domener. Denne artikkelen kan hjelpe deg med å oppdage skjult innhold på en nettside.

November 29, 2017